Прокуратурата и МВР в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов

На място има полиция
39
Прокуратурата и МВР в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокуратурата влезе в частен клуб “SS” в столичния квартал "Гео Милев", свързван с убития Мартин Божанов,съобщава БТА.

На място има полиция.

За клуба стана известно след убийството на Мартин Божанов. Прокуратурата вчера съобщи, че от 2023 г. работи по досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати, за имотни измами и пране на пари.

Работата по случая е започнала, след като в края на 2022 г. в прокуратурата постъпва преписка от ГДБОП, образувана по сигнал, където се споменава за съществуването на такъв клуб.

Днес парламентът реши временна комисия да проверява всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов. "За" бяха 191 народни представители, без "против", един "въздържал се".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съдийка от Плевен каза че има депутати от ДПС ,даже спомена и име
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От 2 години прокуратурата какво е направила? Самото име - клуб Schutzstaffel (SS) нищо на никого ли не говори? "Есесовци" на никого от прокуратурата нищо не говори??! И защо парламентът се занимава с някакъв си там мафиот?? Щели комисия да правят? И парламентът го решава това? Че с това ли се занимават тия? Ами да изберат комисия да проверява тая комисия, че резултатите ги знаем и без комисии. Само комисионни събирират.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От 2009та всичко което се случва в прокуратура и съд е под контрола на Дебелия. А сега същият щял да разследва зулумите които сам е свършил.Ама нали българЕте сте кухи..
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Булгарише прокуратура е като сериал с тримата глуппаци.Пълни циркаджии.А сега са отишли на тоя тикват в ресторанта за да заметат следите. Отделно може да намерят някой компромат за някой неудобен прокурор който още не е в мафията.Абе пълен СМЕХ.Ама то като знаем кой е главен прокурор и кои му дърпат конците..
31
0
 
9
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Абе "Чилякъ" бил в далаверите от 2004 година!!!!!!!!!!!! Де са били Полиция, Следствие, Спец службите за борба с ОПГ, Прокуратурата и Съда 20 годиниии...!!! Е, па верен шъ излезе лафа, че - Мафията/Олигарсите си имат държава в лицето на Бг!!!
30
1
 
14
 
! Отговори
Честито! преди 3 месеца
Разследването току що приключи. Нищо нередно не се е случвало вътре.
29
0
 
14
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
Гледах новините таз вечер.Атанасов се показва и казва аз имам списъка на членовете на тоз клуб!Абе Атанасов да не си бил председател на клуба и да си събирал членският внос?Всички всичко знаели но немали желаниена останалите да го кажат.И хоп веднага изкочи както винари заплахата от Руските шпиони! *** никой не се и сеща за Американските,Албанските Македонските и всички останали дето свободно се разпореждат и заповядват във таз територия.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Атанасов каза, че има списък на всички посещаващи редовно клуба. А ДАНС НЕ ЗНАЕ!?! Смях...
27
0
 
14
 
! Отговори
С две думи преди 3 месеца
Замесените лица са се самосезирали и тутакси са се разработили. ... ти да видиш.
26
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Клубове - за наши хора, Спартан-а и той - за наши хора, хеликоптерите - за наши хора. Изобщо в тази жалка имитация на държава всичко е добре, ако си наш човек, ако не ...
25
0
 
7
 
! Отговори
Аха, ясно преди 3 месеца
"Бързо! Да изтрием всички отпечатъци. Гери, *** и сложи този магнит на харддиска на компютъра с чиповете и на сървъра на камерите, след туй отиваш на контролното табло и почваш да сваляш и пускаш бушоните, искам тука да свети като коледна елха." - "Слушам сър!"
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само не разбирам този цирк в момента, защо го разиграват. В други сайтове пише,че т.нар. нотариус бил хостеса, жена му гедебопърката била барман, а пред самото заведение почти денонощно е имало патрулка с млади пенсионерчета които охранявали. Или ще проверяват да не би случайно да е останало нещо което да разкрие истината,в смисъл да доунищожат годните доказателства.
23
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
След една седмица откакто е извършено поръчковото убийство и информацията за този "клуб" и преди това ,макар официално да е станало"известно "след него ,единствената причина да отидат в "гнездото на мафията за влияние "е може би ,за да разгледат интериора и мебелировката. Тези "комисии" в НС нямат "правен характер" ,те се създават ,за да се имитира дейност и забави реалния процес на разследванеПрисъствието дори само на Кирова в нея показва нейната "спорна репутация" и цели.
22
0
 
7
 
! Отговори
От геде боб знаели!? преди 3 месеца
ОСТАВКА на НЕКОМПЕТЕНТНОТО и КОРУМПИРАНО правителство!
21
0
 
20
 
! Отговори
пасарела преди 3 месеца
Сега тръгнали да обискират клуба , абе вие къде бяхте до сега !! Не щеш ли ДАНС , ГДОП БОП ТОП и други такива нищо неправещи гушевисящи *** , ще разкрияг убиеца колкото на Трактора , колкото спряха Цветан Василев , апа Божков излетя със самолет между краката им , но постоянно искат пари ,, докога ???
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия да не са фашаги? СС. Клуб на есесовците.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега отидете да видите и апартаментите на прокурорите ,сигурно са им подарък за това че са много послушни а народа да им плаща осигуровките и данъците .Защо не им кажете имената и данъчните декларации .
18
7
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Стигат до рашкоулу и Радев.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой ще пропее бе. Нали всеки държи другия с компромати. Смешници. Всички в гроба да си носят кървавите пари. Децата им да станат наркомани и всичко на хазарт да изпукат. Внуците им в мизерия да живеят. Гадни,долни българоубийци
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А на кого на името за физическо лице или фирма за собственост,основен адрес за седалище е записан,регистриран за данък сгради на недвижим материален имот този клуб или сградата,помещение отдадена/о под наем на физическо лице или фирма упражняваща такава дейност на клуб вписана в регистрите на тоз адрес,защото нотариуса Божанов може да е посещавал като всички други посетители посещаващи клуба по всяко време на тоз адрес.