Горя дърводелски цех в квартал "Овча купел"

Няма пострадали, огънят лумнал в 4 часа сутринта
25 ное 2015 09:16,
6
Горя дърводелски цех в квартал "Овча купел"
Снимка: архив, Булфото

Горя дърводелски цех на бул. "Президент Линкълн" в столичния квартал "Овча купел", съобщиха от МВР.

Няма пострадали и загинали хора. Сигналът за инцидента е подаден около 04.00 часа.

Огънят е засегнал 110-киловолтов далекопровод и заради това електрозахранването в районите "Овча купел", "Красно село", "Красна поляна" и "Витоша" временно е било изключено.

Затворен за движение за автомобили е участък от бул. "Президент Линкълн", между бул. "Димитър Мушанов" и бул. "Никола Петков".

Пожарът вече е овладян, като се очаква обяд огънят да бъде напълно изгасен. Тепърва предстои да се разследват причините за възникналия пожар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
i6 преди 8 години
Моля ви, уважаеми журналисти, поднасяйте истината поне що се отнася до наименованието на улиците. Да се чуди човек къде е този булевард "Димитър Мушанов". Е, няма такъв. Или е написано така, за да не се дублира "Никола" в едно изречение? Някой е ходил на училище и е запомнил, че не е правилно в едно изречение да има повторения?!
5
2
 
0
 
! Отговори
masiv преди 8 години
Пожарната, нещо май завиждаш... не пиши глупости
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази сутрин в новините по една телевизия съобщиха,че наблизо имало кравеферма.Ха,ха,ха в столичен квартал-кравеферма.Но като се има предвид името на квартала поне си направете и овцеферма.
3
2
 
3
 
! Отговори
Пожарната преди 8 години
Ако това е цеха masiv-et/ то пожара е напълно очакван а даже и закъснял.Собственост на Р.Димов или на жена или вече и на някой друг.Същата "фирма" притежаваше друг цех пак в Овча Купел ,но този път в по-възлово и оживено място на по-малко от 10м. от кооперации,къщи,градски транспорт и трансформатор (кръстовището на ул.Любляна и ул.Боряна).Същият този цех тогава беше зареден до дупка с дървен материал чак и по покрива имаше а около него беше заобиколено с талаш,изрезки,лакове,бои и др
2
2
 
1
 
! Отговори
Пожарната преди 8 години
Ако това е цеха masiv-et/ то пожара е напълно очакван а даже и закъснял.Собственост на Р.Димов или на жена или вече и на някой друг.Същата "фирма" притежаваше друг цех пак в Овча Купел ,но този път в по-възлово и оживено място на по-малко от 10м. от кооперации,къщи,градски транспорт и трансформатор (кръстовището на ул.Любляна и ул.Боряна).Същият този цех тогава беше зареден до дупка с дървен материал чак и по покрива имаше а около него беше заобиколено с талаш,изрезки,лакове,бои и други симпатични субстанции.Зимата се палеше печка на дърва,която често бълваше като огнехвъргачка поне
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NE SA PLATILI DANAK GERB I SA IM SHTRAKNALI KIBRITA.