Емил Данчев: Бербатов не иска в друг клуб в Англия

Желанието му е да пробва късмета си в друго първенство, обяви агентът
11 май 2012 16:45, Красимир Ангелов
24
Емил Данчев: Бербатов не иска в друг клуб в Англия
Бербатов не иска да играе за друг английски отбор. Снимка: Reuters

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов няма желание да играе за друг английски клуб, след като напусне "Олд Трафорд" и по-скоро иска да пробва късмета си в някое друго първенство.

Това разкри агентът на бившия капитан на България Емил Данчев, цитиран от "Goal.com".

Сър Алекс Фъргюсън твърдо пренебрегва нападателя през настоящата кампания, въпреки че през миналия сезон Бербо бе голмайстор на отбора.

Името на нападателя е свързвано с много клубове, сред които е и турският Галатасарай. Още обаче не е ясно какво ще стане през лятото.

Борусия Дортмунд, Байерн Мюнхен и Леверкузен също следят ситуацията около нападателя, ако трябва да се вярва на спекулациите в германската преса.

"Димитър не иска да играе за друг английски клуб", обяви Емил Данчев ексклузивно пред "Goal.com".

"Той иска да опита ново предизвикателство в друго първенство. Митко имаше разочароващ сезон и сега просто той иска да играе футбол", добави импресариото.

Бербатов премина в редиците на Юнайтед през 2008 година от състава на Тотнъм Хотспър срещу рекордните за "Червените дяволи" 30.75 млн. паунда.

Сър Алекс заяви преди няколко дни, че няма да пусне нападателя, освен ако не дойде достатъчно добра оферта за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mite s nai golqmo yvajenie. Ako po4aka6 o6te malko, ne v Anglia a v Antalia , 6te ti e trudno.
18
0
 
5
 
! Отговори
алчен Данчев-преебан преди 11 години
За ситуацията на Бербанов е виновна алчността на неговия мениджър, който поиска повишение на заплатата му , при положение , че не играе, а такива номера може да си позволи единствено родният Рууни .Всички са се вторачили в треньора и не забелязват действията на мениджъра Данчев, който върти, сучи, но си гледа своя интерес .А той е , че ако няма трансферна сума , няма и комисионна.
17
4
 
3
 
! Отговори
vanzan преди 11 години
Тази карикатура никой не го иска,а ни занимават с него...........айде холан!! Да си харчи парите и да мисли за друго,а не да стане поредният наш първокласен треньор,копие на Стоичков!! А за него няма думи...........по *** и *** човек не съм чувал да тъпче тази земя !!
16
0
 
7
 
! Отговори
БФС преди 11 години
БЕРБАТОВ - ПРЕЗИДЕНТ НА БФС!!!
15
2
 
5
 
! Отговори
Няма да плачем... преди 11 години
Когато Бербатов играеше в националния отбор играеше без желание и относително слабо и националния отбор беше слаб. Така, че напускането на Бербатов не променя кой знае какво. Няма незаменими хора. Животът продължава и рано или късно ще се появят млади и талантливи футболисти, които истински обичат България. Никой не обича предателите...Футболистите са преходни, националният отбор е вечен.
14
0
 
6
 
! Отговори
Берболини преди 11 години
Абе те миналото лято като си направиха устата от Байерн Мюнхен да го купят ... мустака не отиде да преговаря ... сега Митето щтеше да боден КУПАТА НА ЛИГАТА и да каже на Дартият изкуфелник " Фък ОФФ " ... А сега тарка пейката и това е . За мен това е добрият менеджар да усети нещата и да ги предвити . Още като се разбра че финала ще е на Алианз Арена ... и Билета за Мюнхен и да преговаря с Каизера . Бекембауер винаги е харесвал Бербата и щтеше да го вземе . НО ПАРИ НЯМАШЕ ДА ДАДЕ . :)
13
0
 
16
 
! Отговори
запалянко преди 11 години
Уважавам много Бербатов. Последните 6-7 месеца обаче новините за него касаят не играта му а къде ще ходи или не. Футболистът е футболист когато играе. Иначе става недвижима собственост на клуба си. *** PR ходове на мениджъра му от типа ще ходи, няма да ходи с нищо не помагат за реномето на Митко. И то се срива, срива.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I men da mi pla6tat da sedq na skameikata i az nqma da iskam v dryg otbor.. Za6to da se bahti na terena. Va6ata vsi4kata nared 4e ste tragnali da se vaikate za milionerite...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съра наистина не мога да му схвана схемата...държи го цял сезон на пейката плаща му клуба 100 000 паунда на седмица и заявява че няма да го продаде, ако няма добра оферта за него. Това значи че ще му удължи договора тази година защото иначе ще стане свободен агент понеже му изтича договора тази година и ще го вземат някои без пари.
10
11
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха !!! преди 11 години
А, дали някой английски клуб иска застаряваща дълбока резерва ?
9
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Бербо, махай се оттам, съра вече напълно изкука!
8
32
 
12
 
! Отговори
Берборанчо преди 11 години
Незнам дали някой клуб иска да го вземе тази превземка.Ако беше толкова класен играч ще не го пускат да играе ???? Да ходи в Марек Дупница !
7
5
 
30
 
! Отговори
Енглахейтър преди 11 години
Разбра ги момчето, какви са ръгачи и моторетки и с право иска да играе в по-инелигентно първенство. Съра да пасе овце на къра!
6
5
 
27
 
! Отговори
Бербо преди 11 години
Момчета/и момичета?/, абе много ви е ниско нивото! Че сме гении на завистта, това е отдавна известно.Ама култивирайте се де, малко по малко, ставайте хора, защото вредите на себе си.Не го мислете Бербатов и не го наричайте родоотстъпник, защото такива като него и Стоичков откриха за някои България.Ама май трябва да ви се обяснява много.Опитайте се да бъдете малко по-добри, моля!
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов ако остане още една година да се гаври с него изкукалия шотландски старчок, значи е най-голямото мекотело, което някога се е раждало! Бъди мъж, набий му един в сурата на този склерозирал дядо и отиди в нормален отбор бе, Бербат!
4
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов въобще има ли мозък в тиквата? Досега ако искаше, сто пъти щеше да се махне от шотландския дедо, но не...типичен българин! Хубаво му е да му плащат милиони, а той само да си седи...Вярно е, че не зависи от него, но винаги можеше да възрази, да се оплаче, а в едно неотдавнашно интервю съра каза, че Димитър не се оплаквал изобщо, бил кротък, съобразителен... Нямам думи.
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бешикташак го искат да им свири първа цигулка,демек баш 9-ка...
2
13
 
9
 
! Отговори
Gonzo преди 11 години
И аз не искам да играя за друг турски отбор освен ГеренДерешпор!
1
48
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой го брига за тоз родоотстъпник бе...да ходи в Турция да се развива

Спонсорирани публикации