Роби Уилямс "срита" здраво 25 000 в Бургас

Благовградчанка полегна с британеца на сцената на Spirit-а
Обновена: 8 авг 2015 11:29 | 8 авг 2015 11:00, Александър Попов
203

Колоритни фенове изпълниха плажа на Бургас. Снимка: Dnes.bg

У нас са гостували много звезди, едни позалязващи, други на върха на класациите. Концертът на Роби Уилямс обаче със сигурност ще остане завинаги в над 25 000 сърца.

Още в ранните часове в Бургас витаеше очакването за голямото шоу. Хиляди фенове атакуваха града по въздух, с влакове и коли. Българи, англичани, руснаци, германци, холандци се настройваха за концерта на британската звезда.

Роби Уилямс ще има с какво да свързва първия си концерт в България в рамките на Spirit of Burgas, защото бе първи на плаж, в същия ден отбеляза пет години брак със своята съпруга Айда, и усети една безгранична любов.

За над 25 000 на плажа в Бургас обаче споменът ще е за цял живот.

Може да се изпишат 20 реда кои песни е изпял, как е бил облечен, ама на кого му пука? Подобен концерт трудно се описва, защото трябва да се изживее.

Всъщност всичко започна с Вики от Мастило, после на главната сцена се качи белгиецът Milow, a Kwabs впечатли с 45-минутен сет, в който се раздаде напълно на сцената и раздвижи феновете.

Всички обаче чакаха Роби. Точно в 22:30 часа британецът стъпи на сцената, а гледката с тичащи хора към плажа, за да не изпуснат шоуто бе впечатляваща. Извън фестивалната зона също се бяха настанили стотици, които макар да не виждаха отблизо какво се случва, можеха да се насладят на хитовете на певеца.

Още с първите акорди на "Let me entertain you" и "RockDJ" публиката изригна и запя, за да не спре почти два часа. Роби Уилямс още с първите си реплики беше категоричен - "Your ass is mine". И ни срита здраво задниците. Редуваше свои хитове, чухме "Мулен Руж", Queen, дори "Royals" Lorde.

Звездата обаче спечели всички със своята енергичност (имаше и лицеви опори, и шпагати, и опити да подобри рекорда на скок на височина), чар и най-вече с умението да общува непринудено с публиката.

Зорница от Благоевград пък спокойно "може да не се къпе" поне седмица. Тя бе щастливката, която се качи на сцената до Роби, полегна в неговото легло с охота, независимо от заканите му, че не се церемони под завивките. Една щастливка и над 10 000 чифта гледащи завистливо жени. Защото да попаднеш в обятията на Роби Уилямс шансът не е по-голям отколкото в тотото.

Близо час и половина след началото дойде и "фалшивия" финал, за да изригнат отново хиляди с "Mamma" на Queen, "Feel" и "Angel". И едно голямо признание на Роби: "Приятели сме отскоро, но пак ще дойда!". Дано, защото си заслужава да стисне за гърлото не само тези, които бяха на плажа в Бургас.

На 7 август духът и ритъмът на Бургас бе Роби, днес феновете да се готвят за Kasabian.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
eo
92
0
 
13
 
! Отговори
До Nick преди 8 години
Ха ха, наистина Фреди Меркюри би се обърнал в гроба, четейки статиите в днес.бг... Чули-недочули че почва нещо с ...Mamma... (великата "Бохемска рапсодия") и ето ти нова песен... :)))
91
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дошъл човекът, сритал задниците и си тръгнал.После задниците и те си тръгнали.
90
1
 
8
 
! Отговори
Не, не ДНК от тази! преди 8 години
Хубав концерт на световно ниво, но кoя за бога е "Вики от Мастило" и кой я е пуснал на сцената? За "извънземната с ДНК-то" от Благоевград е ясно, трябва да има шоу, и това, че няма да се къпе след концерта е ясно, независимо дали е пипнала Роби или не - от пръв поглед си личи, че е много над дребните неща в живота, като "хигиена" например...
89
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква фалшива еуфория лъха от статията! Колко нелепи суперлативи! Абдали, купили сте си една стока. Какво толкова? Само без замайване и умопобъркване насила! Роби беше звезда преди десет години и повече.
88
2
 
8
 
! Отговори
5ков преди 8 години
Моля за уточнение. Колко души са били на концерта, защото разминаването с други публикации за концерта е само 10 000 В други публикации се говори за 35000 "***". И се питам, кога този певец успява да пее и да "сритва" ***?
87
2
 
21
 
! Отговори
Nick преди 8 години
Прочетох статията и се радвам, че все повече качествени изпълнители идват в нашата държава, но за нашите журналисти не мога да коменрирам. Така и не мога да разбера, коя песен на Queen по-точно е изпял Роби Уилямс. Аз лично не знам да има такава посен Mamma?!!?!?
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do 139!Ami kato si Bai Ganio, koi ti e vinoven!
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 149 Муахахахаха...Роби Уилямс е висок 1.85 и си е нормална височина за мъж, ама ти откъде да знаеш.
84
7
 
17
 
! Отговори
Спитосан в Бургас преди 8 години
Този вчера Роби Вилямс беше? Ние дойдохме за Спирта на Бургад и така и не разбрахме кой пеи там. А спирт има бол, и водка, и виски, и раки има, спирт бол.
83
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Амфетите са вървели като дъвчащи бонбони. *** певец, наркомероприятие, пишманеуфория...
82
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едни и същи пишете , явно сте эаети хора.Защо толкова се вълнувате как са се забавлявали посетителите на феста.Явно е че това вие него умеете.
81
4
 
16
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Роби се забавлява с коментарите ви на път за банката:-)))
80
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kyde sa komentarite
79
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя и под балкона ми да дойде да пее, няма да изляза да го погледна
78
13
 
15
 
! Отговори
до 127 преди 8 години
До До 121Сега вече знам защо Черната Златка е най-умния и интелигентен бургазлия.
77
1
 
43
 
! Отговори
Queen fan преди 8 години
Александър Попов, автор на статията, от 25 години слушам Queen, ама песента Mamma я нямам. Може ли да ми я пратиш?
76
1
 
1
 
! Отговори
do 119 преди 8 години
,,Умен ставаш когато надраснеш слабостите си и се подобриш". Като гледам не си се подобрил много:) ,,глупчо, и плиткото ти разсъждение е това, което те издава като невеж" Още някой ентелегентен епитет да имаш за събеседника си, дето дори не си виждал? Още много книги има да четеш, докато узрееш.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 128Да, но в Северна Корея, освен че е безплатно е и задължително.
74
4
 
17
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 8 години
В селска кръчма край Бургас влиза разтреперена девойка и казва : Роби Уилямс почина при катастрофа! От задната маса полупиян младеж отговаря : А , Миле Китич добре ли е?