Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най добре да забраним цялото движение, и да направим предвиждането само с зележница и КАРУЦихахахахя ми напомни, че искаш забрана на велосипедистите, не убиват ли хората с автомобили между 200-400 ПЕШЕХОДЦИ на година. Това е едно ГОЛЯМО СЕЛО.
104
1
 
17
 
! Отговори
Истината 2 преди 5 години
Истоната е че в СОФИЯ, 95% от хората не знат какво е МИГАЧ и как се ползва, 80% не спират на пешеходна, пешеходците пресичат 80% грешно и на червен светофар, велосипедистите не знаят правилника и минават на велосипеда през пешеходна пътека.
103
4
 
9
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Хубава би било да се забрани карането на велосипед на територията на София, с изключение на специално определени за това места, които са оградени за да осигурят безопасност. Колелета сред хората да карат само малките деца.
102
1
 
19
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Досега не съм видял и не знам за нито един случай полицията да спира велосипедист, защото кара неправилни или по някакъв друг повод. а истината е, че на практика всички велосипедисти в София непрекъснато правят опасни нарушения и застрашават живота и здравето на околните и на себе си, както е станало и в този случай с блъснатото дете в парка.
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 100ето пак вместо да дадеш конкретен отговор се опитваш да избягаш от темата. Поставих въпрос. Вместо да дадеш отговор тръгна да извърташ към автомобилите и другите държави. Когато не проработи, реши да прибегнеш до детиските тактики на "няма да ти отговоря докато не отговориш на обратното". И реално осъзнаваш ситуацията в която сам се постави защото собственото ти безсилие те подтикна да изоставиш добрия тон.
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 101 АнонименМеждународният колоездачен съюз (UCI) тц тц тц
99
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитровВелосипедист блъсна детето,***. Ако беше твоето,как щеше да се почувстваш?
98
12
 
5
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Корупция по всички нива в обществото, 700 - 1 200 жертви на пътя на година. Най МРЪСНИЯТ въздух в ЕС/САЩ/КАНАДА. Полицията не става за ч*п, образователната система не става за ч*п, на вас ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ са ви ПРОБЛЕМА.СЪВСЕМ СТЕ ИЗПЛИСКАЛИ ЛеГЕНА.....
97
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Виждам, че си доста неук. Световната велосипедна конвенция"Паднах от смях! Виждам, че ти пък имаш доста развихрено въображение. "Световна велосипедна конвенция"....... АХАХАХАХ!
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дали анонимно мнение без никакъв източник да го подкрепи ми стига?"Хайде, щом се смяташ за сериозен човек, дай официална статистика за обратното твърдение! Хайде! Искам официална статистика, но не от жълти клюкарски сайтове в които пишат само глупости, а искам статистика показана в официален сайт на държавна структура - община, министерство на вътрешните работи, агенция някоя...Давай де! Хайде давай! Плюнчо с плюнчото! Виждаш ли, че не можеш да докажеш тезата си, защото не показваш нищо!
95
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 86 АнонименВиждам, че си доста неук. Световната велосипедна конвенция "НЕ" налага използването на каска и ижилетка и за това не са наложили масово използването на екипировката в световен мащаб. Освен това в България каската жилетката и светлините за задължителни само НОЩТНО време.
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 97продължаваш да се държиш инфантилно. Можеш ли да предоставиш официална статистика в отговор на поставения въпрос или ще продължаваш да се опитваш да избегнеш темата като я насочваш към други държави или автомобилите. Ако не можеш да отговориш поне го направи с достойнство и кажи "не мога да отговоря на въпроса", а не да се мъчиш да замазваш
93
3
 
6
 
! Отговори
До 84 преди 5 години
А колко шофьори са глобени за не носене на каски? А, чакай те не са задължителни..
92
0
 
17
 
! Отговори
nina преди 5 години
Колкото до колелото за здравословен начин на придвижване-аз самата съм велосипедистка,от 6 години тук,в Копенхаген това е основното средство за превозване на цялото ми семейство-дъщеря ми е на 5 и кара колело до детската градина по велоалеята с мен.Но в паркове,където се разхождат пешеходци,деца тичат и играят и няма специални велоалеи ,не би трябвало да се карат колелета по пешеходните алеи,за да няма такива инциденти.
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 90"Процентно са повече от санкционираните водачи на МПС. Стига ли ти?" - източник - "неизвестен тип в интернет". Дали анонимно мнение без никакъв източник да го подкрепи ми стига? Въпроса ти е несериозен.
90
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм от София и ще гласувам за кмет, който наложи пълна забрана на велосипедите в София, с изключение на детските за деца до 14 години. Сега какво стана? Някакви странни велоалеи сложени на най-неподходящите места и които на практика не се използват. Около половин година е студено и почти няма велосипедисти, но велоалеите по тротоари и улици си стоят и няма откъде да се премине заради тях. През останалото време минават една шепа велосипедисти.
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Държавата и народът ни са се превърнали в зомбита,тип нова тв и "откраднат живот".То толерастията към и/дио/ти ,кучкари и безхаберници,води до ужасни последнствия за хората. Дано момичето да се оправи. Майки,пазете си децата!
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 86искам да ти обясня че това че дадено нещо е по даден начин в дадена държава не означава че трябва слепешката да го копираме без да се съобразяваме с родната действителност. Така че остави "ЗАПАДНА ЕВРОПА и САЩ", Сирия, Тринидат и Тобаго, Сомалия и т.н. настрана и стой на темата
87
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"дай статистика колко велосипедисти в последните 30 години са санкционирани за липса на светлоотразители и каски"Процентно са повече от санкционираните водачи на МПС. Стига ли ти?Може би просто живееш в някоя дива провинция. То и аз имам апартаментче за отдих в малко градче, където населението е под 1000 души, но дори и там полицаите правят проблеми на децата, които карат без фарове, червена задна светлина, светлоотразители и каски. Лично съм бил свидетел, много пъти.
86
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НеПрав си, а какво да кажем за тези велосипедисти,които карат колелетата си на пешеходни пътеки,а по този начин могат и да блъснат бременни жени,майки с деца! Егати ска/па/ното първосигнало племе сме! В тази държава има права само и единствено за побърканите кучкари и техните ***/сове, и всякаква из/мет! "Държвата" не я грижа за нормалният човек!