Къде в столицата спират водата в петък

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
10 сеп 2014 16:54, Анисия Иванова
0
Къде в столицата спират водата в петък
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в петък, съобщиха от дружеството.

На 12 септември във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "София” - от ул. „Иванянско шосе” до края на улицата, ул. „Чавдарица”, ул. "Васил Петлешков”, ул. „Петко Каравелов”, ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Кочо Честименски”, ул. „Хан Аспарух”, по ул. „Горски път” от ул. „София” до ул. „Перуника”, ул. „Перуника”, ул. „Райна княгиня”, по ул. „Авлига” от ул. „София” до ул. "Перуника”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Перуника” ъгъла с ул. „Авлига”.

Отново в петък, във връзка с подмяна на водомерен възел в кв. "Абдовица”, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района кв. "Абдовица” от №1 до № 45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес пред №29 А.

На 12 септември във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Камчия”, вилна зона "Враня – Лозен - Триъгълника”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилната зона. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес паркинга на „Пежо”.

Също в петък във връзка с направа на връзки от уличен водопровод в жк. "Свобода”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Свобода”, жк. „Надежда” ІІ бл. 203, бл. 209. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес - ул. "Народни будители” до 153 ПГ.

На 12 септември във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение до бл. 457  жк. „Младост” 4 , се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. „Младост” 4 - бл. 448, бл. 449, бл. 452, бл. 453, бл. 454, бл. 455, бл. 457, бл. 459. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска до бл. 457.

На 12 септември във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 111А  жк. „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. "Филип Тотю” от ул. „Скайлер” до ул. „Васил Петлешков”, по ул. „Васил Петлешков” от ул. „Филип Тотю” до ул. „Панайот Хитов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Филип Тотю” ъгъла с ул. „Скайлер”.

На 12 септември във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако” кв. „Симеоново”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ягода”, ул. „Малина”, ул. „Божур”, ул. „Шумако”, ул. 77, ул. 82, ул. 81 и ул. 74. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. "Ягода” ъгъла с ул. 75.

Възможно е временно повишаване на мътността на водата в районите, където ще се извършват ремонти.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: петъкСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари