Майката на момчето, загинало на пешеходна пътека: Дано нашето дете да е последното

Близки и приятели се събраха на ул. Гурко на бдение
3 сеп 2023 19:35, Нели Христова
127

Снимка: БГНЕС

Майката на загиналото на пешеходна пътека при катастрофа в София дете заяви пред bTV, че това е бил обичайният маршрут на сина ѝ.

"Той беше много внимателен, обичайно оттам се прибираше с приятели. Много спокоен, много внимателен, перфектен във всичко. Още го чакам да се прибере. Колко семейства почерниха и колите да им вземат, да ги застрелват ли, не знам дали ще спре това. Каквото и да направят, не знам, дано нашето дете да е последното. Пазете си децата", каза тя.

15-годишното момче загина вечерта в събота, след като пиян го помете на пешеходна пътека в центъра на столицата.

Шофьорът е карал с превишена скорост, нямало е никакъв спирачен път, а с него в автомобила му са пътували жена и детето ѝ. Минути след като е подаден сигнал на 112,  на място пристигат екипи на полицията и спешната помощ. Медиците само констатират смъртта на непълнолетното момче.

 

Близки и приятели на загиналото 15-годишно дете в столицата се събраха на бдение на мястото на произшествието, предаде репортер на БГНЕС.

През днешния ден на мястото на убийството граждани носеха цветя, за да почетат паметта на момчето. Около 18:00 часа близки и приятели на детето се събраха на местопроизшествието и поставиха цветя както върху пешеходната пътека, така и на тротоара около нея. На тротоара бяха запалени и свещи.

На него дойдоха десетки, а болката в очите им трудно може да се опише с думи. Събралото се множество затвори движението за кратко, като това доведе до известно напрежение сред шофьорите.

Бдението премина под засилен полицейски контрол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
10
 
9
 
! Отговори
До 24 преди 8 месеца
Не знам. Само казвам че хората викаха демокрация. Имаше гласове, които им обясняваха, че ще стане по-лошо. Те твърдяха, че ще стане много по-хубаво. Е, с пиянство то, развратът и произволът виждаме какъв е резултатът. Впрочем в истинската демокрация също се рекламират откровени извращения. От сорта Байдън да каже, че Америка носи душа на трансджендър... Така че демокрация ли е стоя надалеч
28
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали има банани по магазините. Само, където никой не ги купува, а купуват ракия и си карат.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 27 Или фа го вържат за един стол и с една фуния да му наливат алкохол в устата докато пукне. Нали е много жаден и все му е малко пиенето.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-добре от смъртна присъда е осакатяване! Ама завинаги! Примерно ампутация на един крак и една ръка. Да го гледат така близките му до края на жалкия му живот! (И, разбира се никакви помощи за инвалидност и никакъв Телк)
25
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДОКОГА ВЕ ***, ДОКОГА ЩЕ УБИВАТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!??! Пияни, дрогирани, нещастни, без бъдеще, не се спряхте.
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 19 Това какво общо има с истинската демокрация. Тук комунистите си направиха своя версия на демокрацията. В нормалните страни е доста по-различно
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На това камикадзе ще му наложат мярка подписка понеже е нямал други провинения с алкохол. Едно е имал 2015. През другото време може да е карал пил, но не са го хващали. На моя леля от Димитровград убиеца на пешеходната пътека за нито Бен не го осъдиха. С подписка го пуснали понеже бил патрон. Над 25г.вече не слиза от колите си. Роднините казват, че шпорел колите като рали състезател. Местните катаджии не го закачали. Станал спонсор на КАТ.
22
0
 
28
 
! Отговори
baby shark преди 8 месеца
Поредната тъжна история и едно цъкане с език за едно невинно дете, заради един много ***, уродлив и глупав народ, който си мисли чеМоже всичко и на 3 и на 5 ракии. Това е някакъв ужас, представете си какво ни чака мир на праха му
21
3
 
16
 
! Отговори
Адвокат преди 8 месеца
За съжаление няма да е последната тази скъпа жертва. Трябва да се промени методологията за обучение по безопасност на движението в училищата и дори да се въведе специален предмет за целта с изпит включително и практически. Освен това трябва да се правят тестове с дрегер и кръвен тест на пешеходците които пресичат улиците и те да се наказват със сурови глоби и затвор ако пресичат кръстовища с над 1.2 промила алкохол. Трябва да може да се глобяват пешеходци със записи от камерите на общината.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Държавата трябва да организира групови посещения на ученици в затвори и наркокомуни,където пияници,убийци и наркомани да им разказват как са започнали и как са си съсипали животите,че даже и на хората около тях. Новото поколение малко да се стресне. И не някой пикльо да ти обяснява как от 1 марихуанка нищо няма да ти стане и след 5 г да го гледаш на тежки наркотици,а да види бъдещето си и да се стегнат малко.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това място винаги е проблем за преминаване на пешеходци, общината нищо не направи
18
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хората искаха демокрация - ето ви. Дрогирани и пияни, неграмотни и нагли могат да ви газят, и да ви обясняват колко са мили и добри.
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 9. Каква гласност те гони, то оставаше такъв случай да бъде потулен.
16
1
 
15
 
! Отговори
? преди 8 месеца
В друга държава ще е в затвора поне 10 години и няма никога да кара кола.Тук след 3г ще е зад волана.И не е виновно Народното Събрание а корумпираната съдебна система.
15
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Смъртна присъда за карал пил, която се изпълнява веднага и на място.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
много, много тъжно, жалко за момчето, бог да го прости
13
1
 
19
 
! Отговори
Съжалявам, преди 8 месеца
Но няма да е последно! Гнило образование и съдебна система водят до гнило общество! 80% са функционално неграмотни. Резултата е размазани хора по улиците. Всеки си избира дали ще е част от 80те или 20те процента.
12
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Въведете смъртното наказание за дрогирани и пияни шофьори!
11
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма сила да ги спре тези пияндури. Никъде го няма това пияндета на всеки метър в коли. Всичко пробваха като мерки. Нямат спирачка, братче! Пиенето в България за много хора става спорт. Въвете смъртното наказание!!!! Ако не влизат в затвора хората ще започнат да убиват убийците на децата им. Това ли искате?
10
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Говори се че убиецът е от опг пп-дб така че не чакайте справедливост