29-годишна скочи от 15-и етаж, загина на място

Инцидентът стана в столичния квартал "Младост"
Обновена: 28 юни 2016 11:00 | 28 юни 2016 10:47,
79
29-годишна скочи от 15-и етаж, загина на място
Снимка: архив, Bulphoto

29-годишна загина, след като се хвърли от 15-и етаж на жилищна сграда в ж.к. "Младост" в София.

Инцидентът е станал днес след 9 ч., съобщават от "Фокус", цитирайки МВР. Починала е на място.

Още по темата

За момента няма яснота за причините, довели жената до това крайно решение. Полицията разследва инцидента.

Това е втори подобен самоубийствен акт в рамките на две седмици.

На 23 юни младо момиче почина, след като скочи от 14-ия етаж на блок №10 в кв. "Бъкстон".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много глупости изписахте. Жалко за момичето, понякога ежедневието убива и то не е само заплата, пари, а и човешки отношения. Българите не са по-различни от азиатците, имат склонност да задушават човека до себе си и да си го изкарват. Има задушаващи мъже и жени, не знам причината за нейното самоубийство, но нека помълчим и не се гаврим с безсмислени коментари за една трагедия.
48
7
 
9
 
! Отговори
БАТЮ преди 7 години
До Анонимен...И най-голям грях пред Бога !!!!!! Директно душата в ада !!!!
47
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самоубийството е върховен израз на себеуважение в едно общество, в което човекът няма значение. Колко трябва да умрат така, за да разберем, че не сме СИ виновни? Всичко, което не ни убива, ни зомбира. Ходещи, безчувствени, мъртви...Да го направиш не е слабост, не е лудост. Съзнателен избор е. И сила, страшна сила!Бог да ни пази!
46
7
 
24
 
! Отговори
голямата гавра преди 7 години
Бойко излъжи нещо , похвали се с нещо , пръдни в ефир ако трябва , покажи си мускула на някоя журналистка в скапана медия , кажи нещо за бвп на софиянци за дюнерите за мазната закусвалня с турската тоалетна , за българите в чужбина дето се гаврят с шапкарчето , на цеко хапартаментите и те ли са нависоко , айде похвали се с нещо ..........................................маскара.
45
3
 
8
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Интересно... Зачестиха хвърлянията от високо. Дали наистина са самоубийства или в някаква бизнес среда се научиха да хвърлят стоката от виско като стане неудобна...При всеки случай- жалко за жената и близките й...
44
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно пак Илиана Раева ви е виновна?Лека й пръст на жената!
43
3
 
10
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
Много хора в България могат да ти помогнат,за разлика от чужбина!....................Кои са тези хора?! Точно Вие сте написали пълни глупости! - В България ако си в беда, никой не иска да ти помогне и няма инстанция която ефективно да те защити, ако имаш проблеми в семейството -например насилие от член от сем. На теория имаме закони за дом. насилие, но ако трябва да се приложат, наистина ще ти се прииска да се самоубиеш !А на запад такива хора са много добре обезпечени. И всичко се корени в семейството! Не е само до бедност
42
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички веднага побързаха да обвинят ГЕРБ, а да ли не е заради сключеното споразумение за "сътрудничество" между АБВ и Единна Русия ?
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам Турчин които ми каза ,че има стажа но няма годините за пенсия,но докато ги навърши няма да плаща Здравни вноски както е у нас ! Алооо управляващите ф.а.ш.а.ги
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато управляват БСП за всичко са виновни те когато не са те виновни са хората защото са от.ка.чени некадърни,прости и мързеливи!
39
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Република Турция ако работиш няколко месеца получаваш помощ за безработица цяла година и ако не работиш и не получаваш помощ не ти вземат Здравни вноски. В РеПУблика България дори да нямаш и 1 лв . доход дължиш Здравни вноски .
38
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има доста по бедни от нас по света ,но те живеят заобиколени от такива като тях самите. Тук не е така едни парадират с богатство за което никои не знае откъде е .
37
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България не е достатъчно ,че си беден ами те унижават да плащаш Здравни вноски ако не работиш и нямаш един лев доход дори в Турция го няма това говорил съм с човек от там. Пращат ти съдия изпълнител които по най брутален начин ти взема и четката за зъби.Мачкат те като някакъв мръсен ***.
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не забравяйте, че над 3% от световното население страда от сериозни психически разстройства, понякога водещи до самоубийство или дори убийство.
35
4
 
10
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
До някоя сиСъжалявам те колко си жалка ... Това, че ти не си успяла да се оправиш тук не ти дава право да правиш такива генерални заключения. На мен никой не ми пречи да се забавлявам, приятно ми е да съм близо до семейството си и роднините, имам добре платена работа благодарение на много труд (включително и инвестиране в образованието ми). По улиците още не са ме били, нито в дискотека. Тея дето ги бият обикновено са голяма работа, която си е намерила майстора.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липса на сигурност, в нормалният свят и да чистиш пак ще си плащаш наема и храната, в България и това е проблем, обременени отношения между хората в България, независимо дали са роднини, приятели...постоянно обсъждане, месене в живота на другите, обременени отношения от соц., какво ще кажат хората, всичко е прекрасно вкъщи, а истината е друга, живееш с някой заради децата, какво ще кажат хората, родителите ти те натискат, да си налягаш парцалите и се задушаваш. Ако имаш работа и там е ад.
33
3
 
37
 
! Отговори
някой преди 7 години
Добре, някои пишат че не е от беднотия.Но беднотата има много лица - липса на добре заплатена и сигурна работа, неприлагането на трудовото законодателство, издевателство на шефовете над подчинените си, липса на възможност за реализация при налични познания и умения...много са.И ако не е от беднотия, защо няма нито един самоубил се депутат, партиен активист от която и да е партия или техни роднини? Всички те са кадърни, успешни и можещи ли?Гаврата с обикновения човек е страшно оръжие и погубва
32
17
 
12
 
! Отговори
пак Аз преди 7 години
А някой виждал ли е справка за броя на самоубийствата в САЩ и Скандинавските държави, които се водят страни с най-висок стандарт на живот? Или така е по-лесно, само да си повтаряме мантрата колко сме зле, колко сме отчаяни, как всичко тук е ужасно. Това, че не сте се реализирали си е ваш проблем.
31
1
 
14
 
! Отговори
Д-р хаОс преди 7 години
До 32Как да вярваш като си пуснал гласЪ за Вожда!?
30
7
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Жалко за жената. Колкото и да се пънеш, не ти вярвам. А, си е много елементарен.