Тони Велков се закани на "милионерите"

Готвим се да бием Лудогорец, каза треньорът на Локо София
2
Тони Велков се закани на "милионерите"
Тони Велков се закани на Лудогорец. Снимка: Булфото

Наставникът на Локомотив София Антон Велков показа самочувствие, като заяви, че очаква от своите момчета да повалят кандидат-шампиона Лудогорец в предстоящия сблъсък между двата тима.

"Готвим се да бием Лудогорец. Не ни интересуват всичките приказки около тях и спорът им с ЦСКА за титлата", отсече Антон Велков пред "24 часа".

"Ние се нуждаем от точки, за да си гарантираме оставането в "А" група. Това е единственото важно нещо за нас", допълни специалистът.

В момента неговият тим е на 5 точки от опасната зона. Освен с Лудогорец "железничарите" имат мач и с още един отбор, който е в челните места - Черноморец, при това в Бургас.

Другите две срещи са с Монтана навън и домакинство на вероятно вече изпадналия Калиакра в последния кръг. Двете си последни срещи в София Локо ще играе на стадион "Българска армия". 

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Невярващ преди 12 години
А дано , ама нали! Зад онези стои цял Изпълком, шефове и членове на СТК, Дисципа, Попето (Борко), Кучето , Перуката, а зад вас само Гигов... Виж, ако и Гришата Ганчев се впрегне, може да се закваси морето, ама сега е на мода филмът "Той (Лудогорец) танцува само едно лято". Защото е ясно, че с тези спънати коне ще има я Трактора, я Батето, я Каката. И още след първия мач футболерите от Тузлука ще ходят да се утешават при туркините.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе то и на децата е ясно ,че сте една от *** на лайноядите но *** такъв ще ви го отперат,че ще ви пръснат продажните дупета