Роби под чехъл, води и жена си у нас

Двойката ще празнува 5 години брак именно у нас
13
Роби под чехъл, води и жена си у нас
Снимка: Reuters, архив

Първият концерт на Роби Уилямс на морския бряг, в рамките на SPIRIT of Burgas, съвпада с 5-тата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс.

Певецът реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския морски бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа кръгла годишнина като мисис и мистър Уилямс. Преди 5 години, на този ден, двамата си казват "Да" на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли Хилс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010 година.

Двамата са заедно от 2006-та, като се нанасят в общ дом три години по-късно. През ноември 2009 г. Роби предлага брак на Айда по време радио интервю.

Сватбата е на 7 август 2010 г. в дома на певеца в Бевърли Хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012-та на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври 2014-та Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин.

Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видеа от раждането на сина им, с което създава истински фурор, споделяйки с милионите си фенове един от най-интимните моменти от семейния им живот.

Семейството ще пристигне в Бургас ден преди концерта му на плажа, а на 7 август се очаква да излезе на сцената след 22:00 часа.

Поради големия интерес в последните няколко дни и хилядите продадени билети организаторите призовават зрителите да се насочат към фестивала възможно най-рано, за да се избегнат опашки. Вратите отварят в 16:30 часа, а първата банда започва да свири точно в 18:00.

Билети в последния момент може да закупите на касите на входа на фестивала, които вече са отворени, както и в цялата мрежа на Eventim в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Роби УилямсSpirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Аз му разправям на автора, че с тези заглавия само за жълт-днес беге става, а той ми се сърди и редовно ми трие коментарите... Само го чакам да драсне статия за свободата на словото и го лепвам! Ама сега да го видя ще изтрие ли половината коментари под статията със СТРАХОТНОТО заглавие!!!
9
0
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Ами не четеш смислени издания. Защо влизаш тук? По тази логика има ли смислени професии? Да видим? Готвачите са "мърляви". Механиците - "с две леви ръце". Майсторите - "пияници и измамници". Лекарите - "алчни и некадърни". Шофьорите - "прости". Не знам си КОИ - "надути', "сноби", "мошеници", "мързеливи" и всичко, друго лошо, което се сетиш. Хайде няма нужда от стереотипи. Във всяко стадо си има ***. Има много качествени журналисти, но няма как да ги откриете в ЖЪЛТАТА преса, която четете.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честно казано, след HR-ите, журналистите са хората, които най-много мразя. Журналистиката като идея и принципите, с които е създадена журналистиката не съществуват от години. Всички се правят на маймуни пред камерата, пишат гръмки заглавия, че да си изпросят едно прочитане или кликване на новината и всячески предимно със скандали и търсене на теле под вола търсят сензации. Изключително рядко чета добре написана статия или един добър анализ. Ако има такъв, той е аматьорски написан.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В семейните отношения всичко е един театър, особено ако са минали повечко години. Повечето двойки изобщо не се понасят, но в името на театралната постановка се представят пред другите хора като влюбени. Хайде да не се лъжем сега.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При тази яка жега, алкохолът който ще се изпие и тревата която ще се изпуши, прогнозирам че ще Бърза помощ ще има твърде много работа на Спирит оф Бургас. Отсега да подсигурят линейките.
5
0
 
20
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
Ако някой е със жена си е "под чехъл",ако двама приятели делят една квартира са гейове,ако две приятелки вървят по улицата и се държат за ръце-и те са "обратни",ако възрастен човек погали по главата малко дете е педофил...а "журналисти" които във всяко обикновено човешко поведение виждат само скандали и низки страсти-какви са?! КОЙ ги качи на позиция в медиите откъдето безнаказано манипулират и опростачват Обществото?! От тази помия с която си мислят,че привличат читатели не им ли горчи хляба?
4
1
 
8
 
! Отговори
Един там преди 8 години
Какъв чехъл бе, благоволил да покани жена си на годишната им?! Тоя хем ще мачка чаршафите с някоя кифла от публиката на годишнината от сватбата си, раждането на децата си прави на пиар, жена му крещеше от болка на раждането на второто им дете, а тоя си танцуваше и въобще не се обръщаше да я види какво прави, какво да коментираме повече. Морал на магистралка, рогата на главата му говорят и за други неща...
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, неграмотници! Един човек да остане читав, да уважи и зачете партньора си и "под чехъл" бил!!! Саше, Саше..
2
1
 
29
 
! Отговори
Валя преди 8 години
Значи, да обобщим..когато обичате човека до себе си и и искате да прекарвате времето си с него..значи сте под сабо..опс, под чехъл? Май написалия статията избива нещо..
1
0
 
22
 
! Отговори
100% преди 8 години
Ще я води на" капана" на морска гара,чул,каква цаца предлагат и луднал от щастие.