Полицейска гавра: Унижения и ритници срещу безпомощен мъж

Униформените закачали неща по него и увили главата му с тоалетна хартия
Обновена: 7 сеп 2015 11:10 | 7 сеп 2015 11:09,
231
Полицейска гавра: Унижения и ритници срещу безпомощен мъж
Снимка: YouTube

Поредна полицейска гавра - униформени подритват безпомощен мъж на територията на 3-то РПУ. Мъж, пожелал да запази своята анонимност, е станал свидетел на посегателството на полицаите и е заснел насилието във видеоклип.

Още по темата
"Случката се разиграва на 06.09.2015 около 4:30 сутринта. Петима полицаи, на територията на 3-то РПУ, се гавреха с някакъв човек. Не знам каква е предисторията, но това, което се случи, е безумно", обяснява свидетелят на полицейската гавра пред Нова тв.

По думите му полицаите са унижавали и подритвали човек, седнал на земята, в продължение на десетина минути, преди да го откарат с патрулката. Той допълва, че служителите на МВР са го подритвали, закачали са различни неща по него, сложили са му антена, дори са увили главата му с тоалетна хартия.

Свидетелят добавя още, че на мястото на случилото се е намерил спринцовки и предполага, че мъжът е наркозависим.

МВР е било потърсено за коментар същия ден, но от ведомството са казали, че е трудно да се даде отговор в неделя.

От вътрешното министерство ще преценят дали да направят проверка при излъчването на видеото. При евентуална проверка, ако има виновни, ще се преценят и наказания.

Вижте кадри от полицейското насилие във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ясно че срещу безпомоще даже може да се каже и безполов иначе ако има топки те няма да могат да му направят нищо още повече ако е ястреб ще се остяавят да ги прекара и ще му благодарят.
153
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не вземат да сменят униформите на полицаите. Много раздърпани едни такива
152
0
 
4
 
! Отговори
Да питам преди 8 години
Да питам някой ако разбира,няколко пъти ме спират без причина посред бял ден за проверка на документи. Ок- напълно съм съгласен. Но започват да ми се задават въпроси от рода на 'задържан ли си", "къде си тръгнал", "с какво се занимаваш". А като кажа да си проверят дал съм им документ казват че да станело по- бързо??Та някой запознат да каже дали това им е в правата. Явно обаче имат указания е системна практика. Та може практиката през нощта ако се напиеш и седнеш някъде да е да те посритат?
151
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
полицаичета шкембачета
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
статията защо не е на *** или тя само за Русия е компетентен политически анализатор
149
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами силно е преувеличена историята ... какъв е тоя анонимко дето е клечал в 4: 30 сутринта на терасата като мишоче да снима
148
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не е против полицията, ама мерките им са меко казано смешни. Толкова време седят и го гледат тъпо, че и граждани ги записват с телефон. Егати полицаите. Ми хващат го тоя набързо и го вкарват в панделата, за да не притеснява хората по улиците. Ама полицаите нямат никаква подготовка, само наблюдават и се гаврят най-просташки. Трябва да са стегнати, експедитивни, пазещи обществото и за пример мъже. Какво ми го увиват с тоалетна хартия ми и селфи да си бяха направили.
147
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая полицайката и другите от клипчето на ходят на фитнес или някакви нормативи да им наложат на полицаите да свалят шкембетата
146
14
 
6
 
! Отговори
Диско преди 8 години
"Полицейска гавра","Брутално полицейско насилие,унижение"....Ааа бе,да не сте объркали клипа нещо,че не мога да го видя .Може ли толкова *** народ да има,какви ли не *** коментари,направо трагедия..хаха
145
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
БЪЧ варова нещо имате ли у кратуната проста освен сфирки да праите на бат ти боко
144
5
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 години
Нашата полЮция ни пази!
143
0
 
2
 
! Отговори
pingpong преди 8 години
vlastta simulira i otkloniava vnimanieto na mediite i horata ot korupciata i Kuneva. skriha barzo intervuto s Kuneva.
142
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като сте толкова срещу полицаите, защо вече два пъти избирате на власт полицейската партия, а баш полицая Буко Голямата *** за премиер, рейтинга му е космически и ще става президентин? Точно вие, които най много врякате срещу полицаите, с най голям ентусиазъм гласувате за полицаи, напуснали системата на МВР по различни причини и впуснали се в политиката.
141
0
 
3
 
! Отговори
kiro преди 8 години
izlagat se policia bilo i nekva debelana i tq i s pagon i bez za smiax stanaxte normalno li e kaji
140
9
 
16
 
! Отговори
Hm преди 8 години
От това видео, което изгледах НИКЪДЕ не видях насилие! Силно преувеличено с цел да се оплюят полицаите!Не ги защитавам,но това че го подбутват леко с крак с подкана да си обере *** които е разпръснал е "насилие "...Че има много пропуски в родната полиция, има,никой не спори,но НЕКА ВСЕ ПАК ДА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ!
139
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз така мислех и се възмущавах като вас от полицейската грубост, докато веднъж не показаха по телевизията две мили момчета, едното от които познавах. Голям ***, когато е срещу беззащитни и има някой за пребиване, нещо за крадене, че и убиване. Наритан от полицаите бе тих като манастирска послушница. Направо да го съжалиш, ако не знаеш какви гадости е вършил и милият ни съд и прокуратура са го пощадили неведнъж. Ритниците са най малкото, което заслужава.
138
0
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Ako e v narushenie e razbiraemo podritvaneto ne e tolkova silno ne preuvelichavaite.Samo ne mi haresva gavrata s antenata i navivaneto na toaletna hartiya na glavata...tova e dolnoto...protivno e...dori narkoman da e tozi CHOVEK ima nujda ot pomosht.Arest i da go karat po bolnici instancii iztrezvitelno kudeto e nujno,no gavrata e dolno bre hora...dolno e
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимност преди 8 години
А защо свидетелят пожелава анонимност?Това говори много.Както за положението в България,така и за национална черта на българина.Всеизвестна вече по света.
136
6
 
19
 
! Отговори
Бат Минч преди 8 години
Само аз ли виждам,че е силно преувеличена историята.."милият гражданин " лежи дроб и се търкаля по улицата,разпилял спринцовки и отверки,а ушевите само го подритнали леко и го карат да се изправи и да си събере ***.
135
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак има намесена жена полицайка. Имам чувството, че се опитват да се правят на мъже пред нея. Уволнение. Моментално.