Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?

Преди 4 месеца легендата изгони младия футболист от пресконференция
178
Диего, разбра ли кой е Томас Мюлер?
Това е Томас Мюлер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Великият Диего Марадона най-после разбра кой е Томас Мюлер. Младият немски национал си го върна тъпкано на легендата на Наполи за моралната обида, която му бе нанесена преди няколко месеца.

Точно преди 4 месеца Аржентина победи Германия с 1:0 в Мюнхен в контрола.

По - интересното стана след мача, когато дон Диего вдигна скандал и си тръгна от пресконференцията, защото немците пратили там... Томас Мюлер.

“Кой е този? Защо пращате момче, което подава топките край терена?”, изригна тогава Марадона и тръгна да напуска пресконференцията.

В крайна сметка младокът напусна залата, за да говори Диего.

Сега Марадона обаче със сигурност вече знае кой е Томас Мюлер. Треньорът на Аржентина вероятно ще помни цял живот какво направи младият футболист на Байерн Мюнхен на неговия отбор.

Мюлер си го върна тъпкано на Марадона за унижението, което бе принуден да изтърпи преди няколко месеца, вкарвайки първия гол за Маншафта, който изигра ключова роля в развитието на 1/4 финала.

Още за отмъщението на Томас Мюлер

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Диего ти ли си бе?
22
6
 
21
 
! Отговори
д-р Хаус преди 13 години
Като чета мненията си мисля, че за мъжете футболът е като жените - всички си мислят, че разбират от тях, а в крайна сметка свършват на тъмно пред телевизорите :)
21
3
 
27
 
! Отговори
Iron man преди 13 години
В повечето случаи така се получава със самозабравили се величия.вместо кротко да си изживеят живота с наркотици и ***,те стават палячовци.
20
8
 
24
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Новина: Марадона , започна отново да се дрогира и според него Аржентина е победила!
19
12
 
26
 
! Отговори
бг1 преди 13 години
по добре до гледаме германия, отколкото този комунистически наркоман
18
0
 
41
 
! Отговори
Pelle преди 13 години
Хе-хе както винаги плебеите скачат от едната крайност на другата. Марадона беше роден за футболист - напишете неговото име в you tube да видете какво прави с топката; но естествено е с изключително нисък интелект и без възпитание(произхожда от семйство на посредствени хора и почти не е посещавал училище), да не говорим за дрогирането му и за това, че сега живее втори живот. А дали става за треньор питайте федерацията на Аржентина(нашата приказка за лудия и баницата), аз например никога не бих му поверил отговорността за футболисти на обща стойност нялолко хиляди милиона.За тази пресконференция вината е обща - протокола изисква присъствие на треньорите от двете страни + капитаните на отборите, друг е въпроса дали това е нормална реакция на 50 годишен мъж.
17
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Мюлер. Аман от самозабравили се ***.
16
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А като си толкова отворен стани ти тренъор. Стоичков си е добър. Провали се с националния и тука въпроса ми е кой не го е правил? Селта виго в Испания си го бяха закъсали че вече се борят да не изпаднат в 3та дивизия. А в Африка кво стана а? От отбор дето се бореше да не изпадне до последния кръг имаше шансове да вземе титлата.Така че като не разбираш трай си!
15
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
xa-xa ispanzite pak she gi naritat kato na evropeiskoto *** sa tia nemzi.
14
3
 
34
 
! Отговори
вее преди 13 години
браво на мюлер
13
22
 
42
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Медиите като набедят че някой е гений, и тълпата го вярва и самия набеден. Марадона не е играл голям футбол. Той няма физически данни за голям футболист, - той е джудже, умствено непълноценен, *** се за да бъде симпатичен, съдии и играчи снизходително му прощават - отнасят се с него като с ***. За гол с ръка не получи червен картон. Гледах на времето мачовете на Наполи - все не бил във форма. Преди това го разкараха от Испания, където не правят като италианците пари с уродливи.
12
18
 
58
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Голям кеф, че симулантите в световния футбол отпаднаха, всички латино страни, + Италия, сега е ред и на последните симулантои - Испания, най-после да възтържествува Истинския футбол!
11
11
 
23
 
! Отговори
bockam maiki преди 13 години
diego da si otiva v narkokomunata
10
17
 
13
 
! Отговори
ronaldo преди 13 години
VELIK NO SLED PELE PELE SI E KRALYA NYAMA ZASTO DA SPORI A MARADONA E EDIN TIPAK KATO HRISTO STOICKOV NE E ZA TRENOR
9
6
 
59
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Здравейте всички, колкото и да се опитвате да ми ограничите достъпа по IP- adress, не става. Сега искам само да кажа че сайта Ви обслужва нечии партийни интереси, като всички неудобни за вас мения се изтриват. До всички които публикуват своето мнение искам да кажа че всяко едно тяхно мение го уважавам и ценя, било то и против мен, понеже това е свобода на словото. Явно в този сайт го няма. Но пък има проксита. Късмет на всички. Ако съм обидил някого съжалявам
8
12
 
65
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
Марадона,велик футболист и слаб треньор,това да ви напомня на някой с иницияли Хр.Ст.
7
14
 
36
 
! Отговори
кокп преди 13 години
Диего беше най-големият футболист, когото съм виждал. Но това не означава, че сега не получава някои уроци и че момчето му го връща адекватно!
6
8
 
69
 
! Отговори
Мутрадона преди 13 години
Каква велика марадона - винаги е бил просто една пъргава ***. После почна да се дрогира, сега има обици и дрънкулки навсякъде където може да ги закачи. А е и ***, щом се е отнесъл така с Т. Мюлер. Браво на Германия - ще им стискаме палци да станат шампиони!
5
8
 
50
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Това кюфте-наркоман марадона само плямпа и никаква работа не върши.
4
18
 
26
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Дон Диего да ходи да се учи,как се играе....футбол дома;ако се примоли,можеда го взема ....стажант,да се учи от Киро Къча - треньора на "Тайфун" Кривунделово