Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия

Новината бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам
Обновена: 30 мар 2012 18:25 | 30 мар 2012 17:16, Красимир Ангелов
117
Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия
Снимка: Булфото

Капитанът на Астън Вила и на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров е болен от левкемия. Шокираща новина бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам.

Преди два дни излезе информация, че Стенли е под въпрос за утрешния мач срещу Челси, като сърцатият полузащитник дори игра цял мач срещу Арсенал с висока температура, като "артилеристите" спечелиха с 3:0.

"Сега очакваме да научим повече за ситуацията. Стилиян е ценен високо и той ще получи любовта и подкрепата на всички в клуба, за да му помогнем да оздравее", се казва в изявление на Астън Вила.

Бившият клуб на Стилиян Петров Селтик също изрази подкрепата си към българина и новината за неговата болест – левкемия, предаде британският таблоид Daily mail, като сепозова на информации от официалния уебсайт на шотландския клуб.

Настоящият мениджър на отбора Нийл Ленън, който съотборник на Петров при престоя му в Селтик каза, че новината е шокираща. „Ние стоим зад него и семейството му. Всички в клуба са шокирани. Изразяваме подкрепата си и искаме да знаеш, че не си сам по този път. Сигурни сме, че ще се справиш”, пише Ленън.

Помощниците му Алан Томпсън и Йохан Мялби, които също играеха със Стилиян в Селтик, пожелаха на българина бързо оздравяване и късмет.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 12 години
В момента, приятелят ми на 32 години преминава през борбата с рака. Понеже няма много инфо из нета за лекари, болници, алтернативи, направих блог , ако някой смята, че може да намери нещо за себе си, заповядайте. Желая здраве!
100
0
 
1
 
! Отговори
valio преди 12 години
ne sum privurjenik na futbola,tova nezna4i 4e ne otcenqvam truda na futbolistite.malkoto v posledno vreme s koito bulgariq se gordee.mom4eta samo vi molq da ne kazvate bulgariq e s teb(a nie koito ne sme v bg)hodih do bolnicata i ostavqh tcvetq s karti4ka za nego za6toto ne me pusnaha vutre.ta,ne samo v bg sa zagrijeni za nego nie v london i navsqkude posveta su6to sme s nego.jiv i zdrav o6te dulgi godini
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stenli tova she e porednata pobeda
98
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо се случва това с млади спортисти? инфартки, болести, рак.... ГМО ли, радиация ли? Никой не може да предвиди левкемията за съжаление, все още няма ясна причина вирус ли или не.....Дано Стилян се оправи, ако болестта е в начален стадий, ще я пребори. Няма да играе футбол вече, но ще е здрав пълноценен и след футбола!
97
2
 
31
 
! Отговори
n преди 12 години
КУРАЖ СТЕНЛИ! ЩЕ СЕ ПРЕБОРИШ !
96
2
 
22
 
! Отговори
АКИФ преди 12 години
Ще се моля за тебе братле, ха дано всичко да прикючи с пълното ти възтановяване !!!
95
2
 
28
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Наистина прекрасен човек! С огромни пожелания за лесно и бързо излекуване !Стенли, ти го заслужаваш !
94
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да си представя, как млад мъж, който цял живот се е занимавал активно със спорт, спазвал е режим, и не просто това, а през цялото време е бил в невероятна физическа форма в един момент за няколко дни ще осъмне с най-страшната диагноза. И то такава диагноза, която дава шансове за максимум 3-4 години живот още...Трябва сериозно да се замислим какво по дяволите се случва с нас, защото вестите за известни хора, заболели от рак стават ежедневие. А колко са тези, които за които не се пише?
93
2
 
14
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
Еееееееееее, стига де! Един от малкото ни футболисти, които действително играят. Дано се закрепи
92
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един от малкото, хора в българския футбол, които играят със сърце!
91
3
 
29
 
! Отговори
До глупака преди 12 години
На *** набил минуси на пожеланията за Стенли му желая още по-коварна болест! Успех Стенли ще се справиш!ВЯРВАМЕ!!!
90
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки ден все повече се обеждавам колко несправедлив и проклет е този свят!!!!!Добрите хора си отиват млади един по един, а лошите безчувствени проклети *** живеят и живеят.... До кога даму се невиди до когааа ще продължава така :(
89
2
 
22
 
! Отговори
ceco trifonov преди 12 години
vsi4ki sme s teb
88
2
 
40
 
! Отговори
Боян преди 12 години
Капитане, цяла България с е теб , успех в най-важната битка !!!
87
2
 
44
 
! Отговори
asd преди 12 години
СТИЛЯНЕ , БОГ ДА Е С ТЕБ И НИЕ СМЕ С ТЕБЕ !!!!
86
2
 
29
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 12 години
Стенли ще се оправиш.Всички знаем че си силен и че ще се оправиш и ще ни радваш още дълги години.Цяла България е с теб!!!
85
2
 
32
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Много кураж, много сили и не се предавай духом. България е с теб.
84
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам пълно оздравяване и възстановяване на Стилиян!Успех момче, бори се.Реално погледнато наистина Чернобил почва да дава отражение върху здравето на младите хора в България.Точно тези които тогава бяха деца!
83
3
 
33
 
! Отговори
Castor преди 12 години
Дано се оправи...
82
3
 
38
 
! Отговори
.......... преди 12 години
СТИЛЯНЕ , БОГ ДА Е С ТЕБ !!!!