Протестите пак блокират центъра на София

Недоволните от властта се събират пред парламента
27
 Протестите пак блокират центъра на София
Снимка: Булфото, архив

След като депутатите се върнаха вчера на работа и бяха посрещнати от протестиращи, очаква се днес недоволните отново да изпият сутрешното си кафе пред Народно събрание.

Заради това се въвеждат промени в организацията на движението в централната градска част, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 07.30 часа до 15.00 часа на пл. „Св. Александър Невски”, южната страна на пл. „Св. Александър Невски” откъм сградата на Светия синод и ул. „15-ти ноември”, като се осигури свободният достъп на богомолците през централния вход на храм – паметник „Св. Александър Невски.

Още по темата

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Народно събрание”, на ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г.С. Раковски” .

От 07.00 часа до 15.00 часа по преценка и разпореждане на СДВР и КАТ "Пътна полиция" ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „15-ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Александър Невски” и по ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г.С. Раковски”. От 07.00 часа до 15.00 часа се закриват спирките „Пл. Александър Невски” на тролейбусна линия № 9 на ул. "Г. С. Раковски” двупосочно по преценка и разпореждане на СДВР и КАТ Пътна полиция.

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за времето и на местата посочени по-горе.

Автомобилното и пешеходно движение в участъка ще бъде затруднено.

От Столична община съветват гражданите, който нямат ангажименти в зоната, да избират обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
5
 
! Отговори
111 преди 10 години
Бай Йордане, който и да дойде ще има олигарси. Това е Капитализма. Скачахме, искахме го, сега не ни харесва. Но положението е това. Колкото до твоят пещерен антикомунизъм, явно ти си още в миналия век и просто не си актуален.
18
2
 
7
 
! Отговори
Ghero преди 10 години
На 04/09/2013 официално протеста бе разобличен!След прегръдките и целувките с които протестиращите буквално заляха Цветан Цветанов искам да видя кой още има наглостта да твърди, че този протест е гражданси, а не политически. Искам да видя след тези гнусни сцени на уж Българи които прегръщат и аплодират един поръчител на убийства какъвто е Цветан Цветанов как ще успеят да твърдят, че този протест е против "системата", а не всъщност за завръщането на мафиотската групировка Герб!Срам и позор.
17
7
 
6
 
! Отговори
Бай Йордан преди 10 години
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.БРАТЯ И СЕСТРИ СКЪПИ РОДИТЕЛИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ ВСЕКИ ОТ ВАС КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И НЕ ИСКА ЕДИН ДЕН ДА СЕ СРАМУВА ОТ СЕБЕ СИ ОТКРИТО СМЕЛО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ СЪГРАЖДАНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ВЕЧЕ 80 ДНИ СРЕЩУ НАЙ-ОМРАЗНИЯ НАЙ-НЕЧОВЕШКИЯ НАЙ -ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.БРАТЯ УКРАИНЕЦА СТАНИ-ШЕФ И ФИЛОСОФА МЕСТАН С УРОДЛИВА УСМИВКА СЕ ПОДИГРАВАТ С ВСИЧКИ НАС ЗАЯВЯВАЙКИ НИ ЧЕ ПРОТЕСТА НЯМА ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОЛИГАРСКИ. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ БЪЛГАРИ.
16
9
 
8
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
народът НЕ избра това правителство и мястото му не е там. не подкрепям Тиквата, но при първите сблъсъци на народът с полицията имаше поне достоинството да си отиде.... нещо което липсва при наглите комунисто-турци. Алоо, отворете си очите народът не ви иска!!! защо трябва да се лее още кръв???
15
9
 
6
 
! Отговори
заглавие преди 10 години
правителството на мафията предизвика протести които блокираха столицата
14
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман, няма мира от тези ***!!!Пак им позволяват да блокират улици и да тормозят София, нали кметицата е от ГЕРБ...Спонсора им вчера обиколи да види как се харчат парите му, доволен остана явно и днес отново *** ще досаждат с пълна сила
13
1
 
5
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Анонимен И как по точно бяхте излъган?
12
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние, които глазувахме за Атака и бяхме излъгани от Сидеров, да отидем на протестите и изтрием срама от челата си!!!!!!
11
11
 
14
 
! Отговори
aaaa преди 10 години
maleeee kolko komuneta ima v toq sait...... plashtat li vi a?
10
12
 
