Плашат майката на Бербатов с отвличане

Заплахата била във форум, човекът се шегувал
Обновена: 20 сеп 2011 19:54 | 20 сеп 2011 19:54,
88
Плашат майката на Бербатов с отвличане
Маргарита Бербатова. Снимка: Булфото

Майката на Димитър Бербатов е била заплашена в интернет, че ще я отвлекат и ще поискат откуп от богатия й син, съобщи bTV.

"В случая съм малко притеснена и затова подадох необходимата жалба. Не бих казала, че се чувствам толкова заплашена, колкото че е нещо, което ми беше неприятно и трябва да се реагира по някакъв начин", обясни Маргарита Бербатова.

Тя разбира, че я плашат с отвличане от форум в интернет. Наред със заплахата следват нецензурни думи за нейната личност и цялото й семейство.

Регионално звено "Борба с организираната престъпност" разкрива IP адреса, от който е отправена заплахата и така стигат до човека, написал съобщението. Пред разследващите полицаи той казал, че се е шегувал.

Случаят обаче е предаден на прокуратурата, а майката на Бербатов смята, че и у нас трябва да има осъдени за подобно насилие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
7
 
! Отговори
7777 преди 12 години
момчетата са се усетили, че цялото МВР во главе с министъра са се "впрегнали" само и единствено в предизборната борба и са решили да действат. лошото е, че битовата престъпност е в апогея си, а на никой не му пука!
39
2
 
14
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
Оня ден споменах майката на Бербатов, като пропусна срещу Челси. Сега чакам ДАНС да ме арестуват:)))
38
2
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Питай майка си бе,все аз ли ще те подсещам,а това че се интересуваш от това в ,,гащите,,ми не говори добре за теб.Знаеш ли защо няма жени лесничейки-защото една слива не могат да опазят,камо ли цяла гора.*** беше лоша лесничейка,е,разбрахме че и ти не ставаш:)
37
2
 
20
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 12 години
Смях се с глас! Някой написал нещо в някакъв форум и - моля, забележете, не друг, а Дирекция Борба с организирираната престъпност хукнала да гони Михаля:))) Престъпниците вече обявяват в медиите кой ще отвличат, за да си приготви дрехи, лъжица и най-важното топли чорапки :))) Ами следващата им стъпка сигурно ще е в колко часа и къде трябва да чака субектът, за да улесни отвличането?! С какво майката и братовчедката на Бербатов заслужиха известността си?!
36
3
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Ти имаш ли нещо в гащите,че да цвъкаш бе комплексар?
35
2
 
7
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Тез ги приказвай на някой друг.За правила и темподобни.Нета е свободно пространство за всички по света.Щеше да бъде шоу,ако тоя пич беше писал през некой прокси сървър или пък живее в да речем в Северна Америка.И ко щяха да търсят в щатите или в Канада?Не ме разсмивай.И още нещо,някой ако иска да извърши някакво престъпление би ли го обявил в нета?Разбира се,че не.Всичко това е смешно и не разбирам,що ни занимават с глупости.
34
1
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 12 години
,,Комплексиран ***,който навън подсмърча,примигва и върви на зигзаг за да направи път на другите. ,,Велика мисъл,само толкова ли можа да измислиш досега::))Ако знаех какво тъпо калъфче ще излезеш,щях да те изцвъкам на стената,ама на....:)
33
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все още хваща окото.
32
1
 
9
 
! Отговори
ДО 29 преди 12 години
Брат прав си , но не дотам .От цялата история майката на Бербатов иска охрана от Държавата , и за сина си .Искат да ги охранява ДАНС и да са в хотел 4* платен от нас.В момента има такъв Филм за мама Божка.
31
0
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
С простотията си показа,колко си ***.Комплексиран ***,който навън подсмърча,примигва и върви на зигзаг за да направи път на другите.
30
6
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
тая крокодилка кой ще я отвлича.
29
2
 
8
 
! Отговори
ха бха ха преди 12 години
Не,тва е смешно,малко реклама за сем.Бербатови.А тва,че въпросния човек е издирен,показва само,че ченгетата са без работа.Всичката са я свършили,нама обири и убийства и чакалим зевзеците в нета.Ае с две думи не ЕС ами ***.
28
2
 
3
 
! Отговори
Do 21 преди 12 години
Не,аз съм твой баща,но ти не знаеш,най-вероятно и *** не знае,рискове на професията,не и се сърди:)
27
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** Благоевградски СЕЛЯНИ
26
2
 
23
 
! Отговори
sss преди 12 години
И тази гледа да е все под светлините на прожекторите. Тя ако чете българските спортни сайтове....там колко често я споменават...трябва да подаде жалба за опит за изнасилване. И хоп на другия ден по страниците на вестниците
25
9
 
13
 
! Отговори
se преди 12 години
Шега или не си има правила.Заплаха под каквато и да е форма си е престъпление.Бербо трябва ли да сложи на всички в семейството охрана защото някой решил да се майтапи.Не може така .Без значение дали е Бербатовата майка или някоя друга.Поне трябва да отнесе глоба за дребно хулиганство.Или ще се оправяме като хора или ще използват все по силово за да ни накарат да сме в правия път.
24
1
 
9
 
! Отговори
Сина на изнасилвача преди 12 години
"заплата от изнасилване"-*** ли си ,или си недоклецан ***??????
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че какво и е на маиката не мога да разбера.като я гледам така ми е наборче и е бая изпъната.даааа....
22
6
 
6
 
! Отговори
ana преди 12 години
Jalko 4e v bg ima tolkoz ***.ako vsi4ki bqha kato BERBATOV.................Nqmam pove4e komentar.uspeh moeto mom4e !
21
3
 
25
 
! Отговори
ЕГАТИ И ДИВОТО преди 12 години
Толкоз убийства на обикновени и отрудени хора имаше през последните години , а полицията не иска да си мръдне пръста , а за тази *ГОСПОЖА или ГОСПОЖИЦА* са вдигнати на крак въоръжените сили на една държава членка на ЕС , добре че и НАТО не се намеси.Ей хора за бедните да работят , за богатите да взимат .