Пак се почна: Бум! Бум!

Експлозиите в Челопечене, които бяха утихнали, отново зачестиха
3 юли 2008 13:21,
97
Пак се почна: Бум! Бум!
Снимка: БГНЕС

След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха.

Експлозиите са мощни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак.

Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци.

На място са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Newser преди 15 години
Григоре, Григоре, протестантино, поради что се срамиш да се наречеш християнин. Ами защо пък не мислим, че имаме Божият милост на този ден, и ни се е разминало с нещо по-лошо от счупени стълка, и то точно заради вярващите, които довечера ще се помолят. Честно казано аман от протестанти, колкото повече чета как изкривявате вярата и я тълкувате според акъла си, толкова повече ми е ясно какви сте.
35
0
 
0
 
! Отговори
Кадаиф преди 15 години
Сега остава да ни обясниш защо такива бедствия се случват и в Италия и в Полша и в светите земи около Йерусалим - дето са най-богобоязливи и вярващи.На бога му е през оная работа дали някой има страх от него. Виж на църквата и пука, щото нема ли овчици нема нужда и от овчар.
34
0
 
0
 
! Отговори
Anonimka преди 15 години
Kov4eg djobove nqma... Dobre go kaza. I ot4asti sym syglasna s tebe! Za vsi4ko ima pri4ina, za da se slu4i, Gospod li, sydba li, takava ni e na6ata v BG, kakvo da se pravi... :(
33
0
 
0
 
! Отговори
Engineer преди 15 години
Бях сънен, и не разбрах какво се случва, и откъде....... Но се усети в кв. "Редута"...... предположих че би могло да е земетресение, но както се усещаше не много силно...... После разбрах какво се е случило......... притеснения може да има за хората само в близките райони........Не мисля че е уместно да се всява изкуствено паника в хората от страна на медиите........ И както винаги се случва - медиите пресилват фактите, не отразяват наистина какви са пораженията; виновни няма да има..........Според мен няма нищо притеснително за хората в отдалечените от това място квартали.
32
0
 
0
 
! Отговори
вярващ. преди 15 години
Понеже комунистическата идеология е основана на атеизъм и безверие, Бог не обича тази идеология и ни изпраща страдания.Колко масови човешки трагедии се случиха........наводнения , свалчища, катастрофата в Бяла ( вечна памет на загиналите), сега взривове, които продължават................и още. Спомнете си само лицата на бившите партийини секретари по време на Литургия на църковни празници, колко лицемерно вгълбени са.Бог не обича управляващи, които нямат страх от Него и богобоязън.Така, че от религиозна гледна точка изпитанията ни се изпращат, за да разберем смисъла на земното се пребиваване, а не дивашкия материалстичен устрем към грабене на народните блага и съсипване на природата. И ако се изразя с уличния цинизъм на един квартален пияница: "Ковчег джобове няма".
31
0
 
0
 
! Отговори
Григор преди 15 години
Не е случайно че стана такъв взрив :) и добре че стана че да се събидите малко. Защо стана? В 12 се вкарвали някакви сатаниски икони в храма в София. Бог ясно заявява да не се идолопокланятеОт кога иконите са символ на Бога? Къде Бог е казал това в Библията че иконата е свято нещо. Според Библията всяко дърво камък или каквото и да не нещо на земята или каквото и да е изображение е идол и мерзост за Бога!!! Който вярва в случайности не е вярващ! Случайно ли стана това бедствие с склада за боеприпаси? Глупост е да кажем че няма радиация - но както от това че има? Кой човек е честен в днешно време? Защо призовават ако се намери някоя отломка да не се пипа- защо ващите отпечатаци радиоактивни ли са? :)))ЗАЩО ТЕ ПАЗИТЕ 10-ТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ, ВТОРАТА ОТ КОЯТО Е: ИЗХОД 20 глава4. "Не си прави кумир или каквото и да е изображение на нещо, което е на небето горе, на земята долу или във водата под земята; 5. да не им се кланяш, нито да им служиш, защото Аз, Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху децата до третото и четвъртото поколение на онези, които Ме мразят, 6. а показвам милости към хиляда поколения на онези, които Ме обичат и пазят Моите заповеди." Бог ви дава знак да не внасяте иконите с тези взривове. Не внасяйте мерзост в храма. Даже ги изгорете, защото Бог не е дърво, което като изгори спира да съществува - вие сте безумци и такива ще останете докато не пазите 10-те Божи заповеди заедно с 4-та - за съботата!!!Който е разумен ще разбере!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Ala-Bala преди 15 години
Алекс не ги е чул, значи не съществуват!
29
0
 
