Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия

Новината бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам
Обновена: 30 мар 2012 18:25 | 30 мар 2012 17:16, Красимир Ангелов
117
Шок! Стилиян Петров е болен от левкемия
Снимка: Булфото

Капитанът на Астън Вила и на българския национален отбор по футбол Стилиян Петров е болен от левкемия. Шокираща новина бе потвърдена в официалния сайт на клуба от Бирмингам.

Преди два дни излезе информация, че Стенли е под въпрос за утрешния мач срещу Челси, като сърцатият полузащитник дори игра цял мач срещу Арсенал с висока температура, като "артилеристите" спечелиха с 3:0.

"Сега очакваме да научим повече за ситуацията. Стилиян е ценен високо и той ще получи любовта и подкрепата на всички в клуба, за да му помогнем да оздравее", се казва в изявление на Астън Вила.

Бившият клуб на Стилиян Петров Селтик също изрази подкрепата си към българина и новината за неговата болест – левкемия, предаде британският таблоид Daily mail, като сепозова на информации от официалния уебсайт на шотландския клуб.

Настоящият мениджър на отбора Нийл Ленън, който съотборник на Петров при престоя му в Селтик каза, че новината е шокираща. „Ние стоим зад него и семейството му. Всички в клуба са шокирани. Изразяваме подкрепата си и искаме да знаеш, че не си сам по този път. Сигурни сме, че ще се справиш”, пише Ленън.

Помощниците му Алан Томпсън и Йохан Мялби, които също играеха със Стилиян в Селтик, пожелаха на българина бързо оздравяване и късмет.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дързост момче,това се побеждава,имаш подкрепа голяма от цял свят,имаш си заслужено спечелени пари,ще се оправиш ,ние те обичаме.Нали не си по здравна каса все пак.Не си някой от стотиците милиони по света болни от левкимия който ще изгаснат ей така като кучета.Справеливост няма на ТОЗИ свят.
80
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди малко,като прочетох тази ужасна новина,очите ми се изпълниха със сълзи,защото този Българин,ме е карал хиляди пъти да се чувствам горд,че съм негов сънародник...Късмет Стенли,аз съм сигурен,че както повечето Българи те обичат,така и Господ те обича,иначе нямаше да ти даде това голямо сърце,което толкова пъти е показвало,че е сърце,което може да побере,цял един народ...
79
2
 
27
 
! Отговори
ggg преди 12 години
От все сърце му пожелавам успех с рака на кръвта!Казва го един болен с подобно заболяване,стискам ти палци!
78
2
 
17
 
! Отговори
тодор преди 12 години
Каквото и да се напише само Стенли и семейството си знаят какво им е.Но ако това ще го подкрепи в този момент да знае ,че на нас ни е много болно и сме с него в този труден момент.Ще се молим да се оправи по-бързо.
77
6
 
19
 
! Отговори
без ваксини преди 12 години
Как така в един момент здрав, а в следващия изведнъж болен със съвременна болест. ВСИЧКИ МОДЕРНИ БОЛЕСТИ СЕ ДЪЛЖАТ НА ВАКСИНИТЕ.Наблъскани са с модифицирани вируси, живак като консерват, фенол, алуминий... потърсете в търсачките и ще видите, кой е причинителят на аутизъм, автоимунните болести, левкимия и др.
76
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пийте, яжте, пушете, еб.е, носете си новите дрехи и си гледайте кефа. Никой не знае кога и какво ще го удари.Стенли съжалявам - дано да се оправиш !!!
75
17
 
20
 
! Отговори
СССР преди 12 години
Чернобил не прощава на никого! Айде..давайте...на АЕЦ Белене!!! Нищо ,че е в земетръсна зона, нищо, че къде - къде по-напреднали държави се отказват от ядрената енергетика! А момчето- дано има дни - да живее!
74
1
 
20
 
! Отговори
Dan преди 12 години
Знам ,че привличате рекламодатили когато има посещаемост и има зависимост, брой коментари , посещения и т.н., но моля Ви когато стова въпрос за такива неща, или трийте коментарите които са негативни и жлъчни или не давайте възможност за коментар, то е ясно всеки нормален човек независимо дали харесва или не харесва някой да му пожелае да се справи с проблема си, другите НЕ СА НОРМАЛНИ НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ! АЗ ЛИЧНО ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ И ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА СТИЛИЯН!МОЛЯ ИЗТРИЙТЕ МИ КОМЕНТАРА ТОЙ Е ПИСМО ЗА ВАС *** НЕ Е ЗА ХОРАТА КОИТО КОМЕНТИРАТ!
73
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стилиян винаги е бил големия боец за националния отбор.Много пъти е оставал недооценен,но винаги като истински капитан повече от десет години е подминавал критиките и е държал преди всичко на футбола.
72
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дано се оправи
71
3
 
6
 
! Отговори
леля Зоя преди 12 години
Къде са българските футболни хора?Защо няма никакво изявление? Те от недосегаемите ли се смятат?
70
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще оздравее!Трансплантация на костен мозък и е здрав!
69
1
 
32
 
! Отговори
BG преди 12 години
МОЛЯ,ПОДКРЕПЕТЕ НАШИЯ НАЙ-ДОБЪР БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ И КАПИТАН!
68
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги господ си взима първо добрите хора, оставаме само ***
67
1
 
9
 
! Отговори
maria преди 12 години
uspeh
66
1
 
32
 
! Отговори
мак преди 12 години
Стилияне, пожелавам ти успех в най-голяма битка в живота ти.
65
1
 
19
 
! Отговори
leksa преди 12 години
6okirana sum i mnogo razstroena,svqstno i talantlivo mom4e dobur mlad i krasiv ne moga da povqrvam molq se na Bog da mu pomogne i da ozdravee
64
1
 
49
 
! Отговори
смело сьрце преди 12 години
Стенли ще спечелиш и този мач. Имаш любовта и подкрепата на целия народ. Смело момча си.
63
5
 
3
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Ти си ***!
62
1
 
9
 
! Отговори
petra преди 12 години
Не си прав. Защото е възпитан, защото не парадира,защото излъчва култура!

Спонсорирани публикации