Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца

Драгомир никога не използвал преди личното си оръжие
Обновена: 19 май 2017 11:26 | 19 май 2017 10:07, Мария Нестерова
58
Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца
Снимка: архив, Bulphoto

"Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал "Витоша" никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", обяви адвокат Ася Манджукова, която е негов защитник.

Вчера 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.

Още по темата

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

"В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става", разказа адвокат Манджукова пред Нова тв.

"Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой. Драгомир е спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокатката.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", заключи Манджукова.


58
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Ако наистина са го мотали човека без да му плащат, разигравали са го, мамили са го...напълно подкрепям. Ако някой си мисли че има някакви институции които са щели да помогнат, се лъжат. Явно това е начина да се спрат крадците и измамниците в България.
53
0
 
1
 
! Отговори
divola преди 23 часа
e kakvo da pravim s nashti depotati i boiko borisov
52
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 1 ден
Бог да прости починалите но сега всички потърпевши от тях да отидат в прокуратурата и да разкажат как и с колко са ограбени .... Не може да ограбиш някой с 100 к лева и да не очакваш възмездие !!!!
51
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 1 ден
Да ... за да се постъпи така очевидно нещата са много дълбоки и ужасни. тези едва ли само с него са постъпили така !!! Това е било само последната капка. Нямаме държава .. това е видно ... няма правосъдие ... видно е ... няма полиция всички го виждат ... прокуратура и съд са само думи ... Какво очаквате ... мисълта за безнаказаност води точно до това. Като си безсилен срещу престъпниците .. решаваш проблема капитално. Не го одобрявам но и не мога да се поставя на негово място.
50
0
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 2 дни
До Анонимен

Напротив , изпитва облекчение .. и той няма да види парите ама ония ще си гният в гроба.
А и той няма да лежи повече от 7 години... убийство в състояние на АФЕКТ.
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ZA 100 000 UBIL 3 COVEKA--30 G. ZATVOR MU STIGAT.
48
3
 
0
 
! Отговори
ново обсебване има преди 3 дни
Вижте убииството на афганистанец от въоръжен на границата..почваме проверка на МВР за нова нагло вредна черна терористична техника..
Попадам на два опела с включени сканиращи мигалки отгоре..

Спирам след около 290 метра едната мигалка след мен..Проверят документи виждат печати и се подиграват на МВР на службите не им пука.ВИкат другите нападат готови да убиват чупят ми колата..В колите им извънземни видими почват да ги душат..
47
0
 
0
 
! Отговори
тренират убииства преди 3 дни
публикувайте снимки вероятно са използвали за убииството нова холограмно обемно обсебваща техник а..
46
0
 
21
 
! Отговори
Цветелина преди 3 дни
За съжаление това е реалността.Не казвам, че решението му е било правилно, но на хората наистина им писна да ги лъжат. Щом са се опитвали да хитруват и да си присвояват парите, без да плащат, явно така е трябвало да стане. А по повод оръжието - то друго с какво остана да се защитаваме ?
45
0
 
7
 
! Отговори
руска ф-ма преди 3 дни
В други сайтове пише че руската гражданка Елена Илюхина е дарила всичките си дялове на украинеца Дмитро Куропаткин.Сделката е извършена на 16 май.2017г.Освен Елена Илюхина и Дмитро Куропаткин останалите съдружници във фирмата са: Александр Григориевич Клещев и Олга Смирнова.Всички са с еднакъв брой дялове-25%.След даряването на дяловете Куропаткин вече е с 50%.На официалната страница на фирмата във фейсбук пише,че ПейсолООД(ALDIS)е българска инвестиционна компания, която инвестира в строител-ството на жилищни сгради и комплекси от затворен тип.
44
0
 
0
 
! Отговори
Gradinarov преди 3 дни
Bg dulger ne e bg asker, bg katadjia, bg bareta, bg banker.
Bg orajieto ne e istrument za gradej, a protiv grabej.
43
0
 
22
 
! Отговори
Техник преди 3 дни
А аз мисля, че е било точно така.." няма да ти платя, оправяй се.." и човека е бил в безизходица. Трябва да има по-често наказани мошеници и "инвеститори"..
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Пари, пари, много пари съсипани животи!
41
0
 
41
 
! Отговори
ivailo1403 преди 3 дни
Това убийство, за мен е напълно нормална реакция на човек когото са измамили с огромна сума пари.
40
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Никой не знае каква е истината... Може да са имали спор относно качеството на изпълнението, количества, цени, срокове и др.. Едва ли е така прост ,,Няма да ти платя, щото не искам". Тук разни първични и кръвожадни натури, вече решиха случая. Нека тръгне следствието поне.
39
3
 
3
 
! Отговори
Kupuvai bg stoki преди 3 дни
Bg vazovski aroma tni stoki sa tochno podhodiasti!
38
0
 
58
 
! Отговори
mdaa преди 3 дни
Хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия".
Народът ни е търпелив. Много взеха да се възползват от това качество на българите. Но опре ли ножа до кокала няма да има прошка.
Това нека да е за урок за политиците и за "бизнесмените" ни.
37
23
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 дни
Извънземните са му говорили, сега жълта книжка, защото не помни какво се е случило. Ще съжалява, ама много ще съжалява ! Бог да ги прости умрелите! Може и те да имат вина! Но това не решава проблема! Но този човек вече е опасен за обществото!
36
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
АЗ ПЪК ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ ИМАМЕ ДУМА, И ТЯ Е "УБИЕЦ".
НА "КИЛЪР" ДА СИ ГОВОРЯТ В НАГЛИЯ И КРАВАРИЯ.
ДЖУРНАЛЯТА, ЗНАЕТЕ СИ.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
37, ти май дължиш пари някому. Я виж там, оправи си версиите, за да не стане така че този комуто дължиш никога да не си получи парите, а ти да станеш клиент на Централните.