20
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
Интересно, днес 20 човека дадоха по ТВ. Не станаха ясни няколко неща : 1. Кафе повече нямало да има. Добре. А нещо друго ? Ред Бул, Шарк...барем един чай "Утро" ? Не може съвсе пък капо...2. Казаха, че имало 20-тина човека. Със или без репортерите и продавачите на флагове и вувузели? Има ли връзка с кафето ?3. Къде са водолазите ? Къде са "тамплиерите" от похода ??? Къде са черешовите топчета на тая псевдо-революция. Много въпроси и мизерно малко отговори...
9
13
 
20
 
! Отговори
до ммм преди 10 години
"Буда" -лите се пържат на паветата, а младите гербаджийчета си правят купон на техен гръб от днес в курорта "Св.Св. Константин и елена"! Кой е будалата в случая?
8
2
 
31
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
"НЕ СЕ ПРОДАВА"!!!!! Драга госпожо,незнанието не е оправдание за никой.Преди да ви дадат този плакат,редно е да се замислите малко и този,койно дава и този,който получава.А истината е,че БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е ПРОДАДЕНА,ЗАЕДНО С НАСЕЛЕНИЕТО СИ!!! С какво разполага БЪЛГАРИЯ???? БЪЛГАРИЯ разполага в момента единствено със СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД и с нищо друго.Няма ИКОНОМИКА,няма ИНДУСТРИЯ,няма ПРЕДПРИЯТИЯ,няма ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ,ни ПЕНСИОННА и ЗДРАВНА КАСА всичко вече е приватизирано и ЗАЛОЖЕНО на кредитори
7
15
 
24
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Ако някой не му е ясно от вчера - тези, които идват с автобуси, блокират движението през деня - това са платени клакьори на БСП и ГЕРБ. Тези, които протестират вечерта след 19:00 - това са хората, които не са за НИКОЯ партия, а участват в битката "граждани срещу мафията". Елате вечерта и ги подкрепете - ако не искате за пореден път да ви оберат, да вкарат държавата в заеми, да ви източат най-големия пенсионен фонд, да ви построят атомна централа на четворна цена, и подобни. Елате!
6
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"От Столична община съветват гражданите, който нямат ангажименти в зоната, да избират обходни маршрути."Аз имам ангажименти в зоната, че и там живея, и вече ми писна да се чудя как да отида и да се прибера от работа заради стотина платени ***. Време е за един бой + измиване от страна на полицията и да се сложи край на тия простотии.
5
9
 
30
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Пълна излагация! Борисов стигна дъното, но тези индивиди от гробаджийската шайка нямат пипе, за да го осъзнаят! Заради тях и организираните им безредици и хаос в държавата не гледам нито новини, нито чета вестници! А на "милите протестиращи" ще им кажа, че са жалки продажни душици!
4
1
 
19
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
До София и обратно!Няколко млади мъже говорят по телефоните, единият - облечен в костюм - обяснява: "Ще тръгват. Не могат повече, 12 ч. стана, път ги чака". Друг дава нареждания - задръж ги още малко, зад полицейските заграждения има провокатори, ще стане лошо, ако сега тръгнат. Хората оредяват, знамената се събират. Полицията разпитва тези, които все пак напускат заградената зона, колко далеч са им автобусите !?
3
13
 
13
 
! Отговори
Роза преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Добро утро, психари!!! Добре ли спахте??? Време е започвате с тъпотийте!!!
2
11
 
28
 
! Отговори
юнaк преди 10 години
"Недоволните" плaтени грaждaни, отново ще попречaт нa стотици хорa дa се придвижвaт и рaботят нормaлно. Вече е ясно зa кaкво протестирaт, зaщото б.б. не яхa протестa, a свършвa финaнсирaнето и се легитимирa. "Будa"лите не го виждaт, зaщото сa плaтени и зaслепени от вмaниaченият си ръководител!
1
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** НА БОКО РАПОНЯ,ВЪОРЪЖЕНИ С ВЕРИГИ,ПАЛКИ И БОКСОВЕ ДРОГИРАНИ И АЛКОЛИЗИРАНИ СА ГОТОВИ ЗА ПРОТЕСТИ---ГАМЕНИТЕ ДА СИ ВЪРВЯТ-ДОЛУ БОКО-ДОЛУ ТЕРОРИСТИТЕ-ДОЛУ БАНДИТИТЕ-ДОЛУ МАФИЯТА-ДОЛУ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ--ДОЛУ ДЖИХАДИСТИТЕ..ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА,ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!