Kasabian отнесоха феновете на Spirit-а

"Северозападняци"-те развеселиха с "Удри мачка"
Обновена: 9 авг 2015 13:44 | 9 авг 2015 10:39, Александър Попов
35

Родната банда Hayes & Y подряха публиката за Kasabian. Снимка: Dnes.bg

След уникалното шоу на Роби Уилямс Kasabian заковаха пирона на тазгодишния Spirit of Burgas.

Над 15 000 подгряха за британската банда с родните групи Jin Monic, Bobo & The Gang и Hayes & Y. На сцената "На тъмно" също се вихреше веселба. "Севернозападняци"-те забавляваха със смесица от рок, пънк и фолклор, изпълниха "Камион ме блъсна" на Тодор Колев, а публиката се забавляваше с парчета като "Удри мачката" и "Кузман Йотов".

Още по темата

След тях дойде ред на P.I.F., а пред сцената нямаше къде игла да падне.

Точно в 22.30 часа дойде ред на втория хедлайнер на феста. Британците от Kasabian забиха безкомпромисно и доказаха защо са избрани за най-добра група на живо за 2015-та. Групата, оглавила миналогодишното издание на Glastonbury, доказа на българската публика, че е една от най-забележителните съвременни рок банди.

Kasabian изпълниха парчета от последния си албум "48:13", но зарадваха хилядите си почитатели и с класики от миналите си албуми.

Том Мейгън и сие пяха с родната публика "Bumblе Beee", "Days are forgotten", "Club foot", "Re-wind", "Empire", "Fire" и др.

Точка на успешното завръщане на Spirit of Burgas в музикалния календар сложиха шест от най-добрите Drum and Bass лейбъли с шоуто The World of Drum and Bass.

По данни на организаторите, за двата фестивални на плажа се стекоха 47 000 души, което го прави един от най-посетените в историята му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Spirit of BurgasKasabian
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
както и да го поглед преди 8 години
профанска музика
12
1
 
10
 
! Отговори
касабиан преди 8 години
айде тука се намери трибуна на селските разбирачи, дето плюят по музика, създадена за друга публика! на концерта нямаше дроги, бях там и не видях, но нямаше и , нямаше и *** като на азис и преслава. да концерта бе добре озвучен, това е голям плюс. Бяхме две семейства там от София, с две коли, отседнахме в хотел оставихме около 800 лева в Бургас по кръчми и хотели. това ес прави за такива като нас. за такива като недоволните тук има социални програми, помощи и психолози, дерзайте!
11
3
 
16
 
! Отговори
До: 15 преди 8 години
Ами следващия път като си спреш бургаската кола в София и някой те препсува на селянин, да не се обидиш случайно. Както ти обобщаваш, така и теб ще те обобщават. Познавам доста грамотни хора, които чинно отидоха, платиха си хотела, платиха си билета, платиха си храната (всичките тези пари са останали в Бургас, не съм си ги занесъл в гората) и нито са ти пречили да тичаш в Морската (omg) нито да си пърдиш по главната.
10
2
 
10
 
! Отговори
До: 12 преди 8 години
Ама ти от позицията на какъв го казваш бе, зайо? Имат ли си публика? Имат си. Хайде оскуби си веждите за следващото участие на Преслава и остани със здраве. Толкова философи на глава от населението няма никъде по Света. Все знаят, все умуват... Хората отишли да си изкарат хубаво, наш'те раздават оценки...
9
26
 
7
 
! Отговори
www преди 8 години
таз годишният спирит беше последният , нямма бургазлия който да се кефи на тоя сбирщан в центъра на града, да си намерят една ливада далече и да си пеят наркоманскит песни
8
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9Ако според теб тия от Касабиан са истински музиканти, това е все едно да кажеш, че Джъстин Бийбър е също истински музикант.
7
0
 
6
 
! Отговори
deeppurple преди 8 години
koj kakvo otnesal:)))))
6
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6 Тези са едни палячовци. Снощи умрях от виенето им. Роби Уилямс им показа предната вечер как се прави концерт. Затова той е звезда не случайно, а тия са едни некадърни мишки.
5
2
 
6
 
! Отговори
Гадорян преди 8 години
Братчедите са страшни хехе;)))
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 4 Уилямс не пя снощи, бе
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Янке, ти какво искаш от Роби? Човека си направи страхотно шоу впрочем.
2
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kasabian са най-добрата група след поп-фолк оркестър Врачанските смокини
1
17
 
25
 
! Отговори
не кефи преди 8 години
Музика със стойност 3+ .