Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?

Преди 4 месеца легендата изгони младия футболист от пресконференция
178
Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?
Това е Томас Мюлер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Великият Диего Марадона най-после разбра кой е Томас Мюлер. Младият немски национал си го върна тъпкано на легендата на Наполи за моралната обида, която му бе нанесена преди няколко месеца.

Точно преди 4 месеца Аржентина победи Германия с 1:0 в Мюнхен в контрола.

По - интересното стана след мача, когато дон Диего вдигна скандал и си тръгна от пресконференцията, защото немците пратили там... Томас Мюлер.

“Кой е този? Защо пращате момче, което подава топките край терена?”, изригна тогава Марадона и тръгна да напуска пресконференцията.

В крайна сметка младокът напусна залата, за да говори Диего.

Сега Марадона обаче със сигурност вече знае кой е Томас Мюлер. Треньорът на Аржентина вероятно ще помни цял живот какво направи младият футболист на Байерн Мюнхен на неговия отбор.

Мюлер си го върна тъпкано на Марадона за унижението, което бе принуден да изтърпи преди няколко месеца, вкарвайки първия гол за Маншафта, който изигра ключова роля в развитието на 1/4 финала.

Още за отмъщението на Томас Мюлер

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
6
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Ще го научи, къде ще ходи? Още много изненади го чакат от германската машина.
142
5
 
12
 
! Отговори
Етнолог преди 13 години
В германския отбор поляци няма! Има трима етнически немци, родени на територии, които днес се падат в Полша. Май развален телефон се е получил.
141
3
 
17
 
! Отговори
shobo преди 13 години
стоичков, марадона са *** - факт!!! Да едно време са били велики футболисти, но след техния залез идва време да блеснат други играчи и да станат велики, за момента Мюлер има истинска възможност да сложи името си до имената на Марадона и Стоичков. Но по голямо *** от тия двамата на дали е възможно да стане!!!
140
2
 
3
 
! Отговори
фен преди 13 години
ти, последния, си явно много *** г.з и хал хабер нямаш, за това моля те да не ни напрягаш с тъпотии
139
3
 
34
 
! Отговори
Фенка на Германия преди 13 години
Не помня да съм гледала толкова красив и запомнящ се мач. Браво на германския треньор, браво на германските футболисти!!! Мачът ще остане в историята на футбола. Немските футболисти показаха че и в Африка и на Луната навсякъде играят за победа.Красив футбол, мъжка игра. Така мачка немската машина. Почитателите на чалгата и латиното да застанат прави!!!
138
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бре футболист ли е не го обиждай! Тя природата вече го е обидиила няколко пъти!
137
22
 
2
 
! Отговори
maiden преди 13 години
toq shvaba da celuva krakata na kralq-maradona
136
5
 
14
 
! Отговори
Фенка на Германия преди 13 години
Почитателите на чалгата и латиното да замълчат.
135
2
 
13
 
! Отговори
баа Пена преди 13 години
да бе ,да му носи та да му пере резиля,дето се тъпанчи като шибек и дето навремето вкара гол с ръка, и се потаи като бълха в ***!
134
39
 
11
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Марадона и Стоичков може да са всякакви, но са велики играчи. А кой е Мюлер ? Господин Никой. Какво от това, че бил вкарал гол. Този, които плюят легендата и провъзнасят някакъв Мюлер, явно са 16-17г. младежи, които за първи или втори път гледат Световно. Мюлерчо може само вода да му носи на Марадона.
133
3
 
37
 
! Отговори
Фенка на Германия преди 13 години
Само можем да наведем глава пред класата на германския отбор. И ако можем малко да се заразим от тяхния ентусиазъм, воля и дисциплина. Нашите волейболисти в момента също показват класа, дано победят Бразилия. А Германия ще бъде всетовен шампион. Там и е мястото. Европейски отбори на финала!!!
132
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бреи що мастуркарбуратори наизлезнали тука бреи..аи къш под одеялото аиде....ариици с арииците му,мастур-аин-цваин-практикуващи.слушаите бе ,***-1.стоичков е ***,но е велик/доказал го е в стотици мачове/2.марадона е *** и дрогиран,но е велик/безброи виртуозни изпълнения в стотици мачове/3.томас мюлер е никои/ако има късмет и акъл да си гони играта,а не да чете масмедии като бг днес,може и да стане нещо от него може би/
131
3
 
24
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Марадона е аржентинския Стоичков...и не знам защо се лансират такива "улични" типове...както се вижда неминуемо се провалят...може и да имат данни за футболисти,но за треньор се иска много повече...
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Последните два мача германците бият с по 4:0...
129
1
 
12
 
! Отговори
марти преди 13 години
Можели да попитам -Меси ли Десили присаствахели на терена захтото аз него видях.Най слабия футболист който съм виждал.Играе стил ***:)))))))))))*** и футбол айде лека
128
1
 
21
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
айде ситга протокол и етикет, тренер! Момчето е изпратено там по решение на РЪКОВОДСТВОТО на отбора! Тоя Марадона за английската кралица ли се мисли! Беше талантлив футболист, но от простотия и лиготия не направи кариера достойна за уважение. След това и наркоманските му изцепки.... Сега се видя, че и за треньор не става.
127
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Европейците рулират !
126
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
принципно филип лам е немец, но не отговаря на размерите на чистата арийска раса.
125
2
 
24
 
! Отговори
Йордан преди 13 години
Браво Германия, най накрая млъкна този Диего и прехваления му отбор, видя се колко могат. Германците ги разпилахя, браво.
124
2
 
23
 
! Отговори
изводи преди 13 години
немците отново ни показват, как отбор без добри футболисти може да бъде перфектен екип и обратното Аржентина показа, как перфектни футболисти не могат да бъдат добър екип. Същото е с нашата държава-много кадърни българи, умни, интелигентни, но не можем да работим в екип и организацията ни е на ниво Уганда или по точно Бангладеш а иначе сме сред най-умните и талантливите в света.