Били Никодимов по хулигански подбуди? Биячите приличали на хулигани

Журналистът благодарен за подкрепата, КРИБ обещава помощ
26 юли 2017 07:12,
31
Били Никодимов по хулигански подбуди? Биячите приличали на хулигани
Снимка: БНТ

Три момчета на възраст между 17 и 25 години, вероятно криминално проявени. Единият е с много къса коса и татуировка на ръката. Така най-общо изглеждат нападателите на журналиста Иво Никодимов, които са го нападнали в Борисовата градина.

Момчетата са били високи, около 180 см. Описанието им било лично на Никодимов, затова от полицията смятат, че нападението е по хулигански подбуди".

Още по темата

"Това е първо нападение в Борисовата градина през 2017 г.", подчерта шефът на полицията Христо Терзийски.

Междувременно стана ясно, че на побоя са станали свидетели двама души, които не са дали показания. Става въпрос за жена, разхождала кучето си в близост до атаката, и мъж, който помогнал на журналиста да стане.

Журналистът Иво Никодимов, който вчера бе нападнат и пребит в Борисовата градина, изрази подкрепата си към всички, подкрепили го.

"Благодаря за подкрепата Ви. С нея ще победим агресията срещу лекари, нотариуси, журналисти, както и срещу всички хора, които са пострадали от обезумели побойници. В сигурните ръце съм на лекарите от Военно медицинска академия."

Това написа той в профила си във Facebook.

Междувременно от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) заявиха готовност да подпомогнат финансово лечението на Никодимов. В писмо до БНТ от организацията изразяват дълбокото си възмущение от "акта на безпричинна брутална агресия и нападение" срещу журналиста.

И уверяват, че може да се разчита на тяхното съдействие. Молят и да бъдат информирани какво могат да направят, за да изразят своята съпричастност и подкрепя (включително и финансова) по лечението на Никодимов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
33
 
! Отговори
ШОП преди 6 години
При нотариуси и журналисти ... "хулигански подбуди' НЕМА! Има само в Асеновград, Бяла и къде ли не срещу обикновените хорица. Иначе всички опищаха вчера ефира а баба Пенка и дедо Пешо като ги млатят за 5 лева - НИЩО! СМЕШНИЦИ