Промени в движението в София заради Бон Джоуви

Ограниченията ще важат от 2 до 18 май
30 апр 2013 19:45, Красимир Ангелов
9
Промени в движението в София заради Бон Джоуви
Снимка: Архив Булфото

Временна организация на движението в София ще бъде въведена във връзка с предстоящия на 14 май концерт на "Бон Джоуви" на Националния стадион "Васил Левски", съобщиха от Столична община.

Престоят и паркирането ще бъдат забранени от 00.00 часа на 2 май до приключване на демонтажа и изнасянето на оборудването на18 май на северния паркинг, откъм езерото "Ариана", от 00.00 ч. на 4 май до 24.00 ч. на 15 май на южния паркинг, откъм метростанцията "Стадион "Васил Левски", от 00.00 ч. на 13 май до 24.00 ч. на 14 май на моста пред Националния стадион "Васил Левски", от 00.00 ч. на 2 май до 18 май на пешеходния мост между
ул. "Ген. Гурко" и "Орлов мост".

От 17.00 до 24.00 ч. на 14 май само при необходимост и по преценка на отдела "Пътна полиция" при СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите на
масовия градски транспорт по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между "Орлов мост" и бул. "Драган Цанков".

Организаторите на концерта - "Болкан Ентъртеймънт Къмпани" ЕООД се задължават да осигурят поставянето на необходимите временни пътни знаци, указващи въведените забрани от отдела "Пътна полиция" при СДВР, и да осигурят от Столичната дирекция на вътрешните работи постове за контрол и регулиране на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
4
 
! Отговори
Ник преди 10 години
Е откъде накъде ще затварят центъра заради някакъв смотан ***.ал дето щял да идва?В никоя европейска държава го няма това да затварят един от най натоварените булеварди за щяло и нещяло. Като иска да широко да ходи да си прави концерта на стадион локомотив в полето и да затварят каквото си иска.Възнемерявам лично да ходя да го освирквам.
5
8
 
6
 
! Отговори
Боби преди 10 години
И защо трябва да ние да страдаме че ще идва някои си п.....?
4
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям праз идело чучелото бонбон джуви!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3, "добре" го казваш! Друго си е една силиконова чалгаджийка, или пък такава "звезда" като Азис! Ееее, кеф за очите и душата!!! А те да ти пробутват някой си! Ужас, не само зъб ще ти извадят! Направо отврат!
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а финала за купата на България ще се играе на някоя ливада. И за какво ни е националния стадион, по добре да го закрият
1
17
 
17
 
! Отговори
ПФ преди 10 години
Не дай си боже да дойде още някой,от тия "важни" хорица,че ще ни изселят от града,само и само да се чувстват като царе и да не им пречим естествено.Може и един вечерен час да ни въведат,за по-сигурно,да не ги смути някой случаен минувач.