Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов

Знам, че мога да дам още на играта, сигурен е нападателят
20 май 2012 19:47,
154
Напускам Манчестър Юнайтед, обяви Бербатов
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов призна, че времето му в Манчестър Юнайтед е към своя край.

Преди няколко дни нападателят се прибра в София, след като сезонът във Висшата лига приключи.

Звездата не скри огорчението си от това, че в последния сезон е резерва в Манчестър Юнайтед, въпреки че година преди това стана голмайстор в Англия и бе с основна заслуга за рекордната 19-а титла на отбора си.

"Времето ми в Манчестър Юнайтед свършва. Вече не се чувствам като пълноценна част от този отбор. Борех се, опитвах се. Мисля, че се справих добре в малкото шансове, които получих", заяви Митко пред bTV.

"Малко съм огорчен от начина, по който се случи това. Мисля, че не го заслужавах. Сър Алекс е пич. Знае как да говори преди и след мач, след загуба или след победа. Ходих над 10 пъти да си говорим с мениджъра и той винаги ми казваше, че ще намирам място в игра, но постоянно съм резерва.

Аз обаче имам достойнство и спрях да искам тези срещи. Ясно е, че напускам Юнайтед. В крайна сметка явно трябва да си тръгна, след като виждам, че не ме оценяват. Сега търся ново място за мен, нека първо видим кой ме иска. Така или иначе стигнах най-високото ниво на футбола, но знам, че мога да дам още на играта", допълни Бербатов.

По повод надеждите на цяла футболна България Митко да облече отново екипа на националния отбор, той не смята, че това е правилното решение.

"Наистина не е правилното решение да се върна. Аз не играя в Манчестър, не се чувствам добре. Ако започна да играя в Манчестър или в друг отбор, ще видим", каза още Бербо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Муспи е подуенски лигльо.
134
1
 
2
 
! Отговори
umni4uk преди 11 години
А, ти ако беше попрочел нещо в живота си можеше и да се опиташ да мислиш ама първо не е лошо да си извадиш главата от *** ,където явно си я заврял в далечната 682г. преди Христа.
133
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na toia , ako mu nabiem edin schamar , ste mu otprawia kriwia nos
132
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo prosto mom4e
131
7
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Английската футболна общественост може да узнае за тези хленчения на този цесекарски лиглю само от българските медии. А нас ни очакво ново кефене - не може да се намери някой да го иска!
130
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe na tep mai ti se iska da si stignal na warha. samo horata koito sa wseli wsi4ki kupi se usmeliawat da go gazat. ti kakwo si wsel be mite? ta ti dori w manu neigraeshe be. ti normalen li si?
129
3
 
3
 
! Отговори
Mitko-the best преди 11 години
nesamo Berbatov ima takkava sadba- da si velikolepen tehnik sas savarsen pogled v-u igrata.Ruhni sasto sedia na peikata- ama v GB nisto loso nenapisaha nito jurnaliata nito zapaliankovcite. srestu Berbatov imase lavina ot negativizmina nego ne mu zavizdaha za parite- zlobeeha zastoto moje pove4e ot Ruhni, Kuhni i Duhni zaedno.
128
10
 
4
 
! Отговори
vanzan преди 11 години
Така или иначе стигнах най-високото ниво на футбола.........ха ха ха ,да си на пейката!! Е това е Българското мислене и успокоение!! Нормално за тази карикатура във футбола!!
127
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Топала е прав.да ходи да рита с Жоро Бекъма.дори и това му е много.
126
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ех,Бербатов,Бербатов!поне има самочувствие да се прави на интересен :)
125
3
 
14
 
! Отговори
млад6ито преди 11 години
успех митаче и на теб и на фондацията
124
26
 
4
 
! Отговори
до Ж преди 11 години
Ж.,ти кога за последно видя Бербатов в игра или пък когато играеше някой да му подаде?ако му подадат за гол,нали ще си изкълчи крака или ще си счупи нокът на крака.Големият футболист Бербатов не е нужен на никого и затова си стои на резервната скамейка и си бърка в носа.много е добър,да.много добър в това да лъска пейките.хахахахаха ахах ахахах
123
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Берби,БАРБИ,Бербо-*** псевдоними на ***.много ясно
122
25
 
5
 
! Отговори
Т. преди 11 години
какво му е свястното на Бербатов???Алчен и незаинтересован за България човек!!!!!!!!!!!А всички само повтарят,че му било мъчно за България и го е грижа какво се случва с българския футбол.ПФФФФФФ
121
25
 
4
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Най-после да се махне!Стига е срамил България на резервната скамейка!!!Ако Бербатов беше добър футболист,щеше да е нужен на отбора в игра,а не да стои на резервната скамейка и да се прави на интересен с гейските си черни ръкавички.
120
3
 
28
 
! Отговори
Не сте като него! преди 11 години
Каквото и да си пишат, Бербо хем е свестен, хем интелигентен. Който е гледал интервюто му с лицето Петров, е чул последните му думи за благотворителността и неговата фондация. Наистина жалко за медии, които пускат кой какво е ял и с какво се е облякъл, и не пускат и думичка за даровитите деца на България!
119
3
 
18
 
! Отговори
:) преди 11 години
Бербатов е отмъстен ! Манчестър Сити така го наб.ха на Съра с дъвката, че ще го помни цял живот. С Бербо в отбора, *** от МЮ имаха някакъв шанс за първото място, но изкуфелия дъртак се изложи много здраво !
118
3
 
28
 
! Отговори
някой си преди 11 години
каква е тази злоба бе разбирачи?сигурно сте поредните не успели в живота некадърници,плюещи без причина по един от НАЙ СТРАХОТНИТЕ ФУТБОЛИСТИ на планетата.Бербатов е гении,а вие ще се окажете още по дълбоко в тинята покрай злобата си.
117
4
 
30
 
! Отговори
Много са зле някои преди 11 години
Големи *** има в БГ-то :) Човекът стана голмайстор на Англия и игра УСПЕШНО в един велик отбор, но пак се намират лузъри и комплексари да го псуват. Разберете, че главната "вина" на Бербатов е, че не е дебело английско прасе, а българин. Стегнете се и мислете !
116
4
 
28
 
! Отговори
Ж преди 11 години
Ей, злобни, гадни малки човечета. Спрете да плюете по това възпитано момче бе нещастници. Когато направите дори и 1% от това което той е направил за България, за децата на България и като цяло нещата които е постигнал тогава можете да говорите нещо. Типично по Български, завист и лицемерие. Гадно племе ей, гадно!

Спонсорирани публикации