Деца тормозят сексуално по-малък съученик в София

Случаят е потвърден от "Закрила на детето"
21 яну 2020 07:10, Петя Славова
89
Деца тормозят сексуално по-малък съученик в София
Снимка: pexels.com

Видеоклип с брутални гаври върху 8-годишно момче бе пуснато в социалните мрежи.

От Агенция за закрила на детето потвърждават, че над него е упражнено сексуално насилие. Наложила се тежка кризисна интервенция. С детето работят и психолози, но е върнато на грижите на майката, предаде bTV.

Момченцето е живеело с майка си и баба си, а бащата ги е изоставил. Семейството не познава насилниците, но потвърждава, че детето е системно тормозено в училище. По информация на роднините му, то е било отведено след училище от негови по-големи съученици и след това малтретирано от тях.

От училището твърдят, че детето не е идвало от 7 януари.

"Координационният екип на училището е ходил няколко пъти в това семейство. Аз самата бях миналата седмица - изключително бедно семейство. Живее в една стая при изключително лоши битови условия", коментира Латинка Ковачева.

Според социалните условията в семейната среда на детето са добри. Те обаче твърдят, че детето е водено на училище, където не е било допускано. Учителите отрекоха тази информация.

Случаят се следи от отдел "Закрила на детето" в дирекция "Социално подпомагане", Слатина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: децаЗакрила на детето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Тиквостан всичко е наред! Избирайте ГЕРП, по заитересувайте се какъв е бил през 90-те. Знаете за кого питам. *** душички!
43
4
 
41
 
! Отговори
Препатил преди 4 години
До 53Изинявай, но за мен ти си изключително болен и тежко увреден човек! И не смей да ми казваш кое е най-доброто за моето дете. Имаш ли деца? Научи ги да пушат, ако все още не си го направил. След това сядайте вечер на масата и пушете заедно, защото няма нищо по-сладко от цигарения дим в домашна обстановка и в компанията на баща психопат!
42
0
 
75
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Масово младежта изпростя, голяма част просто копира поведението на родителите си..все по зле ще става!
41
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРЕПАТИЛ, ТИ НЕ СИ ПРЕПАТИЛ, ТОВА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО СОЦИАЛНИТЕ ВИ БЯХА ВЗЕЛИ ДЕТЕТО ЗАЩОТО Е СВИДЕТЕЛ НА ОРГИИ И ДИША ЦИГАРЕН ДИМ, ТОГАВА ВИЕ ЩЯХТЕ ДА КРЕЩИТЕ НА ПРОТЕСТИ, ЧЕ СА ВИ ОТНЕЛИ ДЕТЕТО- ТАКА, ЧЕ ЖИВЕЙТЕ СИ КАКТО СЕГА, НЯМА ПО ДОБРО МЯСТО ОТ СЕМЕЙСТВОТО- ДАЖЕ ЦИГАРЕНИЯТ ДИМ ПРИ МАМА Е НАЙ БЕЗВРЕДНИЯТ, ЧАЛГАТА Е СЕМЕЙНА КЛАСИКА, А РАЗЛИЧНИТЕ ЧИЧКОВЦИ ЩЕ ГО НАУЧАТ КОЛКО ХУБАВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЖИВОТА НА МАЛКО ДЕТЕ ВЪВ СЕМЕЙНА СРЕДА КЪДЕТО Е ВЕСЕЛО.
40
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата могат да бъдат изключително жестоки. Особено днешните, възпитани от 90-арски мутри и техните чалга наложници. Родители, възпитавайте децата си да отвръщат и ги записвайте на бойни изкуства и спортове. И мен ме тормозеха в началното училище, защото бях с година по-малък и съответно по-дребен от другите. После нашите ме записаха на карате и ме научиха да не цепя басма на копедалците. Още си спомням кръвта и цицините на малките дегенаратчета, които след това не смееха да ме погледнат.
39
0
 
58
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Насилницете и родителите им на съд!
38
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАбе според законодателството ни са деца. Доста отрезвяващо ще бъде, ако свалят възрастта за отговорност на 16, а защо не и на 14 години.
37
0
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви ДЕЦА? ДЕЦА ли са изнасилвачите на 8 годишно които са толкова горди та чак записали клипове с великите си дела? ДЕЦА ЛИ СА?
36
2
 
78
 
! Отговори
Препатил преди 4 години
Преди време самият аз подадох сигнал до Агенция за закрила на детето. За собственото си дете! Разведен съм със съпругата ми и то остана с нея. Всяка вечер пред очите на сина ми се случваха запои с много чалга и цигарен дим,а детето ми е астматик. След като остана на грижите на бившата ми съпруга, успехът му в училище се срина. Детето потъна. Знаете ли какво установи проверката? Че той живее в едни прекрасни условия! В тази агенция са едни фигуранти на държавна хранилка! Закривай!!!
35
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 38 До 35Не стига , че си се надрусал от рано ами си отворил широко устата си което крие рискове...
34
5
 
52
 
! Отговори
До 36 продължение преди 4 години
Не са опасни селяните, а погражданените селяни, комплексирани от произхода си. Веднага лъсвате и даже и не се усещате.
33
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България вече е държава от 4-тия свят.
32
5
 
45
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Основното население на София е от селяни - присъединени от околните села или придошли в продължение на много десетилетия и тук е мястото да си избивате комплексите като "столичани". Баби и дядовци масово от селата, ама на внуците това не им харесва. Веднага се идентифицирате като ни в клин, ни в ръкав хейт срещу селяните. И аз съм градска саксийка, но не мога и на малкия пръст да стъпя на полуграмотна ***, познавайки труда им от времето,когато ходехме по бригади. И да ти кажа, че не са от се
31
1
 
47
 
! Отговори
До коце kмЪcтията преди 4 години
Ти природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено???
30
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи учителите НЕ го допускат вътре и то стои отвън на студа цял ден, после други *** го изнасилват всеки ден, ама НИКОЙ никъде не се оплаква в полиция или безсмислената агенция за чесане на катерици пардон за закрила никой не знае на какво.Е какво правиме господа?
29
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомнете си за тоя случай като четете пак пропагандистите за "образованието" в България. ОБРАЗОВАНИЕ. БУЛГАРИЯ. ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНА?
28
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се усетите накъде вървим когато е твърде късно .
27
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ще е като София се напълни със селяни ...
26
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това вече не е Държава.Закривай!
25
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родитетелите им със сигурност са от избирателите на Фандъкова.