Вандалска проява в метрото

Разкъсани са седалки
3 ное 2022 20:50, Росен Стойчев
43

Вандалска проява в метрото в София. Четирима младежи разкъсаха седалки в една от мотрисите, съобщи Bulgaria ON AIR.

В началото на октомври охранителни камери запечатват лицата на ученици на възраст между 14 и 16 години, които драскат и разкъсват около 40 седалки в метрото.

Още по темата

"По камерите е видяно кои са, тази информация е предадена на СДВР. Това е вандализъм отвсякъде, просто съм възмутен, защото това са млади хора, които го ползват всеки ден - ученици, тийнейджъри ползват метрото всеки ден", каза директорът на столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев.

Вандалският акт се случва в мотриса пътуваща в посока "Младост". Полицията вече е открила извършителите. А щетите са за малко над хиляда лева. За да се оправят седалките, влакът трябва да бъде спрян за един ден от движение.

"Някои са залепени с тиксо. Това е временно решение, докато се отстрани, защото не можем да спрем влаковете заради няколко седалки", допълни инж. Братоев.

За пътуващите ежедневно с метрото случилото се е недопустимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: метрокамериBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато вандалите клепеха и цапаха паметници, политически елити и медии им ръкопляскаха и наричаха вандалите творци и художници. Вандалите се множат, а управниците са непоследователни - един път ги хвалят, друг път ги ругаят.
10
5
 
8
 
! Отговори
Фраш преди 1 година
Шофьорите съкращават, но контрольорите не.
9
1
 
58
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Пътувам всеки ден с метрото и гледката е потресаваща. Масово деца и тийнове говорят на висок тон, не се съобразяват с пътници и а се държат нагло и демонстративно. При забележка се подсмихват и не им пука. Ако им отвъртиш по един шамар после 1000 институции ще те разследват за "детско" насилие. Сбъркана система отвсякъде.
8
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е начин за изразяване на протест срещу руската агресия в Украйна. Все пак мотрисите са руско производство, а ченгетата и *** от Гешефтурата да внимават какво правят, че съдът в Страсбург бди и брани евроатлантическите ценности!
7
5
 
18
 
! Отговори
Хабер преди 1 година
Къде са били знатните контрольори на градския транспорт, които получават заплати за нищо?
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време имаше ТВУ за такива младежи сега един шамар не можеш го удари щото татенцето е мутра и синчетата им ги копират трябва наново да се върнат тези специални училища за превъзпитание извън семейна среда иначе само ще констатираме престъпленията им и нищо
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България се напълни с *** ***!!! Тъжно е....
4
2
 
26
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Имат нужда да учат в новото елитно училище във Враца с хубава ограда, заменило Техникум за вътрешна украса Бойчиновци също с хубава ограда.
3
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е форма на протест срещу руската агресия и да им се търси отговорност не е европейско! От общината и милицията да си сверят часовниците.
2
0
 
43
 
! Отговори
Топка преди 1 година
Това са бъдещите шофьори на джипове, с които КАТ ще се бори.
1
2
 
33
 
! Отговори
Ами преди 1 година
В петорен размер да платят родителите щетите. Иначе няма да ги превъзпитат.