Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия

Новината бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам
Обновена: 30 мар 2012 18:25 | 30 мар 2012 17:16, Красимир Ангелов
117
Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия
Снимка: Булфото

Капитанът на Астън Вила и на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров е болен от левкемия. Шокираща новина бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам.

Преди два дни излезе информация, че Стенли е под въпрос за утрешния мач срещу Челси, като сърцатият полузащитник дори игра цял мач срещу Арсенал с висока температура, като "артилеристите" спечелиха с 3:0.

"Сега очакваме да научим повече за ситуацията. Стилиян е ценен високо и той ще получи любовта и подкрепата на всички в клуба, за да му помогнем да оздравее", се казва в изявление на Астън Вила.

Бившият клуб на Стилиян Петров Селтик също изрази подкрепата си към българина и новината за неговата болест – левкемия, предаде британският таблоид Daily mail, като сепозова на информации от официалния уебсайт на шотландския клуб.

Настоящият мениджър на отбора Нийл Ленън, който съотборник на Петров при престоя му в Селтик каза, че новината е шокираща. „Ние стоим зад него и семейството му. Всички в клуба са шокирани. Изразяваме подкрепата си и искаме да знаеш, че не си сам по този път. Сигурни сме, че ще се справиш”, пише Ленън.

Помощниците му Алан Томпсън и Йохан Мялби, които също играеха със Стилиян в Селтик, пожелаха на българина бързо оздравяване и късмет.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кофти.дано се справи с болеста

Спонсорирани публикации