Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!

Вандали прекъснаха евроквалификацията между Италия и западната ни съседка
13 окт 2010 09:41, Красимир Ангелов
156
Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!
Снимка: БГНЕС

Медиите в Сърбия единодушно обявиха за диваци феновете, които прекратиха евроквалификацията с Италия в Генуа.

Мачът започна с 35-минутно закъснение, след като първо сръбски фенове нападнаха собствения си вратар, а след това бе прекъснат още преди да изтекат и десет минути заради изстъпленията на сръбските фенове.

На трибуните сърбите също не бездействаха и засипаха терена с бомбички, камъни и прътове.

"След неделния хаос по улиците на Белград заради гейпарада, във вторник продължаваме да виждаме упадъка на сръбското общество. Намираме се в една агония и хулиганите, които прекъснаха мача, са само доказателство за това", отбелязват медиите в Сърбия.

"Вандалското и нецивилизовано държание на сърбите по трибуните не остави никакъв избор на съдията и дежурния делегат, които проявиха достатъчно толерантност към нашите фенове", допълват още в западнати ни съседка.

Логично, в Сърбия очакват да им бъде наложена служебна загуба с 0:3 и стабилна финансова санкция заради нередностите по трибуните.

Вижте видео от сблъсъците тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Сърбия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** БАЛКАНСКИ Е АКТУАЛЕН ЗА ЦЕЛИЯ ПОЛУОСТРОВ.
130
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И *** СЪЩО
129
10
 
7
 
! Отговори
Живела Србиja! преди 13 години
Ща je српско, все je лjепо!
128
2
 
4
 
! Отговори
za 128 преди 13 години
............ i komunizym koeto e = korupcia/dalaveri + orientalsko bezhaberi i merak da karash BMW i klecash silikonka
127
5
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Така, така, а какво стана, когато фенове на АИК направиха жестоки изстъпления срещу БГ клуб (моля, забравете за момент синьо-червената мъгла, бъдете българи). Наложиха на клуба глоба от 55000 евро (или там някъде), в медиите се спомена това-онова и всичко затихна. Нито служебна загуба, нито наказание по бързата процедура, нито дори сериозна глоба! А ставаше въпрос за рецидив! А сега ще накажат сериозно сърбите (е, те наистина си го заслужават). Явно пак ще се прояви двойния аршин на УЕФА....
126
3
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 13 години
Това което бяхме ние преди 10-15 години,това са Сърбите сега.Убийства,побоища,мутреене.
125
6
 
23
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Браво, дано сега истинска Европа да се осъзнае че балканите не са готови за цивилизованият свят. След огромната грешка да приемат България и Румъния дано не сгрешат и с тази пародия на държава. Показаха го с дивашките си прояви срещу гейпарада и го потвърдиха снощи. Балканите са разядени от селения, простотия и чалгария.
124
10
 
4
 
! Отговори
fire преди 13 години
трябва и ние да вземеме пример и да нападнеме "нашия вратар"- малката перука.
123
4
 
9
 
! Отговори
...... преди 13 години
Я пък ти се скрий бе *** долна, анадолска
122
2
 
1
 
! Отговори
........ преди 13 години
до123 Пич, не съм сигурен как е там, но ако в само една от тези държави, които изброй, плащането на данъци и осигуровки върху доходите е по зле от тук, ще се извиня публично. Работя постоянно от 12 год. (такава ми е възраста), до сега не съм имар работодател, който да ме осигурява на реални доходи. А и при приятелите и познатите ми е 90 % така. затова не споделям твоето мнение, нол пък и не знам при съседите как е в това отношение.
121
2
 
8
 
! Отговори
...... преди 13 години
Пич тези класации са малко като класациите на ФИФА, т.е. не показват точно за какво иде реч. Много македонци идват да учат в България - прав си, могат да си го позволят. Средната им заплата е по висока от в нашата мила родина. А причината е много проста - тяхните управленци може и да крадт, ама мислят и за хората, а тук 20 год. само са краде и никой не го е.е за народа. А най - лошото и непростимо е, че и народа не го е.е как се гаврят с него.
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ме разбра или не искаш да ме разбереш. Става въпрос, че тук доходите, разходите, цялата икономика се опитва да излезе на светло след разрухата през 90-те, когато всичките пари се изнесоха. Ако на сърби, макета или турци започнеш да им взимаш данъци на реалните доходи, ще взимат поне два пъти по-малко от нас. А и си личи, че тук хората лека полека се позамогват - виж статистиките за кредитите, автопарка, строителството... Повишава се раждаемостта... Това са все положителни симптоми
119
9
 
3
 
! Отговори
TURK преди 13 години
MNOGO GOLYAMA NATSIYA STE BRE.....I STE KULTURNI EVROPEYTSI BRE , UCHENI HORA S EVROPEYSKA KULTURA.
118
7
 
1
 
! Отговори
..... преди 13 години
А според теб колко е нашта сива икономика???????? Еми ако това че сме в ЕС е причината да живеем по зле, да се махаме. Аз обаче вярвам, че не е така и, че ако Сърбия влезне в ЕС ще ни изпреварат с 50 год.( защото сега са ни изпреварили поне с 15)
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е и наште нацяги се бориха срещу гей-парада, просто не помниш. А оная партия про-мюсюлманската, както и ОМО-илинден са забранени у нас - нещо, което също пропускаш. Все още не допускаме да се учи турски например (въпреки че има новини), докато в македонско албанската партия мисля, че е две трети от парламента
116
6
 
1
 
! Отговори
Български Войн преди 13 години
А в македония недей да ми говориш....там са по - зле и от Сомалия....аз до колкото знам те са с 30 места зад нас в класацията за стандарт на живот...и затова ли всеки ден идват макета да работят и учат в България?Айде моля ти се....
115
6
 
2
 
! Отговори
Български Войн преди 13 години
А това, че се бориха срещу гей парада?Борбата срещу Косово?Тук ако ни вземат Родопите никой нищо няма да каже!
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по-висок е стандартът, защото фискалната им и данъчна система е далеч от нашата (която е съобразена с европейската). Сивата им икономика според мен е над 50%
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
човек, стига глупости. Доказваш, че си народ, когато мяташ бутилки по терена ли... Какво доказваш по-точно - че твойте хулигани са по-силни, така ли? Ако това е въпросът, то в с.Български извор са най-якият народ, щото нема агитка (хулигани), която да не е пострадала там
112
5
 
2
 
! Отговори
до 107 преди 13 години
Напротив - много е малко. Нормално ли е и сърби и макета да живеят с по-висок стандарт от нашия, европейския. След всички войни който водеха в сърбия средната заплата е по добра, условията за бизнес са по добри. при макетата е същото. Няма да забравя как преди две години испанците си блокираха цялата държава, защото им дигнаха горивата с 20, 30 евроцента. В която и друга държава в Европа, ако се случваше това грабене стачките щяха да са всеки ден. маже би сме били някога борбен народ, но сега..