Левски продава Диамутен за жълти стотинки

Ръководството отчаяно търси нов отбор за играча
25 юни 2012 12:05, Георги Пешев
1
Левски продава Диамутен за жълти стотинки
Снимка: Булфото

Ръководството на Левски е готово да пусне Сюлейман Диамутен в друг клуб срещу символична сума, твърди "7 дни спорт". Както е известно, Диамутен не е желан от Илиан Илиев и в момента му се търси отбор, в който да продължи кариерата си.

Припомняме, че мениджърите, близки до Левски, се опитват да пласират играча в някой клуб от арабския свят, Китай или Южна Корея. От "Герена" се надяват, че участието на защитника в Шампионската лига с екипа на Рома, ще помогне много за намирането на купувач.

След като обявиха официалните цели пред синия отбор за предстоящия сезон - титла, Купа и влизане в групите на ЛЕ, от ръководството на Левски са поставили малко по-нетрадиционна, но не по-маловажна задача пред Илиан Илиев - да печели и организираните контролни срещи преди атаката на Лига Европа.

"Сините" шефове от една страна искат тимът да влезе с подобаващо самочувствие преди важите битки в евротурнирите, а от друга - са наясно, че само 1-2 загуби от средноевропейски отбори дори и в приятелски мачове ще отпушат недоволството на критиците, които само чакат първата грешна стъпка на новия Левски.

На 28 юни сините ще заминат за Австрия, където планират да изиграят пет контроли. В Линдабрун момчетата на Илиан Илиев ще премерят сили с украинския първодивизионен Черноморец Одеса, както и двама от участниците в Лига Европа - Металург Донецк и унгарския Гьор.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Щом ще е за жълти стотинки, ЦЕКА ще го вземат, но при условие че Левски се съгласи да разиграят милионен трансвер.