Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца

Драгомир никога не използвал преди личното си оръжие
Обновена: 19 май 2017 11:26 | 19 май 2017 10:07, Мария Захариева
59
Килърът строител – спокоен, семеен, с 4 деца
Снимка: архив, Bulphoto

"Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал "Витоша" никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", обяви адвокат Ася Манджукова, която е негов защитник.

Вчера 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел - Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.

Още по темата

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

"В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става", разказа адвокат Манджукова пред Нова тв.

"Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой. Драгомир е спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокатката.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", заключи Манджукова.


59
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Явно от почина на Дуерте във Филипините има ефект.
46
0
 
1
 
! Отговори
divola преди 1 месец
e kakvo da pravim s nashti depotati i boiko borisov
45
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 1 месец
Бог да прости починалите но сега всички потърпевши от тях да отидат в прокуратурата и да разкажат как и с колко са ограбени .... Не може да ограбиш някой с 100 к лева и да не очакваш възмездие !!!!
44
0
 
3
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 1 месец
Да ... за да се постъпи така очевидно нещата са много дълбоки и ужасни. тези едва ли само с него са постъпили така !!! Това е било само последната капка. Нямаме държава .. това е видно ... няма правосъдие ... видно е ... няма полиция всички го виждат ... прокуратура и съд са само думи ... Какво очаквате ... мисълта за безнаказаност води точно до това. Като си безсилен срещу престъпниците .. решаваш проблема капитално. Не го одобрявам но и не мога да се поставя на негово място.
43
0
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 1 месец
До Анонимен

Напротив , изпитва облекчение .. и той няма да види парите ама ония ще си гният в гроба.
А и той няма да лежи повече от 7 години... убийство в състояние на АФЕКТ.
42
0
 
21
 
! Отговори
Цветелина преди 1 месец
За съжаление това е реалността.Не казвам, че решението му е било правилно, но на хората наистина им писна да ги лъжат. Щом са се опитвали да хитруват и да си присвояват парите, без да плащат, явно така е трябвало да стане. А по повод оръжието - то друго с какво остана да се защитаваме ?
41
0
 
0
 
! Отговори
Gradinarov преди 1 месец
Bg dulger ne e bg asker, bg katadjia, bg bareta, bg banker.
Bg orajieto ne e istrument za gradej, a protiv grabej.
40
0
 
22
 
! Отговори
Техник преди 1 месец
А аз мисля, че е било точно така.." няма да ти платя, оправяй се.." и човека е бил в безизходица. Трябва да има по-често наказани мошеници и "инвеститори"..
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пари, пари, много пари съсипани животи!
38
0
 
41
 
! Отговори
ivailo1403 преди 1 месец
Това убийство, за мен е напълно нормална реакция на човек когото са измамили с огромна сума пари.
37
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не знае каква е истината... Може да са имали спор относно качеството на изпълнението, количества, цени, срокове и др.. Едва ли е така прост ,,Няма да ти платя, щото не искам". Тук разни първични и кръвожадни натури, вече решиха случая. Нека тръгне следствието поне.
36
3
 
3
 
! Отговори
Kupuvai bg stoki преди 1 месец
Bg vazovski aroma tni stoki sa tochno podhodiasti!
35
0
 
58
 
! Отговори
mdaa преди 1 месец
Хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия".
Народът ни е търпелив. Много взеха да се възползват от това качество на българите. Но опре ли ножа до кокала няма да има прошка.
Това нека да е за урок за политиците и за "бизнесмените" ни.
34
23
 
4
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Извънземните са му говорили, сега жълта книжка, защото не помни какво се е случило. Ще съжалява, ама много ще съжалява ! Бог да ги прости умрелите! Може и те да имат вина! Но това не решава проблема! Но този човек вече е опасен за обществото!
33
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЗ ПЪК ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ ИМАМЕ ДУМА, И ТЯ Е "УБИЕЦ".
НА "КИЛЪР" ДА СИ ГОВОРЯТ В НАГЛИЯ И КРАВАРИЯ.
ДЖУРНАЛЯТА, ЗНАЕТЕ СИ.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
37, ти май дължиш пари някому. Я виж там, оправи си версиите, за да не стане така че този комуто дължиш никога да не си получи парите, а ти да станеш клиент на Централните.
31
2
 
2
 
! Отговори
Спартак преди 1 месец
До бухааха
Не и в този си албум. Там е истински.
30
2
 
1
 
! Отговори
буахаха преди 1 месец
До Спартак

Бон Джоуви е адски дразнещ комерсиален тип!
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички длъжници трябва да бъдат гощавани с олово!
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде. И тая пaчa се включи в наддаването за издръжливостта на нервната система на българския народ. Тва джурналята не сте стока. Човека му паднало пердето от системни измамници и станал "килър". И съм сигурен, че напрежението, наптупвано от медиите години наред няма вина за това... Да видим кога и Говедото ще тръгне да отклонява вниманието. От какво толкова се страхува властта, че отново сте мобилизирани като водлива ограда срещу истината? Джурналя?