С пари от Европа направиха ателие за рисуване

Проектът е за три месеца
Обновена: 28 яну 2014 15:59 | 28 яну 2014 15:58, Камелия Цветанова
4
С пари от Европа направиха ателие за рисуване

Със средства от Европейския социален фонд, оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и Агенцията по заетостта ще се създаде ателие за произведения на изкуството-художествена керамика, рисуване и скулптура.

Официалното представяне на проекта ще е на 31 януари на ул. „Георги Бенковски” 25 ет. 3 от 18 часа.

Проектът  стартира през декември 2013 година  с  времетраене три месеца.

Той се състои в  изработването на серия произведения на изкуството и представянето им на финално събитие-изложба и в  електронната страница на ателието. Ръководител на проекта е Дона Стоянова, художник. 

В рамките на проекта е сформиран работен екип на ателието и са закупени материали,  машини и съоръжения, необходими за успешното  му бъдещо функциониране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти нямаш ли си друга работа освен да бълваш глупости по адрес на подобни позитивни инициативи, насърчаващи изкуството в държава, в която това е рядкост. Нямаш ли срам да говориш така при положение, че благодарение на ЕС, хиляди българи успяват да си позволят да се изучават в западни университети и да се реализират наравно със западняците? Лицемерно е, почти богохулно да се говори за прахосване на пари, когато милиони изтичат по сметките на олигарсите, а тук става дума не за друго, а за изкуство!
3
0
 
0
 
! Отговори
dapetrov преди 10 години
"Нека този който твърди , че нещо е невъзможно, да не пречи на онзи , които вече го върши!"-РИМско наПЪТстВИЕ
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"С пари от Европа направиха ..........."НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО "пари от Европа"!!!!Парите са от българските данъкоплатци внесени в бюджета на ЕС и след това се връщаткато програми за определени сектори.Баланса на България вноски/усвоени средства Е .............. НЕГАТИВЕН всяка година от 2007 до сега.Така че НЕ МИ ГОВОРЕТЕ за "европейски пари"!!!НЯМА ТАКИВА както и няма БЕЛИ ***!
1
0
 
1
 
! Отговори
в наши дни преди 10 години
Браво! Най-после нещо смислено!