Шофьорът, който уби 19-годишното момиче, взел книжка на над 40 години

Имал седем наказателни постановления
95
Шофьорът, който уби 19-годишното момиче, взел книжка на над 40 години
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Блъсналият 19-годишното момиче в София вчера има седем наказателни постановления за дребни нарушения. Всички те са му били връчени и са платени. Има и налагани глоби по фиш - за липса на колан, за невключени светлини. Издаден му е и един фиш за каране с превишена скорост през септември. Това коментира пред Нова телевизия заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев.

Още по темата


„Шофьорът е на 59 години, с учудващо малък стаж като водач. На над 40 години придобива книжка - опитът му не е толкова голям. Има нарушения в кариерата си като шофьор”, уточни още той.  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: шофьорСофиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Ники преди 1 година
От КАТ са егати ***. Ами аз имам книжка от 5 години. Започнах като шофьор-доставчик 6 месеца след като си я изкарах. 5та година работя това и единственото нарушение което имам е за светлини които просто бях изключил заради мигачите и не съм забелязал, че карам на габарити. Та ако ще 55 години да има книжка все тая, всичко е до правилно познаване на ЗДВП и правилника, постоянно наблюдение на пътната обстановка и знаците, а щефа хич не ме интепесува че дава зор. Ако бърза да се качи той.
78
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи учудващо малко стаж зад волана?Що за глупости плещи този катаджия....На 41 взел СУМПС.. на 59 станала белята...Че то има шофьори взели книжка преди 40 години и същата е запокитена в някое чекмедже и не шофират..това прави ли ги големи спецове зад волана по дефоулт? Само активното шофиране изгражда рефлекси и добри шофьорски навици....
77
1
 
4
 
! Отговори
Бай Гочо преди 1 година
Преди година некво девойче излизаше на заден от паркинг покрай пътя, набих спирачки иначе щеше да ме удари, и свирнах веднъж с клаксона в същия момент за да я предупредя да спре.Какво последва: Потеглям си нормално и след 200 м. светофар, чакам. След малко чувам отдалече свирене с клаксон, девойката ме приближава и ръкомаха псувайки през прозореца. Отворих вратата да попитам защо се пеняви, а тя с *** газ отлетя, минавайки на червено... Беше сама в колата, девойка на 18-20 години.
76
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като ДАИ да преценили, явно е положил изпит, и са му издали свидетелство за управление на МПС,означава че е правоспособен. Това няма нищо общо с ПТП то. Стига сте дрънкали глупости, това не е предпоставка че е взел свидетелството на 41 години. Не забравяйте че 7 пешеходците са по някога без отговорни.
75
1
 
10
 
! Отговори
Голям прос преди 1 година
Този явно не го бива за шофьор независимо кога е взел книжка. А кога ще спрете убийците наркомани и пияндурници. Независимо какъв е шофьора, трябва да се спазва закона, иначе война не ни трябва да се изтрепеме.
74
1
 
12
 
! Отговори
Чипът преди 1 година
Интересно темата опит не се коментираше при наркоманите убийци на пътя.
73
3
 
21
 
! Отговори
Утайка преди 1 година
Мисленето и логиката на един милицйонер!
72
0
 
30
 
! Отговори
Упсурдистан преди 1 година
Това ли е проблема ме на 41 е взел книшка а? Леле
71
2
 
27
 
! Отговори
Гс преди 1 година
Видяха, че няма пари човека и го почнаха. Ако имаше пари щяха още да мълчат и пак да смотолят всичко около случая като всичко в тая пробита ко**ина
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И не на последно място - има пешеходци които просто така си пресичат или с гръб към движението или с поглед само в телефона, въпрос на време е да ги отнесе засилен камион който няма как да спре.
69
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причините са две, на първо място хората са под адски стрес понеже са принудени да са работещи бедни, модерни роби, както искате го наречете но доста народ е в пълна безизходица и напълно побъркан. На второ място е тоталната липса на какъвто и да е контрол и корупцията в родната пътна полиция.
68
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА Е БЪЛГАРСКИ МИЛИЦИОНЕР И ТАКА РАЗСЪЖДАВА. В СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ МИЛИЦИОНЕР ШОФИРАНЕТО Е НЕЩО МНОГО СЛОЖНО И ТРЯБВА ПОНЕ 20 ГОДИНИ ДА ШОФИРАШ ЗА ДА СЕ НАУЧИШ. А ШОФЬОРСКИТЕ КУРСОВЕ ТРЯБВА ДА СА ПОНЕ 5 ГОДИНИ ХАХА. МИЛИЦИОНЕР.
67
4
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Заместник главния секретар на МВР говори глупости. ПТП-то е заради превишена скорост не заради неумение да управлява.
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И КАКВО ОТ ТОВА?
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За трепане е тоя главок мисир карал е бързо за това е станала белята
64
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано да го вкарат в затвора и там да му клъцнат гръцмуля на тоя ***.
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо изкарал осми клас и взел хнишкатъ.
62
6
 
31
 
! Отговори
Димитров преди 1 година
Жалко за едно младо момиче и за почернените близки! Съболезнования! Като ви чета много спокойно коментирате шофьора и като че ли съчувствате на него! Това си е чисто убийство без никаква реакция от шофьора. Този е не по невинен от Семерджиев и останалите дрогирани и пияни шофьори. Аз съм само катастрофирал заради куче излязло ми на пътя и не ме беше яд защото не го ударих.... Така че не коментирайте като нямате какво да кажете!
61
3
 
39
 
! Отговори
за сведение преди 1 година
на гл. секретар Станев: Баща ми изкара шофьорски курс на 59 г. и веднага взе книжка. Кара си колата докато стана на 85 г. Нямаше нито глоби, нито наказателни постановления. Минаваше Стара планина през Ришкия или Котленския проход. Така че гл. секретар да не отправя грешни внушения към аудиторията. Да не търси под вола теле.
60
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо да не е техническа неизправност !!??? Не смятам шофьора да е чак толкова неадекватен! Все пак не е 17год. тийнейджър от дискотеката и зад волана на камиона!