Каратанчева става казахстанка

19-годишната ни тенисистка ще получава по 65 000 долара на сезон и бонуси за определени резултати
9 яну 2009 18:34,
176
Каратанчева става казахстанка
Снимка: БГНЕС

Сесил Каратанчева реши да се състезава за Казахстан, най-вече поради финансови причини, обяви нейният баща Радослав Каратанчев.

19-годишната ни състезателка, която отпадна от турнира в Бризбейн през тази семдица, ще получава по 65 000 долара на сезон от казахстанската федерация.

Тенисистката ще получава допълнителни бонуси при постигането на определени резултати.

Каратанчева се завърна в тениса в началото на миналата година, след като изтърпя наказание от две години за употреба на допинг.

Тя има и да връща пари на WTA, тъй като женската тенис асоциация отнема приходите от турнири на тенисистка, хваната да използва забранени стимуланти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
БЕРБАТОВ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА АНГЛИЯ!РОНАЛДИНЬО МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА ИТАЛИЯ!БЕКЪМ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ЗА САЩ!КАРАТАНЧЕВА НЕ МОЖЕ ЗА КАЗАХСТАН... ЗАЩО???Ей, българино ***, всеки сам решава къде, кога и за кого да играе. Играе се за пари, не за чест. Виновна е не Сесил, виновни сме ние, държавата за това, че не успяваме да задържим добрите си играчи, че не предоставяме условия...Вие какво да не би да завиждате на момичето? Ами да плащат й повече - отива там да играе. На повечето от вас роднините защо гледат бабички в Испания или мият чинии в Италия - защото им плащат повече, нали? Защо вашите роднини не предават бг, а Сесил я предавала? Аман от злобари и завистници!!!
54
0
 
1
 
! Отговори
krasi преди 15 години
АБЕ ХОРА СТИГА СТЕ СЕ КРИЛИ В КЬщИ ДА ДРАСКАТЕ ТЬПИ КОМЕНТАРИ ИЗЛЕЗТЕ НАВЬН И НАПРАВЕТЕ НЕщО ЗА ПО ДОБЬР ЖИВОТ ТУК !
53
0
 
1
 
! Отговори
nin преди 15 години
ако има възможност да играе за казахстан да го направи момичето! бг какво й да дава? там поне ще има условия да тренира! тук като имаше победи всички й се радваха, после като стана скландала и никой не пропусна да напише нещо злобничко и гадно! така че успех Сесил и да ни представиш добре! ще следя с интерес твоите победи и ще те подкрепяме винаги! УСПЕХ
52
0
 
1
 
! Отговори
един марсианец преди 15 години
..абе бате ...ти добре ли си? :)..........
51
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Щом е извратена и има допинг скандал до 19 г защо се говори за преместването и?!Ние трябва да дадем пари на Казахстан да ги прибират с баща и!
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
bqgai sys vse sila.v na6eto bg. nqma da progresira6 nikoga.jelaq ti uspeh.a zlobarite samo tova mogat,za6toto zavijdat
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Грам ирония няма...Просто твърде много хора плюят по Израел заради "агресивна" външна политика, а моето твърдение е напук на общото мнение... Естествено че ще работя/ще се състезавам за този, който ми предлага най-изгодни икономически и социални условия... Жалките нещастници, които не могат да намерят приложение в България поради липса на образование и възможности, но и поради същите тези не могат да се реализират и в чужбина могат да си спестят мнението...
48
0
 
1
 
! Отговори
Bugarin преди 15 години
Vie s nomerzata ot 41-45 dali ste polojili i edin den trud i lishenia , za da se sravniavate sas SESIL KARATANCHEVA! Znaete li kakvo stoi zad tova da si nomer 35 v svetovna rang lista, a sega- 135? Bezkraino malki sa vi nomerzata 41, 42, 43 i t. , i to samo v tova blogche. I, milichkite mi, vzemat mnenie po edin slojen profesionalen, finansov i jiteiski vapros...Kade e talantata i intelektat na SESIL, kade ste vie... Slavata na SESIL vinagi shte bade svarzvana s Bulgaria!!!! Triabva da se potrudite malko, ta da imate prashinka ot neinata slava.
47
0
 
1
 
! Отговори
един БЪЛГАРИН преди 15 години
*** си е *** независимо дали ще се зове казастанка,таджикистанка или както там си иска.Вижте и само физиономията.Лице на алчно дребно човече което за парички би се отрекла не само от родината си а и от вярата си.Сега си спомнете за Стоичков.Та нима той не можеше да играе за когото си поиска,но си остана БЪЛГАРИН.А това жалко човече просто е за съжаление. АНАТЕМА!
46
0
 
1
 
! Отговори
k преди 15 години
Много се кефя, като чета такива коментари. Това е то най-етнически толерантната нация на Балканите сме били :))) Това политици само са го измислили.
45
0
 
1
 
! Отговори
Абе аз Българина преди 15 години
С най - големи Благопожелания за Майка и !!!На това му се казва ПРОДАЖНИЧЕСТВО и вече няма да се учудя ако има още такива продажници !!!
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
nqmate nikva chest, nikvo dostoinstvo...ВИЕ СРАМ СТЕ ЗА НАШАТА РОДИНА, ПОЗОР СТЕ ЗА НАШАТА СТРАНА !!! OTIDI NA MAIKA SI V KALNA TAM SHTE TI DAVAT 160 000 DOLARA MAIKA TI ALCHNA ZASPALA PUPCHIVA ZOBANA DAIBA
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако се е оценила само за 65 000 долара на сезон, значи е много далече от истината и това говори зле за нея.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
sega 6te i nameriat niakoi drapnat rezniak da ia onojda
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
СЕСИЛ? Много българско! Едно малко алчно тийнейджърче:) Не се учудвам.
40
0
 
1
 
! Отговори
milko преди 15 години
38. Ицо -***, къде пише че няма да се върне в РОДИНАТА си ??? ***
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Да става ако ще бяла робиня нас какво ни засяга. Тя се отказа и не се интересува от България, защо да се интересуваме пък ние от нея.
38
0
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 15 години
Хората за пари се ***,а ние се възмущаваме,че някой си продава Родината.Убитаци като 25 бъркат държавата с Родината,главата им винаги ще е в тръстиката и никога няма да видят слънцето.Просто евтини ,които мвсеки може да купи!!!!!!!!!!!
37
0
 
1
 
! Отговори
псевдопатриот преди 15 години
Има спасение от двадесет годишната криза в България-летището!
36
0
 
1
 
! Отговори
петър преди 15 години
не плювайте момичето че иска нормален живот , всеки има близки роднини и приятели в чужбина , ако я плювате и псуване и не я оправдавате Сесил , значи все едно плювате, псувате и не оправдавате своите близки и приятели които не искат да мизерстват като тия които сме в България и гледаме скъпи джипове по улиците и псуваме държавате и съжаляваме че сме се родили в България , макар че тя не ни е виновна , а *** в парламента които сме си избрали или са отишли там за това че не сме гласували и са част от крадливото ни племе и желанието да забогатеем от въздуха