0
 
! Отговори
13 преди 15 години
"Спокойно приятели.. всичко е планирано. Мощен взрив в 6:30 когато няма никой по улиците все още. Няма жертви и пострадали. Раздухване на новината. Гърмеж и и фоерверки 10-12 часа и след това шумене около новината 2-3 дни и край. За 20 тона тротил е нужен детонатор. Сами няма да гръмнат дори да е висока температурата. Сигурен съм, че са взети мерки този тротил да изгори като восък и да няма повече екстремни ситуации.. Всичко е една постановка за да се прикрие кражба правена с години :) Малко се пообгазихме ама голяма работа... нали са се появили още няколко бели Кайена по улиците да ни радват :)"Много съм съгласен с човека писал този коментар!!!Така се постига дестабилизация на Държавата и отклоняване на вниманието на населението от важните проблеми на държавниците!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Много е далече случката от Студ. град, така че няма опасност. Верно, сутринта се събудихме от малко шум, но това е, нито обгазяване има , нито нищо. Има жега, много голяма, не издържам , ще се развихрям
27
0
 
0
 
! Отговори
soni4ka преди 15 години
az ne sam mnogo naqsno kakva e stepenta na situaciqta,no mi se struva 4e ne e slu4aino,4e po-malko ot sedmica sled kato se razprostrani sluha za povi6eniq radiofon ot aec kozlodui se slu4vat tiq ne6ta,sutrinta predi da tragna za rabota gledAh sutre6niq blok na btv,kadeto to4no kogato se razqsnqaha podrobnosti za 4elope4ene na gosti v studioto be6e 4ovek koito otgovarq za radiofona pokrai aec ni
26
0
 
0
 
! Отговори
Sodom преди 15 години
София посреща чудодейните икони с гръм и трасък.Българи време е да започнем да ставаме човеци.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
se mie tolkoa...
24
0
 
0
 
! Отговори
Генерал преди 15 години
Спокойно приятели.. всичко е планирано. Мощен взрив в 6:30 когато няма никой по улиците все още. Няма жертви и пострадали. Раздухване на новината. Гърмеж и и фоерверки 10-12 часа и след това шумене около новината 2-3 дни и край. За 20 тона тротил е нужен детонатор. Сами няма да гръмнат дори да е висока температурата. Сигурен съм, че са взети мерки този тротил да изгори като восък и да няма повече екстремни ситуации.. Всичко е една постановка за да се прикрие кражба правена с години :) Малко се пообгазихме ама голяма работа... нали са се появили още няколко бели Кайена по улиците да ни радват :)
23
0
 
0
 
! Отговори
Anonimka преди 15 години
Ne dumai, 22, stiga be, samo i zemetresenie ni lipsva, i 6te stanem jivi da ni opla4e6...
22
0
 
0
 
! Отговори
13 преди 15 години
А знаете ли какво може да се получи? След толкова силни взривове, може да се засили сеизмичната активност на силно земетръсния район София и България!
21
0
 
0
 
! Отговори
Читателя преди 15 години
Глупости, нищо такова не е имало в Младост, съвсем нормална си е обстановката, не плашете жената!
20
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
в предишната статия на днес.бг пишеше 4е в този склад е имало - стрелкови боеприпаси 96 т- ръчни гранати 52 т- изстрели за гранатомет ПГ 7 210 т- 23 мм изстрели 75 т.- 76,2 мм изстрели 48 т- 85 мм изстрели 252 т- 100 мм изстрели 21 т- 115 мм изстрели 17 т- 122 мм изстрели 83 т- 125 мм изстрели 94 т- 152 мм изстрели 211 т- реактивни дълбочинни бомби 20 т- бойни заряди 23 т- взриватели 204 т- пиротехнически средства 68 т- други взривни вещества 20 и казаха 4е ще продалжава да гърми още 24 4аса
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ei marlqch shiban,ti kakav si amudja.Ai siktir be drislio,prosto si mi pod nivoto-glupav ***.Koi nauchi politicite da kradat- DS i shibanite turci.Aide pod noja ***.I pak ti kazvam ti ako izobshto si BULGARIN i si mislish che sme jivi ymreli po-dobre hodi do tezi skladove I IZBUHNI S TQH.Nishtojestvo
18
0
 
0
 
! Отговори
заинтересуван преди 15 години
"детето" студентче ли е?
17
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Не обяснявайте колко е далече Студентски град, защото тази сутрин Младост се тресеше....силно и изключително неприятно, нормално е жената да е притеснена.....още повече че в тази държава никога нищо не е ясно за съжаление и на хората, на които трябва да им е ясно...