В кадър: Трети ден демонтират МОЧА, скандал в парламента

14 дек 2023 11:16, Александър Попов
202

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трети ден продължава демонтирането на МОЧА в Княжеската градина, но и напрежението не стихва. Днес на преден план излязоха депутатите от "Възраждане", БСП и "Има такъв народ", които заградиха трибуната в Народното събрание. Бе свикан председателски съвет след нововъведеният депутатски протест.

Шефът на парламента се зачуди дали това е хепънинг, пърформанс или някакъв хор, който ще изпълни нещо", попита председателят на парламента Росен Желязков.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се закани след него, че работата на парламента няма да продължи, докато не се спре демонтажа.

Вижте кадри на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев от третия ден на демонтажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
10
 
9
 
! Отговори
do 88 преди 5 месеца
Хаха :) Комунист проклина и 'амин' вика.
82
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бъдете проклети сега, и всякога, и във вечни векове, амин!!!
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някои хора не могат да разберат, че ако нещо е писано да стане, ТО ЩЕ СТАНЕ. И да се тръшкаш, и да риташ, то ще стане. Но е по-добре да стане С тебе, а не ПРОТИВ тебе. Нарича се здрав разум.
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да го карат направо в "София мед"
79
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ала-бала и хоп терена продаден от Кирчо и Кокрчо на правилния човек!
78
12
 
18
 
! Отговори
История преди 5 месеца
Гледам по ТВ вчера...плюнчовци скандират ...в Австрия имало паметник но никой не го демонтирал...Кухият проруски мозък не може да асимилира факта че това е един обикновен паметник...австрийците са нямали социализЪм..и гледат с друго око.При нас...45 год. окупация...хората са озлобени и всичко свързано с окупаторите трябва да изчезне...
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е сега МВРто какво ще пази там? Цял отдел бяха назначили да охранява паметника, с камери и патрулки, които пристигат на място до 50 секунди.
76
11
 
16
 
! Отговори
Алелуя преди 5 месеца
The wind of Change най-после повя и над България, след 35 години фалшив преход! Благодарение на ПП най-вече.
75
9
 
8
 
! Отговори
3M преди 5 месеца
*** отива за скраб, след него и всички други паметници на окупатора
74
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ех голям рев бе :) видяхте ли се русофилите колко сте и колко струвате? :)
73
4
 
11
 
! Отговори
999 преди 5 месеца
И никой ли не се пита защо не само в България се демонтират,преместват или унищожават паметници???!
72
12
 
16
 
! Отговори
стига бе преди 5 месеца
До Анонимен - А днес сенатът на САЩ одобри 887 милирада долара за войната в Украйна. -- Пич, успокой топката и недей халюцинира. Това е сумата на военният бюджет на САЩ, а не парите, които ще дадат на Украйна. Разбирам, че краварофилията в теб взема връх, но гледай по-реално на нещата. А тя е, че Украйна няма шанс срещу Русия, колкото и пари да и дадат.
71
5
 
10
 
! Отговори
Танас преди 5 месеца
Да живее Германия (нашият нов освободител) и Немският бизнес да купува още повече земи у нас и да инвесира в немските си Монополи у нас. Хайл Дойчланд.
70
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жалка картинка сте фашистите. Пръскате се от злоба и безсилие. Пяна ви излиза на устата, защото Русия побеждава. С или без паметник не можете да спрете Русия.
69
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Парламента вчера гласува 17 милиона евро за Украйна." - А днес сенатът на САЩ одобри 887 милирада долара за войната в Украйна. Русия колкото и да си увеличва военния бюджет, но може да се мери с такива икономически гиганти, като САЩ, ЕС и Япония.
68
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А бомбите падаха яростноВ зимните дни отминали.И самолети стотици И колко хора загиналиКой да помисли тогава от тези хорица КлетитеЧе ще издигнат в София паметник на самолетите.А този паметникДолу! Днеска кому е потребен.Някакъв си войник И работник И майка със бебе.Мила Българийо Пак ли Вечно добраИ послушнаТолкова мъки понеслаНима си пак равнодушна?14 Декември 2023НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ
67
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ДОЖИВЯХМЕКакво доживяхме, Господи Господи какво доживяхмеГореРъката отрязанаВързана якоВидяхмеПлува във въздухаПосле слиза надолу горкатаВреме еВреме е вече да я последва главатаВреме му беше налиСтига ни е напомнялкак го посрещахме радостно с цветя вместо с бомби.И как със него тръгнаха хиляди наши войничетаЗа да спасяват България, защото си я обичаха.
66
12
 
13
 
! Отговори
Малко за политика преди 5 месеца
Вижда се че фигурите не са плътни и няма как да са много тежки. Защо тогава не ги вдигнаха цели, така както са били поставени? Ясно е защо - за да бъдат унищожени. А след това ще разправят "ама не можахме да ги възстановим" или ще ги сглобят толкова грозно, че да не стават за показване. Да, в унищожаването сме най-добри.
65
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Историческа наслада. Да го разпаратосват бавно, да има по-голям ефект
64
12
 
13
 
! Отговори
истерия и злоба преди 5 месеца
Западът се тресе от истерия и злоба породени от безсилие. Постоянно се лее примитивна антируска пропаганда. А гаднярката България толкова се разбесня от злоба, така се разплюнчи, че почна да реже с флекса руски паметници - смях! И жьлтопаветниците диво онанират и се празнят екзалтирано във Фейсбук.