Бдение в памет на загиналите с мотор родители на три деца

Близки на жертвите - със свещи на мястото на трагедията
3 сеп 2019 22:37, Петя Славова
70

Двама души загинаха при тежка катастрофа с мотор рано тази сутрин в София. Георги Тепавичаров и съпругата му Мария са родители на 3 деца, най-малкото от които е бебе на 6 месеца, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Приятелите на семейството организираха събиране на пари и бдение със свещи на мястото на инцидента.

Малко след 03:00 часа през нощта Георги бил с мотора си и возил съпругата си в София. На кръстовището на бул."Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" се блъснал в бордюр, после в отводнителната канавка, а накрая и в парапета.

Мария е загинала на място, а Георги малко по-късно в болницата. Инцидентът се разследва. Според първоначалните данни причината за трагедията е несъобразена скорост.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе, к'во толкова е станало? К'ви са тия бдения, к'во е т'ва мучене?!?! Поредните примивни индивиди са дали фира, по линията на естествения подбор. Сега чак и пари събират.
11
0
 
78
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Изключително безотговорно поведение от родители на три деца, потресен съм! Бог да ги прости!
10
1
 
47
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Стигна се дотам, че не на всеки на света трябва да се позволява да има деца, да не говорим за книжка или да разполага с оръжие.
9
12
 
5
 
! Отговори
Вьншно министерство преди 4 години
Пламен терасата е виновен
8
2
 
54
 
! Отговори
Пази моториста! преди 4 години
Хубаво са се наиграли моторджийчетата. Получили са си заслуженото за денонощния шумов терор. Пък и явно закритите номера изобщо не са им помогнали и сега сме свидетели на поредната ceлcкa драма.
7
4
 
66
 
! Отговори
Бате Кацко преди 4 години
Това бдение трябваше да го направят вчера пред входа, където са живеели тия безотговорни кoмплeкcaри. За да си стоят у дома при трите си деца, вместо да обикалят кръчмите и да карат мотор с 200 км/ч в 4 ч. сутринта. Сега вече няма смисъл да бдят. Също така, не е ясно, за какво събират пари? Ковчезите нямат джобове.
6
1
 
60
 
! Отговори
Неразбрал преди 4 години
Не разбрах кога в България ще се вземат мерки конкретно срещу убийците и самоубийците с мотоциклети?! Кога ще видя КАТ да санкционира десетките нарушители в района на Суходол-София каращи по осевата линия в пиковите часове с бясна скорост между едва движещите се автомобили? Всеки ден полицията виси на кръговото на Люлин само на няколко метра от района на нарушенията, но си дебнат жертви на 4 колела, а истинските престъпници остават ненаказани.
5
9
 
8
 
! Отговори
Калчева преди 4 години
Да почиват в мир , но моля ви медията поправете се , в статията ви починалата ту се казва София ту Мария .... пф
4
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Три деца като най малкото било на 6 месеца. А кажете ми сега какви родители са били тези. Да си оставиш децата и да ходиш по нощите и двамата не правоспособни на две колела. На някакъв алкохол а сигурно и дрога и тръгнали за към Рая. Бог да ги прости. Дано децата им не се метнат на тях.
3
15
 
42
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Сега кой ще плати парапета?Аз всеки ден минавам оттам и ме дразни.
2
2
 
76
 
! Отговори
Гост преди 4 години
И да добавя.... жал ми е за Децата, а не за техните безотговорни родители!
1
3
 
125
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Двама Родители на Три деца..... в 03.00 през нощта?! Не е нормално според мен! А половината им приятели на мотори, които бяха там пиеха бира. За какво изобщо става въпрос? Поредното слабоумие!