Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!

Вандали прекъснаха евроквалификацията между Италия и западната ни съседка
13 окт 2010 09:41, Красимир Ангелов
156
Сръбските медии: Диваци посрамиха Сърбия в Генуа!
Снимка: БГНЕС

Медиите в Сърбия единодушно обявиха за диваци феновете, които прекратиха евроквалификацията с Италия в Генуа.

Мачът започна с 35-минутно закъснение, след като първо сръбски фенове нападнаха собствения си вратар, а след това бе прекъснат още преди да изтекат и десет минути заради изстъпленията на сръбските фенове.

На трибуните сърбите също не бездействаха и засипаха терена с бомбички, камъни и прътове.

"След неделния хаос по улиците на Белград заради гейпарада, във вторник продължаваме да виждаме упадъка на сръбското общество. Намираме се в една агония и хулиганите, които прекъснаха мача, са само доказателство за това", отбелязват медиите в Сърбия.

"Вандалското и нецивилизовано държание на сърбите по трибуните не остави никакъв избор на съдията и дежурния делегат, които проявиха достатъчно толерантност към нашите фенове", допълват още в западнати ни съседка.

Логично, в Сърбия очакват да им бъде наложена служебна загуба с 0:3 и стабилна финансова санкция заради нередностите по трибуните.

Вижте видео от сблъсъците тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Сърбия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
12
 
6
 
! Отговори
Български Войн преди 13 години
Направи това на някой мач срещу Галатасарай или срещу Партизан Белград и тогава ще кажа, че българите сме нация!Доказват се, че не са съгласни за Косово, доказват се, че не са съгласни с управлението в Сърбия!А нас тук ни еб*т!!!!Сърбия във всички отношения е светлинни години от нас, защото имат народ!Българина е мишок от 1396 година, приятелче!
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Диваците правят подобни изстъпления за пореден път.Преди време след някакъв национал-комунистически митинг бяха отишли да палят посолства,да чупят и рушат,включително и си "пазаруваха" от магазините каквото им е на сърце,без да плащат.Имаше един репортаж с две каки как прибират от рафтовете парцалки за вкъщи.
109
2
 
11
 
! Отговори
Petar преди 13 години
Виждам им нивото постоянно по всички медий. А и съм бил в Сърбия и си заставам зад думите. За тебе ако това са хора които ни превъзхождат ми става ясно каква *** си. Айде чалгата пускайййййййййййййййййййй.....хопааааааааа
108
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти така ли виждаш идеалния народ и нация? Ако да, обади се да дойдем да ти потрошим къщата, да пребием *** и баща ти и да те нае*ем, та да си горд и с българския народ и нация :)
107
1
 
9
 
! Отговори
дф преди 13 години
Обичам България, но не и народа си.
106
22
 
5
 
! Отговори
Български Войн преди 13 години
Евала за сърбите...пак показаха, че са народ и нация!
105
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-напред сме от сърбите поне с 30 години по отношение на нормалността,толерантността и човещината!Да живее България!
104
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига с тия приказки за българите. Напротив - доста силен народ сме си, но за момента няма за какво да се вдигаме. *** полека хората започват да посъбират парици, да ходят по екскурзии, да купуват коли, да сменят дограми, да слагат изолации и т.н., с една дума да живеят по-добре. Спомнете си учителската стачка, синдикалната преди дни, януари 97... това не е малко.
103
11
 
2
 
! Отговори
До Петър преди 13 години
Определено с такива *** като теб, няма да сме на светлинни години дори от Сомалия. Промити мозъци и простотия- като отидеш в Сърбия и видиш нивото на образованието, културата и отношението на хората, пак говори. Не са най- развитите, но не са и пропаднали като остатъчното население на България.
102
3
 
10
 
! Отговори
....... преди 13 години
само веднъж. Обичам България, но като народ сме страшно деградирали и болезнено примирени. До кога така не знам.
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде под крушата на сянка!
100
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е с изкуствените държави и фалшифицирането на истории
99
5
 
9
 
! Отговори
....... преди 13 години
А относно Косово, не им се подигравайте, защото и нас може да ни сполети такава участ. Добре че станахме членове на НАТО на време, та това ни спасява. Защото турците може да не са в ЕС, но са с доста силни позиции в НАТО. А като са вземе предвит, че управляваха и България 20 години, сещате ли се какво може да стане с целите Родопи. А това дали сме сритвли Сърбите преди няма значение. Сега ние сме най-заспалия народ в цяла европа. Мачкат ни вече 20 год. и за това време сме излезнали на улицата..
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе сърбите май останаха най-малката държава в бивша Югославия, що така
97
3
 
3
 
! Отговори
ЙО преди 13 години
VEDNAGA SI LI4I KOI NE SLEDI BG FUTBOLA, A UMNO PRETENDIRA DA E TRNIOR NA NACIONALNIQ OTBOR...
96
5
 
9
 
! Отговори
..... преди 13 години
Много глупости сте изписали. Първо от техния отбор са нападнали само вратаря, и то извън стадиона, фенове на Звезда. Причината е ясна и тя определено не е представянето на отбора им. На стадиона са мятали по вратаря на италианците, така че всички тия глупости, че заслужават уважение, защото видиш ли, щели да стреснат собствените си играчи са меко казано абсурдни. Става дума за чиста проба футболно хулиганство. Как се справя с такова, англичаните са показали на света.
95
5
 
2
 
! Отговори
ЙО ДО 92 преди 13 години
NALI TOVA IM E RABOTATA, DA TE LUJAT, I TI DA IM VQRVA6, INA4E, BRAVO NA SURBITE, 6TE SE POVTORQ!!:)
94
5
 
2
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
хахахахха да ме наричаш пумак е все едно *** да ми вика ***.*** откъсан.
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние това отдавна вече не го мечтаем, просто няма как да стане. Едно време българите в македонска област и българите тук сме се борили заедно за обединение. Как сега да се бориш, като техния "национализъм" ще породи конфликти.
92
3
 
2
 
! Отговори
г-нТурчев преди 13 години
до:87Това което ние си мечтаем няма да стане, защото нямаме пари и още по-важното - гражданско общество за което завиждам нa сърбите.А и политиците ни не са родолюбци, те мислят само за пари не за обединението на нацията!