Пак се почна: Бум! Бум!

Експлозиите в Челопечене, които бяха утихнали, отново зачестиха
3 юли 2008 13:21,
97
Пак се почна: Бум! Бум!
Снимка: БГНЕС

След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха.

Експлозиите са мощни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак.

Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци.

На място са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Jana преди 15 години
Я гледай ти! Какви интересни разговори се водят тук! Към КокоЯмбо - браво, явно си запознат с всички Божии документи. А хората са си хора, Бог просто е безпомощен да ни озапти!!! Но пък той ни е направил (според споменатите Нов и Стар документи) и ще му се наложи да си ни търпи, каквито ги е сътворил.
55
0
 
0
 
! Отговори
Кадаиф преди 15 години
Имаш ли нужда от тоалетна хартия? Гледам напълнил си гащите. :)
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За сведение:скраП, а не скраБ (англ. scrap)
53
0
 
0
 
! Отговори
nepoznatata преди 15 години
Аз мисля,че това е умишлено..Но да се готвиме за още светлинно шоуу
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бай Шиле,Много екшъни гледаш бе човек!
51
0
 
0
 
! Отговори
kokojambo преди 15 години
няколко въпроса григоре - не са ли 10-те Божи заповеди от Стария Завет? Не е ли пратил Бог Сина си Исус да направи нов договор с хората (Нов Завет), защото стария бил непосилен за тях...и в тоя ред на мисли - (давам само един пример) Исус давайки новите правила, сменя старото "Не прелюбодействай" и отива доста далеч с новото "Да не пожелаваш жената на ближния си" - не само да не изневеряваш, да не си и помисляш за такова нещо....та се чудех, как ако хората не са могли да изпълнят старите заповеди, ще могат да се справят с тези?
50
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
И това ако не е знак всички да са на площада към 18:00 незнам какво чакаме! ВСИЧКИ ЛЪЖАТ И ВСИЧКИ трябва да си ходят!!! Започнете да пишете във всеки свой пост бил той и глупав или хумористичен, че трябва да се съберем!!!Всички в 18:00 пред Президентството да ги питаме лично какво точно се случва!?! СТИГА СЛУЧАЙНИ ХОРА В УПРАВЛЕНИЕТО!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Вярващ преди 15 години
Сутринта, когато ибухнаха първия взрив, видях видени. Не много ясно, но видение и искам да го споделя с Вас. Видението беше група *** , които рзафасоваха по"това време" боеприпасите и приключваха работата си. Охраната ги беше пуснала в обекта, защото "видението" делеше печалбата с тях.Прекупвачите на скраба, делеше печалбите с депутатското си лоби. Жителите на Челопечене, баха наясно с видението, ама ги беше шубе да се обадят. Пък и каква полза.Цар далече/ Врана/ не Мадиг, Бог Високо. Абе тези *** от ЕС, защо не вземат да свършат една полезна работа? Да дойдат в България, да разкрият причините за инцидента и да направят най разумното нещо: Да но изхвърлят от ЕС. 45 години комунистите строяха комунизъм ин го докара да факит. Капитализмът ще го гътнем я има , я нема за 10-15 години.
48
0
 
0
 
! Отговори
siana преди 15 години
Преди малко усетихте ли земетресението,аз съм в Дружба и доста се усети,сега прочетох че се установява епицентъра.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Da i az go usetih predi malko v Biznes Parka, super nepriqtno e
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз живея на Янко Сакъзов и сутринта взрива ме събуди, цялата кооперация се тресеше здраво, представявам си какво е било в приближените на експлозията квартали...
45
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 15 години
Ей сега, преди 5 минути, усетих още един взрив. Както си седях и изведнъж стола ми потъна. Много беше неприятно!
44
0
 
0
 
! Отговори
Vencislav преди 15 години
"Спокойно приятели.. всичко е планирано. Мощен взрив в 6:30 когато няма никой по улиците все още. Няма жертви и пострадали. Раздухване на новината. Гърмеж и и фоерверки 10-12 часа и след това шумене около новината 2-3 дни и край. За 20 тона тротил е нужен детонатор. Сами няма да гръмнат дори да е висока температурата. Сигурен съм, че са взети мерки този тротил да изгори като восък и да няма повече екстремни ситуации.. Всичко е една постановка за да се прикрие кражба правена с години :) Малко се пообгазихме ама голяма работа... нали са се появили още няколко бели Кайена по улиците да ни радват :)"Много съм съгласен с човека писал този коментар!!!Така се постига дестабилизация на Държавата и отклоняване на вниманието на населението от важните проблеми на държавниците!!!Именно дестабилизация се постига НО има хора които страдат от тази игра! Все пак има поражения по къщите на кв.Кремиковци и Челопечене да не говорим че чак в жк.Младост ми се люлее монитора ! ТОВА ПОКАЗВА КАКВИ ПИОНКИ СМЕ И КАК СИ ИГРАЯТ С НАС!!!!!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БАЙ ШИЛЕ, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!
42
0
 
0
 
! Отговори
Cermit преди 15 години
Ти прочете ли си коментара преди да го публикуваш?!?
41
0
 
0
 
! Отговори
Шиле Попйорданов преди 15 години
Искам да изложа една своя хипотеза, която не е лишена от логика.Живущи в района малко преди взрива са видяли малък аероплан прелитащ над поделението. Направило им впечатление, защото от там прелитат много самолети за аерогарата и горе-долу им знаят разписанията.Първия най-голям взрив изглежда все едно в един и същи момент са взривени големи количества боеприпаси. Всички останали експлозии са следствие на мощния първи взрив. Възможно е от малкия аероплан да е изпробвано нов тип оръжие за взривяване на предполагаеми складове с боеприпаси, но ако такива липсват при една атака с конвенционално оръжие трудно биха оправдали разрушенията и невинните жертви.Оръжието вероятно е разработено от нашите "приятели" американите. На спечелилите от инцидента - честито!
40
0
 
0
 
! Отговори
без значение преди 15 години
24 - е казал всичко. И допълнението на 29. От мен- това може да се случи само в България! Вижда ли ни ЕС? Харсевали му на ЕС? Към ЕС- пригответе се шоуто може още да не е започнало.... Това е БГ.
39
0
 
0
 
! Отговори
Engineer преди 15 години
Това беше най-смешното нещо, което прочетох тука........ Толкова много ли безкрайно вярващи има, които очакват да се случи някакъв апокалипсис едва ли не ...........Аз лично мога да кажа, че не съм вярващ........ но не отричам религиите........ всеки има право на избор в какво да вярва или не......... Лично за мен, нещо което не е обяснено с наличните до момента физични закони, които действат на тази планета........ си е чиста проба лъжа ........... Така, че когато някой учен успее да обясни същствуването на Бог и да го докаже съответно, и аз ще повярвам в него.......Хайде със здраве ........
38
0
 
0
 
! Отговори
jsadd преди 15 години
Григоре Григорееее, то бива бива да за заухав ама чак па толко... Товеа "бедствие" стана, защото не мина номера с радиацията, толкова ли си ***?
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не пишете коментари един срещу друг!!!!!!!! Внимавайте много, защото тук нещата доста загрубяха! Държавата ни е в опасност! Всякакви други приказки помежду ви ви разединяват и спират мисленето ви в дълбочина! Някой дестабилизира държавата, а вие си дрънкате! Ей затова никога няма да сме нация!