"Софийска вода" ще известява с SMS за планирано спиране на водата

От утре всеки може да заяви получаването на съобщение, след като се регистрира на sofiyskavoda.bg
30 юни 2014 14:53,
2
"Софийска вода" ще известява с SMS за планирано спиране на водата
Снимка: Софийска вода

Столичният ВиК оператор стартира нова услуга: информиране чрез SMS-и за планирани прекъсвания на водоснабдяването. От 1 юли всеки може да заяви получаването на съобщения за планирани спирания на специфичен адрес, след като се регистрира на официалния уебсайт на компанията. Услугата е напълно безплатна и лесно достъпна като се изисква регистрация на www.sofiyskavoda.bg с клиентски номер, номер на мобилния телефон и посочване на точен адрес.

Известяването чрез SMS е следващата последователна  стъпка за навременното и точно информиране на жителите на столицата за планирани спирания на водата. Повече от 60 000 абонати вече използват  услугата за получаване на електронни писма за планирани прекъсвания. Освен това клиентите на дружеството имат възможността за подаване на сигнали за аварии и визуализацията на планови ремонти и ВиК дейности в София чрез интерактивна програма, която използва  географско-информационната система  (ГИС). Въвеждането на съобщения чрез SMS е поредната иновация на „Софийска вода“ АД във ВиК сектора на България с цел навременно информиране на клиентите за дейности по мрежата, за които се налага временно прекъсване на водоснабдяването.

Всяка година дружеството се стреми към подобряване на обслужването с фокус върху удовлетвореността на клиентите, включително с осигуряването на онлайн услуги. Клиентите, които подкрепиха зелената ни инициатива за отказ от хартиена фактура и получаване на електронна, надвишават  80 000, а 9500 подават всеки месец данните от водомерите си чрез уебстраницата на компанията.

„Софийска вода“ АД е част от групата „Веолия“ и основава дейността си на постоянно повишаване на качеството на предоставяните услуги за над 1 400 000 жители на София и на територията на концесионната област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Софийска водасмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Jiji преди 9 години
До АнонименПравилно, колега! Пускат съобщения на електронната поща, за доста отдалечени райони, което не ни касае. Явно системата им не е достатъчно съвършена.