Мъжът, подпалил се и прегърнал любимата, почина. Тя също

Надеждата за спасение намаляла дни след хоспитализацията им
11 окт 2016 08:52,
52
Мъжът, подпалил се и прегърнал любимата, почина. Тя също
Снимка: архив, Bulphoto

Драмата на една буквално изгаряща любов приключи фатално.

Починаха и мъжът, който на 1 септември се поля с бензин и запали, и жената, която прегърна в огнена прегръдка.

Ден по-късно стана ясно, че мъжът е бил влюбен в дамата - финансов директор на пицарии "О!Шипка". Версията тогава бе несподелена любов.

Още по темата

Двамата бяха транспортирани в "Пирогов", където лекарите се бориха да ги спасят. Въпреки че мъжът бе с 90% изгаряния, а жената - с 80%.

Лекарите са направили и невъзможното, но още в първите часове надеждата за спасение започнала да намалява и дни по-късно и двамата са починали, потвърдиха от "Пирогов".

Изгарянията от бензин са от най-тежките и болезнените, защото причиняват жестоки рани в дълбочина.

Такъв тип дълбоки изгаряния и при това на огромна площ, се смятат за несъвместими с живота, обясниха специалистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: бензинзапалванеОШипка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ,хипер инфлацията не я създаде Костов,а точно БСП при Жан Виденов.А Костов дойде след него и доограби всичко каквото му попадне.
22
15
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Към сметката на ГЕРБ с многото самозапалвания прибавете скочилите от Аспаруховия мост и от високите етажи на жилищата си. Картината е потресаваща от Ге/ъ/ рбавото управление. 20 милиарда заеми, първо място в Европа по детска смъртност и инсулти, първо място по корупция, последно място по доходи на обикновените хора не на Гербаджийските мутри. Изхода е един единствен. Масова подкрепа за патриотите-Каракачанов-Нотев и изгонване на ислямистите, разваляне на неизгодните договори за концесии.
21
3
 
17
 
! Отговори
Късата памет - да преди 7 години
За това, че е къса паметта на българина и бързо забравя кой му е бъркал в джоба е абсолютно така.За ерптата съм съгласен също. БСП/НДСВ ги продадоха и основната причина за кризата в енергетиката са те. Мариците ги продаде обаче - КОСТОВ, не БСП. Лукойл също го приватизира Костов. Костов е същия *** като тия след него, нали точно той създаде хиперинфлацията и прибра пенсиите на пенсионерите и изнесоха парите от фондовете..
20
7
 
10
 
! Отговори
:D :D :D преди 7 години
И да цъкаш минуси и да не цъкаш - не е удобна истината :(
19
17
 
19
 
! Отговори
:D :D :D преди 7 години
Колкото и да ревете, един по един бавно си отива електората от ***, които *** майката на тая държава и разпродадоха всичко. ЕРП-тата ГЕРБ ЛИ ГИ ПРОДАДЕ? Частните язовири на дпс-ари и бсп-ари ГЕРБ ЛИ ГИ РАЗДАДЕ? Помощта за наводнените райони, от която крадяха ЕМЕЛ ЕТЕМ и селските кметове по нейно време - ГЕРБ ЛИ КРАДЕ? Хора като Цветан Василев и Пеевски - ГЕРБ ЛИ ГИ СЪЗДАДЕ? Защо честните депутати на бецепе имат по 2-3 милиона спестявания? А прокурорите и съдиите, непипнати от тяхно време?
18
9
 
9
 
! Отговори
: преди 7 години
До Българският БогМчи къ? Бойко даже лично го запали онова хипи с 15 деца и нито един работен ден в живота си. Той толкова много постигна с акта си, че за сметка на това, че преди ги правеше без да може да ги издържа, сега са и сираци.ГЕРБ са виновни бе. КЪСАТА ПАМЕТ БЪЛГАРСКА: Преди 2008-*** година хората живееха добре с 240 лева минимална заплата, сега с 350 са зле. Танчето Дончева - "Няма пари за пенсии"- но за обувки от 3 бона има. :D ГЕРБ разпродадоха държавата, бецепе, ндсв, дпс и сдс-НЕ
17
10
 
13
 
! Отговори
БСП ТРОЛЧЕ преди 7 години
ГЕРБ СА ВИНОВНИ, БОЙКО Е ВИНОВЕН. Как си живеехме хубаво преди 2008-*** година. Пара и далавера имаше, манкенки, жакузита. Сега нема и съм силно загрижен за обикновените хора, които взимат 350 лева. По наше време взимаха 240... <3
16
14
 
8
 
! Отговори
Българският Бог преди 7 години
До .ПП "ГЕРБ" е пряко отговорен за вълната от самозапалвания, като се започне от 2013 г., когато Пламен Горанов се самозапали във Варна в несъгласие с политиката на ПП "ГРОБ". Тогава Тиквата показа истинското си коравосърдечие в коментар по случая и въобще не си взе поука от това. Но Бойко Методиев Борисов е една сикаджийска мутра, но иде денят, всички вие, *** мръсни, всички вие ще платите цена, която непосилна за вас.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя пя след като се скараха - Зами огин, запали ме.Направи ме пепел
14
8
 
15
 
! Отговори
. преди 7 години
До Българският БогИ тука ли вкара ГЕРБ бе, браво ! Тиквата за едно поне е прав - материала е лош.
13
4
 
12
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Този мъж ще подържа огънят в казаните на ада.
12
16
 
10
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Ако се направи статистика, ще се види, че вълната от самозапалвания залива Българите, точно заради управлението на ГЕРБ, затова много сполучливо, абревиатурата бе сменена на ГРОБ. Ама не харесвали Станишев. Ми той Станишев, си отиде, бе чукундури, нима кауна Цветанов е по-убав?
11
8
 
7
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Цветан Цветанов: "Здравейте, Победители!"
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли Боко е виновен?
9
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за жената и дано почива в мир. За оня ненормалник ми се иска да вярвам, че в момента гори в пламъците на ада, защото деянието му е отвратително и няма нищо общо с любовта!
8
0
 
28
 
! Отговори
до 7 бмп преди 7 години
Визирам истински лудите, а не хората с психични проблеми. Държавата пести от шизофрениците. Те са най-малко 1% от населението на всяка държава, както и от населението на света. Със 75 000 шизофреници какво правим ? Вчера беше световния ден на психичното здраве. Шизофрениците били добре - в ремисия, другите - зле ! СмЕх в гората !
7
34
 
6
 
! Отговори
Луд ли си? преди 7 години
До gravРадев няма никакъв шанс да стане президент!Този се е запалил защото е разбрал, че повече кандидат на Русия няма да стане президент на България.
6
2
 
25
 
! Отговори
бмп преди 7 години
до 6 Не всеки с психични проблеми е луд!Това е един огромна тема,но мисля,че луд е доста силно казано.
5
64
 
10
 
! Отговори
grav преди 7 години
Хората взеха да се палят от страх, че Румен Радев ще стане президент и ще ни повлече към Русия.
4
4
 
33
 
! Отговори
до бмп преди 7 години
Държавата пести от лудите. Не им дава инвалидни пенсии.