Мъж преби приятелката си и друга жена, опитала да я защити

Насилието е станало посред бял ден в парк в София
101
Мъж преби приятелката си и друга жена, опитала да я защити
Снимка: БГНЕС

Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния квартал „Сухата река“. Извършителят се издирва. След нападението жената настоява за анонимност. Разказва, че посред при разходка в столичния парк „Герена“ през деня е чула  писъци и е видяла как мъж пребива приятелката си.

Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена близост не е имало други хора.

„Жената дойде, плачейки и ме молеше да не подавам сигнал моля, защото за нея ще стане по-зле. В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и супер много се изплаших. И викам по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той дойде към мен… после си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило“, разказва пострадалата пред bTV.

След подадения сигнал до полицията следва удар.

„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души, в този момент нали аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го, телефонът е на сол“, продължава разказа потърпевшата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР  и се води разследване по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: паркнасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
49
 
! Отговори
no name преди 1 година
Позле да не се чудите защо хората не се намесват като видят подобна случка. Защото накрая добрият самарянин си отнася боя.... А оная първата дето са я били вместо да се моли на спасителката си да не се обажда в полицията, да отиде и сама да подаде жалба, да не я издирват и нея след време в някое езеро натъпкана в куфар....
11
1
 
12
 
! Отговори
Тотален крах преди 1 година
От кой се издирва от престъпниците МВР ли, не мерси!
10
31
 
10
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Невъзможно е да се прецени кой е крив и кой е прав в тази ситуация.Аз имам своят личен опит и без никакво колебание казвам,че искренно съжалявам,че не убих последната си приятелка Александра.Бидейки заедно с нея в кревата тази не-жена,а изродъ си се свяляше с някакъв ***,който посещава редовно бара на Сашо Барлиев в една от пресечките на Шишман. В случаят от тази статия не мога да придобия яснота кой е крив и кой е прав.Може и момичето да е право.Зарад повлекани 12 години съм сам без любов.
9
3
 
34
 
! Отговори
запознат преди 1 година
Не ги търсете полицаите за такива "дреболии", те са заети да преследват мигранти!
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има такъв народ! Обзалагам се, че или е чалгар, или пияндур фен на атака!
7
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българска работа.Единствено укрите може да ни съперничат по простотия.При тях работата е същата.
6
3
 
31
 
! Отговори
ИВАНЧ преди 1 година
ТЯ ГО ОБИЧА, ТЯ ОБИЧА ЛОШИ МОМЧЕТА, ТЯ ОБИЧА ДА ИМА ЕМОЦИЯ! ТЯ Е ПРО СТА!
5
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Каква драма 4 Псих.опат. Жената е била и с бебе. Надявам се някой да изпотроши твоето чене
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настанаха опасни времена, вече никой не в безопасност на пътя и на улицата. Не само вместо да ни вдигнат стандарта ни направиха в пъти по-бедни, но ни карат и да живеем в страх за себе си и близките си, егати и промяната честно.
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Терминал 2!
2
47
 
16
 
! Отговори
Каква драма преди 1 година
Трябва ли да четеш на първа страница как на някаква и счупили телефона в парка и хленчи? А за стотиците хиляди мъже тормозени психически с години къде е статията. Няма, нали? Феминстката пропаганда край няма.
1
42
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди векове Гоген е казал,че не я ли бъхтиш, няма как да разбере ,че я обичаш. От тук правим обосновано предположение, че този мъж обича безумно не една,а две жени.