Убиецът от "Лагера": 12 г. издържах жена, която пиеше!

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, бил психически нестабилен
22 авг 2017 17:45,
248

Снимка: Булфото

Венцислав Василев, който застреля жена си пред очевидци в столичния квартал "Лагера", го е направил след скандал, в който тя му казала, че няма да види повече децата си. Това обясни самият Василев пред Софийския градски съд, който го остави зад решетките.

Още по темата

"12 години издържах Елена, а тя само пиеше и излизаше с приятелки. Назначавах я в мои фирми, плащах й осигуровки и заплати без тя да е работила. Заради любовта си към нея развалих първия си брак, който траеше 29 години", каза Василев в съдебната зала, цитиран от "24 часа".

Венцислав Василев е болен от рак на простата и от няколко месеца се лекува. Затова той и адвокатката му поискаха да бъде пуснат под домашен арест, за да може да ходи на терапии за болестта.

От прокуратурата контрираха, че затворническата администрация има задължението постоянно да следи здравословното му състояние и при необходимост - да му осигури лекар.

Съдът остави за постоянно в ареста Василев, тъй като има доказателства, че той е разстрелял с 5 куршума Елена. Освен това той може да извърши и друго престъпление, тъй като е психически нестабилен, заключи съдия Атанас Атанасов.

Припомняме ви, че преди дни 64-годишният търговец на хранителни добавки застреля пред очевидци 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера" в заведение, в което тя е била със своя приятелка.

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си, а на следващия ден я открил в заведение в столичния квартал заедно с нейна приятелка.

"Той дойде, каза й, че е нагла и безсрамна и му е съсипала живота и просто започна да стреля. Тя се свлече още с първия куршум". Това си спомня Милена, която е била в кафето със застреляната Елена.

"Венци и преди е казвал, че ще убие Елена, но развод няма да й даде. Казах му: "Как така ще я убиеш, вие имате две малки деца, но той отсече: "Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам", разказа още Милена.

Вечерта преди убийството Елена пуска поредния сигнал до полицията, чудейки се дали да не попита полицаите дали не чакат да я убие, за да вземат мерки, разказа още приятелката на 42-годишната жена.

Елена и Венцислав имат две деца на 10 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Протест срещу насилието и бездействието на институциите.Палче нагоре (+ )Палче надолу (- )
110
0
 
15
 
! Отговори
дръндер преди 6 години
Заради една педя пстърмясал паламуд с вълната, сега ще искаш разрешение за да се изпикаеш докато си жив. Абе ей, ***, състоятелен и със сериозна успешна кариера човек, постигнал материално благополучие, вместо да се радваш на спокойни старини, да походиш по екскурзии, ( засукани лелки , и там се мотаят безпризорно), сега ще сърбаш рядка чорбица, и ще гледаш залеза през решетки ( ако извадиш късмет, да си на горен етаж) !
109
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 109Да боцкаш руска жена Не е като да Боднеш у Хеппи.Тоя се е зашеметил нещо.
108
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая веднъж я набарахме много пияна като се прибираше. Бяхме четирима. Правихме й страхотен ганг-банг и искаше още и още и още. Накрая се обадихме и дойдоха още двама със свежи сили да помагат.
107
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От трима души били за по-дълго в Русия знам: руснаците са готини хора за лаф и пийване, НО ОТ РУСКИНЯ БЯГАЙ!
106
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно го е дразнила след поредния запой.И го е манипулирана с деца,имоти и положението което има.Ако знае твърде много за него и го манипулира,и това да му развали сделки за милиони?! Не ще я светне,но няма да и прости.Все общо правило: "Като имаш бизнес, трябва да умееш да го пазиш!" Лазила му е по нервите.Общо казано.
105
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заблуден човечец. Нямал ли е приятели за да му кажат, че за да боцкаш рускиня не е необходимо да се жениш за нея?...Ами неориентиран. То и нашата форумна рускиня да беше питал щеше да му каже.
104
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В лице прилича малко на Станишката и на Берия.
103
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този смъртта му трябва, да е бавна и всевъзможно по-мъчителна.
102
2
 
21
 
! Отговори
Весел човек преди 6 години
Един бивш приятел ( скарахме се запари ), беше женен за сибирска лисица! Е тая лисца ( то направо змия отровна ) му спря тока! Този и преди си говореше сам а след едногодишен брак с нея лудна съвсем, чак се скара с мен за пари!!! Както казваше баба ... да бе мирно седяло, не би чудо видяло!
101
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заблуден човечец. Нямал ли е приятели за да му кажат, че за да боцкаш рускиня не е необходимо да се жениш за нея?
100
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА И БЕШЕ ОСТАВИЛ СОЛНА КИСИЛИНА В БОТИЛКА ОТ ВОДКА ИЛИ ОТРОВИЛ,А ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ ПОКАЗНО, СЯ ДУХАЙ СУПАТА
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 104Когато видиш ,че нещата са извън контрол.И няма да се оправят.Просто е.Не му се пречкаш,набиваш в очи.Не ви се пресичат пътищата и познатите. Ограничават се телефони,разговори и срещи.Очи които не се виждат се забравят.Т.е колкото повече време не ви вижда,толкова по-добре. По-бързо ще се откаже от вас и забрави.
98
3
 
15
 
! Отговори
29 преди 6 години
Като е дошла на интервю за работа защо не я назначи да работи, а я назначи да не работи, а?!
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луд от любов или просто превъртял!?!? Обсебен от жената и изпитващ някакво неутолимо чувство за притежание на човека?!?! Сигурно това което казва, че е правил за нея е вярно, сигурно е и, че тя не е света вода не отпита, но в крайна сметка, тази му любов коства и ще коства много, на много други, дори и след десетилетия! Все пак го разбирам ... имах обсебваща любов към жена преди 10 години. За щастие успях да преодоля всичко в собствената си глава и да се отърся, без физически пострадали!
96
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за жената. С какъв пихопат живяла направо е ужасно.
95
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нашите не са ,но рускините са всеобщо -общи !
94
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не е добре с главата. Първо се жени за рускиня, прави и деца, после я преследва... и накрая я убива. Този определено е с отклонения, такава поредица от глупави постъпки никой нормален няма да извърши.
93
2
 
24
 
! Отговори
съвет преди 6 години
тази сибирската лисица го е побърквала години наред и той не е издържал. аз съм ходил с рускиня и то с необуздана побойница- ритници,шамари, скубане..всичко това съм го получавал от нея, но аз и се надсмивах и се забавлявах, а тя откачаше, защото не я вземах насериозно. тези жени не са за всеки, ако си по-лабилен, ще те пречупят до състояние "мъж под чехъл" или ще направиш беля, както господинасъвета ми към тези с проблемни рускини: покажете им твърда позиция, и не приемайте театъра насериозно
92
1
 
6
 
! Отговори
До 98 преди 6 години
Има съд, полиция, даже и ЧСИ за такива случаи. Сега този ще си вижда ли децата, дори и да приемем, че се касае за шантаж?