Владо Гаджев аут от националния

Матеус редуцира до 19 играчи групата за контролата срещу Беларус в сряда
Обновена: 8 авг 2011 13:57 | 8 авг 2011 13:25,
21
Владо Гаджев аут от националния
Снимка: архив, Булфото

Селекционерът на футболните ни "лъвове" – Лотар Матеус, редуцира до 19 играчи групата за контролата срещу Беларус. Проверката в Минск е в сряда.

Заради контузии отпадат трима. Титулярният вратар Николай Михайлов има травма в кръста. Там се е образувало възпаление. Така двамата вратари, на които ще разчита Матеус, са Владислав Стоянов от молдовския Шериф и Пламен Илиев от Левски.

Неговият съотборник Йордан Милиев се контузи срещу Спартак Търнава в квалификациите на Лига Европа. Последният с травма е левият бек на ЦСКА Румен Трифонов.

Освен триото от списъка са задраскани Владимир Гаджев (Левски), Димитър Макриев (Криля Советов) и Александър Тонев.

Той за първи път бе споменат за мъжкия отбор, но при това стечение на обстоятелствата нападателят на Лех ще си играе за младежите в контролата срещу Румъния.

Днес националите се събират направо в хотел “Хилтън”. В 16,00 ч Матеус ще посрещне там 25-имата треньори, които карат курса за лиценз “Про”, и ще им изнесе лекция.

Сред тях са наставниците на Левски и ЦСКА Георги Иванов и Милен Радуканов. Не е ясно дали Гонзо ще се появи, тъй като 4 ч по-късно “сините” играят първия си мач за сезона в “А” група срещу Славия.
 

Още български футбол в Gоl.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
22
 
! Отговори
Атанас от Бургас преди 12 години
Ще бием ... три пъти център.