Клошар подпали изоставена къща в "Овча купел"

Запалил огън на двора - в близост до магазин
6

Снимка: Булфото

Столични огнеборци потушаваха пожар в изоставена къща в квартал "Овча купел" в близост до магазин „Кауфланд“.

Три противопожарни коли и екипите им се отзоваха на подаден сигнал за инцидента.

Бързата намеса на огнеборците предотврати пожарът да се разпространи в съседната къща.

В опожарената сграда не е имало хора.

По първоначална информация пожарът е тръгнал от огън, запален от клошар в изоставената къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Овча купелпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е, дори и елитните квартали на София, пак са гадни, с луксозни къщи с големи огради и огромни дупки, без канализация, но имат охрана дори. Харесвам хубави едноетажни къщи, с ниски огади и подредени дворове, но такива в БГ почти няма. Навсякъде е мрачно сиво, с високи огради, всичко в различен архитектуране стил по аматьорски, грозно, мрачно..., като фасадите на блоковете ни.
3
1
 
10
 
! Отговори
3344 преди 10 години
Това наистина беше страхотно място за живеене. Кварталите Овча купел, Бъкстон и Павлово бяха много просторни, с хубави къщички, с чист въздух и представляваха естествен преход към Витоша. Живея наблизо, помня колко хубаво беше човек да се разхожда там. И не беше толкова отдавна.Сега всичко е съсипано, презастроено и то на всеки където му падне. Свинщината е голяма а зеленината все по-оскъдна.Кое ли не се съсипа в собствения ни град!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
до Ристу преди 10 години
Човече, София е. Ако знаеш какъв хубав квартал беше някога това...Само къщички...израстнал съм на тази улица. Когато бях малък беше страхотно в този квартал...Беше!
1
0
 
11
 
! Отговори
до Авторката преди 10 години
Ками, леко си се объркАла:) ул."Майор Горталов" (от която са направени снимките), не е в Овча Купел. От статията човек може да се обърка, че става дума за Кауфланд-а на бул. "Президент Линкълн", който е в Овча купел, и до който има къщи, а не за Кауфланд-а на Тодор Каблешков...само може да изпотиш някой човечец с непроверената си информация! Ама то във вашия сайт кое ли е вярно:)))