Бой посред бял ден на "Орлов мост", а записи от камери... няма

За МВР нападението над Иво Никодимов е хулиганска проява
Обновена: 25 юли 2017 18:20 | 25 юли 2017 18:17, Камелия Цветанова
64
Бой посред бял ден на "Орлов мост", а записи от камери... няма
Снимка: Булфото, архив

Няма камери, които да са записали побоя над Иво Никодимов, призна главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той е в Борисовата градина, където даде импровизиран брифинг след огледа на мястото на нападението над водещия на сутрешния блок на БНТ, съобщи "24 часа".

Още по темата

То е оградено с ленти и полицията продължава работа.

Целият ресурс на МВР е мобилизиран в търсене на нападателите, издирват се очевидци.

Трима мъже са били нападателите над журналиста и целта не е била грабеж, това е категорично, каза Маринов.

"Разследваме нападението над журналиста Иво Никодимов като хулиганска проява. Отцепили сме по-голям район, нямаме сведения за очевидци, камери по алеята също няма", обяви  Маринов.

Той потвърди информацията, че нападението е станало около 15 часа като не е било предизвикано и журналистът не го е очаквал.

В момента той е настанен във ВМА, като е с фрактура на носа, но прегледите продължават, затова все още органите на реда не са разговаряли с него и нямат повече подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
просемит преди 6 години
Абе, да не би битите да са евреи, че така се стресна държавата, дето уж я "няма" и "спи".
52
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Сега е демокрация и пазарна икономика и всеки е свободен да пребие когото си иска. Нали за такава демокрация и пазарна икономика подрипвахте и ревяхте по площадите. Искахте я вие такава, получихме я всички.
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целият ресурс на МВР бил мобилизиран в търсене на нападателите???От БНТ заявиха,че това било посегателство върху свободата на словото???Ако пребият ватманка,това посегателство върху свободното предвижване на гражданите ли е?
50
0
 
15
 
! Отговори
Няма оправия преди 6 години
Всеки ден пребиват някого с повод и без повод.На никого не му пука.Лекарите били мафиози в бели престилки,нотариусите ни мамели,манекенката сама си търсела боя,старците на село кучета ги яли,абе като са го били все има за какво.Пък и да няма какво ни засяга нас.Второ поколение безсмислени младежи вредни за обществото растат под грижите на държавата.
49
0
 
1
 
! Отговори
Джъст бизнес преди 6 години
Стават такива работи.Не е организирана престъпна група бригатата дето го би ,а младежи с хулигамски подбуди....
48
0
 
10
 
! Отговори
30 год. преди 6 години
30 год. - разруха и мизерия.Анархия.Защото чувството за безнаказаност е огромно. Факт е че журналистите имат огромна вина, слугувайки на властта, пестящи неудобните въпроси от всички сфери на живота.Цялата тази криминалност и анархия е създадена целенасочено. За пример взимам ЗУТ и ЗУЕС.Където гласуването става на % притежавана площ, а не на брой собственици. Така ди/вак бивш собственик на земя с 200 кв. решава съдбата на 3 с-йва с по 70 кв.Заради 1 един, страдат 3 семейства.
47
1
 
13
 
! Отговори
Благоев преди 6 години
Хулиганска проява може да бъде счупен прозорец или пейка в парка ,но не и ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ ЧОВЕК !В това отношение българското законодателство е СЪМНИТЕЛНО СТРАННО !
46
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшно нещо е простотията във властта- от "първата" до "четвъртата"!Положението е революционно в целия ЕС! Англия избяга от ЕС заради икономическата война,която САЩ започват с ЕС чрез санкции-някой трябва да плати 20 трлн долара дълг. Вишеградската четворка вече се "размножава". А в БГ вече и децата разбират,че ни управляват престъпници с мас в главите,суджуци по ушите,наркотици в устите и членове в ан.усите. Управляващите не могат,а управляваните не искат по старому!Капиталистите-зад борда!
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Snorky 44Да бе, даже да не повярваш! Да ти кажа ли нещо, ЗАРАДИ ТОЗИ НЕ ГЛЕДАМ СУТРЕШНИЯ БЛОГ НА "телевизията-майка"!!!! Това си е мое мнение, разбира се, но тоя е толкова необективен и заблуден, че само тия двамата-хубавци от нова му правят "конкуренция"!!!
44
1
 
23
 
! Отговори
Бойко Тик преди 6 години
"Всичката престъпност е в затвора.... Цецо помага.....И пържоли за кучетата дето ги разкрива престъпниците."Докато 25 годишни безработни карат бмв-та за 100 000 лв., престъпници ще има.
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма записи за да не комрометират излишно тоя палавник Ивчо. Кой знае какви ги е вършил из храсталаците барабар с колегите си от бнт.
42
4
 
26
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 6 години
Нищо лично, но всеки ден пребиват много нормални хора, и за никой от тях не съм чул да се вдига цялото МВР. То бива толерастия, ама поне да не е толкова очевадно, значи.
41
3
 
10
 
! Отговори
до глав.секретар преди 6 години
TОва не е хулиганска проява,а си е чист тероризъм!!!!!!!!!!!И милиционерите да се задействат по активно и да открият извършителите!
40
2
 
6
 
! Отговори
А леко Бай преди 6 години
Бой,бой,бой кооооо
39
4
 
14
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Ама тоя журналист ли бил?!
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчерашните нападатели също бяха трима.Не е ли подозрително за два дни две нападения без причина ,а нападателите нито някой ги е видял,нито камери са ги заснели.Съмнявам се,че ще разберем някога кои са биячите,но имам подозрения,които не ме успокояват.Полицията едва ли ще ги открие.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Закривай Получава и още пари от властта. За послушание.
36
3
 
36
 
! Отговори
Не, че нещо преди 6 години
Това е същия журналист, който иззе функциите на главен координатор на спасителната акция в кв. Аспарухово и започна да раздава заповеди на пожарникарите къде да копаят така, че да му е удобно да си заснеме репортажа. След като го изгониха същия се обажда на шефа на пожарната и оклеветява един пожарникар. Същият е уволнен дисциплинарно на момента и благодарение на масовите протести на варненските пожарникари и полицаи същия беше възстановен без последствия. Made in Nikodimov.
35
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам Иво Никодимов.Той не е човек,който би предизвикал агресия срещу себе си.Мисля,че той е случайна жертва на хора,които са решили да си отмъщават на българския народ.Допускам,че може да има връзка с вчерашното нападение над двете жени,може да са едни и същи хора.Днес,дори в този сайт един от друг етнос ни заплашваше да внимаваме какво говорим,защото щяло да стане по-лошо.Очевидно се налага вече да бъдем внимателни и да има камери навсякъде,а полицията да открие престъпниците и да ги покаже
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами на власт са мутрите бе хора, вие какво очаквате??? ЗА ОГРОМЕН СРАМ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВИЦЕПРЕМИЕР Е ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА, КОЕТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР В ЦЯЛАТА НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!Щом такива мутри и олигарси като него вместо да са в затвора, властват над цялата страна, нищо добро не ни чака