Ремонтът: По-добре в задръстване, отколкото в сервиза!

Шофьори подкрепят започналите ремонти на ключови места в София
Обновена: 20 апр 2015 16:46 | 20 апр 2015 14:46,
63
Ремонтът: По-добре в задръстване, отколкото в сервиза!
Снимка: bgonair.bg

Ремонтът на "Цариградско шосе" в участъка между Околовръстното шосе и моста над река Искър кипи с пълна сила. Движението се извършва в едното платно, но въпреки това няма задръствания, съобщи репортер на България он Ер.

Южното платно в тази отсечка ще се ремонтира 2 месеца. Ще има нова настилка, подновени мантинели и осветление.

Шофьорите също подкрепят ремонтните дейности и казват, че предпочитат да стоят в задръствания, отколкото да посещават често сервизите.

В началото на юни ремонт ще започне и в участъка между бул. "Яворов" и 4-и километър.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
г преди 9 години
Подобре задръствания, отколкото огромни дупки.Също така има начини да се придвижваме с транспорта.Това,че има принцове и принцеси,които не могат без кола си е техен проблем.всеки ще си прави сметката,кога да излезе за работа,училище и т.н.. Ревем,че има дупки, сега ревем,че има ремонти.
41
0
 
4
 
! Отговори
Марс преди 9 години
До уйоНе съм герберист, ама ти май не си оттук! Цялостно никога, ама никога не се е правил ремонт на цариградско шосе!
40
5
 
2
 
! Отговори
уйо преди 9 години
Герб за 5 години два пъти преасфалтира цялостно цариградско шосе и 4 пъти го ремотнира......що за чудо невиждано.
39
3
 
3
 
! Отговори
От 51 преди 9 години
А това,че отиваме да гласуваме с мисълта "Абе ще гласувам за този,който ще краде най-малко" ние сме си виновни...Ние като народ сме доста простовато племе.Защото комунистите съсипаха 2 поколения и са подкарали трето и тук вината ни е,че едно време,за жалост,не постъпихме като румънците с Чаушеску.Но все пак Бойко,какъвто и да е,нещо се опитва да промени,но в предишното управление беше заобиколен от *** и това му изяде главата.Дано сега успее-има надежда.Че алтернативата Миков-Местан-Сидер...
38
2
 
6
 
! Отговори
До 43 и троловете преди 9 години
Далече съм от мисълта,че ГЕРБ няма да прецуцкат нещо.Но поне след тях ще остане нещо(макар с евро пари)-метро,магистрала(цяла,до Бургас),спортни зали(Армеец,Ботевград),детските градини за пръв път се увеличиха...Докато червените другарье само крадоха и след тях останаха Виденовата зима,"приватизацията(окрадоха парите на народа),хиперинфлации,три фалита,протести...Те даже и чинията на Бузлуджа не си оправиха,ама откъде време-лесно ли се управляват хилядите червени фирми,хотели и т.н.Смешни сте!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парите за тия рехабилитации са главно от Европа. Самият факт, че на ГЕРБ не им спират фондовете, а на БСП и ДПС им ги спират 2 месеца след като вземат власта е показателен кой краде. Видин също е пример за управление на червените ***, както и Неделино е пример за управлението на ДПС и статъкството в тия области. Кметовете на БСП и ДПС са най-наглите крадци на света! Фандъкова да не се притеснява да продължава да повишава жизнените условия и приветливоста на града.
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука каквато и новина да има винаги има недоволни! Мисля,че дори да има кажат на някои,че ще им подарят 1 млн. лева, те веднага ще започнат да мрънкат и пискат - ама защо само 1 млн.лева, като може да са евро,а къде са другите милиони,кой ги открадна и т.н. Винаги недоволни.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен46 брато ...саберете се ти и другите психоумопобуркани баламурници и вървете на преглед ...сигурен съм, че там ще ви кажат , че е време да си ходите в Москва ...аре млъквай та *ба
34
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Партия ГЕРБ става все по-богата и все по богата. Котараците, Черепа и Стенли - също.Няма лошо.Лошото обаче е, че БГ-народецът, наречен материял, става все по-беден и по-беден ...
33
8
 
5
 
! Отговори
псуващ шофьор преди 9 години
"В началото на юни ремонт ще започне и в участъка между бул. "Яворов" и 4-и километър."Е,тогава ще си .... майката. Поне да бяха изчакали до 1 юли и да го опаткат за 1 месец, ама нали трябва да се крада, как да се оправдаят толкова пари за кратко време.
32
6
 
4
 
! Отговори
фандъкова преди 9 години
Не мрънкайте! Сега ни е паднало! Утре може и да нема! Като дойдете вие тогава вие ще лапкате.
31
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко прави некачествени ремонти, обаче гепи парите.Данчето попаравя некачествените ребонти на Бойко и пак гепи парите.Народа псува и плаща парите.
30
11
 
4
 
! Отговори
симпатяга преди 9 години
И какво подкрепяли били шофьорите!? Какво пречеше миналата година да се направи цялото Цариградско??? А не сега втората част и още една част догодина? Същото важи и за метрото до Околовръстното (Черни връх се разкопава за трети път, а предстои и още веднъж); Едновременно можеше и двете кръстовища на Яворов (айде това го забравихте). Ще кажат пари нямало, да бе, бюджет на София от 1,5 млрд, за 10 години (откакто управляват калинките) прави 15 млрд, нямало било пари...
29
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Блажиш ли Данче, блажиш ли? Не забравяй Рапона, тоелй е на всяка манджа мерудия
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖИВЕЯ В СААРБРЮКЕН. В ТОЗИ ГРАД ИМА ТОЧНО ДЕСЕТ ВХОДА И ИЗХОДА ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗНЕ И ИЗЛЕЗНЕ ОТ ГРАДА. ЗАДРЪСТВАНИЯ НЯМА ВЪПРЕКЕ ЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ СА МНОГО. НЯМА КРЪПКИ НЯМА ДУПКИ. НО ОСНОВАТА И АСВАЛТА ПО ПЪТИЩАТА ИМ ОТ НАЙ ВИСОКО КАЧЕСТВО. ПЪТИЩАТАТА ИМ ГИ ПРАВЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ А НЕ АМАТЬОРИ КАВИТО СА В ТИКВОЛАНДИЯ. И НАЙ ВАЖНОТО!! ТУК ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ ХВЪРЛЯТ С ЛОПАТИТЕ СОЛ И ПЯСЪК А СПЕЦИАЛНА ТЕЧНОСТ НА СПИРТНА ОСНОВА КОЯТО НЕ РАЗЯЖДА АСВАЛТА. РЕМОНТИ НЕ СЕ ПРАВЯТ ЗАЩОТО НЯМА ДУПКИ.
27
3
 
5
 
! Отговори
alka преди 9 години
Цариградско е добре да видят малките улички кво е
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, то понеже година след ремонт не е същото положението така или иначе. Така че винаги е хем задръствания, хем ремонти. Който още не го е забелязал, има сериозни проблеми с мисловната дейност
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Довечера ще има ли статия за Путин и Русия?*** на работа ли е днес?
24
4
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
samo iz Sofia li 6te patuvame drugite ulici ne sa vajni,pak i to tolkova 6te e i remonta bas darja 4e dogodina pak 6te pravqt i to na sa6tite dupki,ako gi napravqt ka4estveno firmite dogodina ko 6te pravqt nali trqa da papat
23
13
 
11
 
! Отговори
Сф.Община преди 9 години
От днес формулата Пари -Стока -Пари прим да се разбира Пари - Асфалт - Рушвет прим !