Кривия нападна Майкъла

Спортният директор на Ботев Пловдив реагира остро на легендата на ЦСКА
Обновена: 21 авг 2012 16:55 | 21 авг 2012 16:40, Георги Пешев
24
Кривия нападна Майкъла
Кривия не пропусна да отговори на Майкъла. Снимка: Булфото

Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия реагира остро на изказванията на легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, че "Ботев е силен, докато не мине табелата на Пловдив".

Ето как отговори на тези думи Сашо Александров чрез официалния сайт на пловдивчани:

"Нека Георги Илиев, който през живота си не е ритнал три пъти правилно топката, да не коментира отбор като Ботев Пловдив".

"Да си гледа бизнеса и неговия любим клуб, а не да дава оценки на нашия отбор, на който сигурно не е изгледал нито един мач".

"Лафчетата за табелите ги знаем много добре. Това са мохабети за маса отпреди 20 години и вероятно Майкъла има някакви спомени от табелата за Пловдив, за да говори за нея", коментира спортният шеф на Ботев.

В същото време ръководството на Левски в лицето на Константин Баждеков изказа благодарности към Ботев Пловдив за коректното поведение на гостите по време на мача в София, който се игра в неделя.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ДО 18 преди 11 години
Фелибетата ли са селяци? Като гледам какви гении на мисълта излизат от там, май да! Гонзо, Кривия, Правия, Левия и Десния........всичките нямат 2 грама акъл. Апа тоя Кривия като беше голям играч не мога да разбера що ходи да рита на г..за на географията в последните отборчета в турското първенство. Да го е...а и у играча
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има-няма 2 месеца от както спря да рита и пак надебеля. До една година ще е като Венци Стефанов.
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай чорбата, Саше!!!
20
0
 
10
 
! Отговори
ФЕД преди 11 години
"Кривия нападна Майкъла"=======================Кои са тези ?!?
19
3
 
4
 
! Отговори
правия преди 11 години
Тоя е пълен ***!!!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"- Срещу кой защитник ти беше най-трудно?- Срещу Иван Зафиров-Копата. Много силен футболист, много здрав физически, трудно беше да го преодолееш. И в същото време изключително коректен. Като с пинцета ти взимаше топката от краката. Не беше убиец като Майкъла. Той пък направо им чупеше краката." Интервю с Чавдар Цветков
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кривия що се връзва на селяците. това за табелата е нищо. какви простотии ръси всеки маймуняк постоянно
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пълна забрана за футбола за 2-3 години.
15
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Исках да кажа:14 - да твърдиш, че в отбор, стигнал до полуфинал на КЕШ - и то тогава, когато в него играеха само шампиони, са играли посредствени играчи, е смехотворно.
14
10
 
3
 
! Отговори
Българин преди 11 години
14 - да твърдиш, че в отбор, стигнал до полуфинал на КЕШ - и то тогава, когато в него играеха само шампиони, е смехотворно. Какво - Кривото да не беше Лео Меси?7 - а ти питай твоите батковци как са били приклещени навремето от агитките на ЦСКА и Левски и софийската земя е била наквасена порядъчно с майновската им кръвчичка.
13
3
 
15
 
! Отговори
Много "легенди& преди 11 години
Кривия до вчера игра,та го помнят всички що за играч е.Ама по-младите не помнят Илиев,а в интерес на истината той беше посредствен грубиян тип Георги Марков. Обаче е постоянно по медиите и все критикува! Ами да вземе да стане треньор като е такъв спец "легендата" на ЦСКА! Ако той е легенда,то Д.Пенев,Ив.Зафиров,Г.Димитров,Калбуров трябва да са богове! Умишлено посочих защитници,защото ако минем в предните линии контрастът между Майкъла и играчи като Якимов,Колев,Стоичков ще още по-фрапиращ...
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мечтата на Кривия е да му се вика "Алекс" много *** за да е благосклонен му се слагаха и го наричаха така. Смешно и жалко човече но на висок пост в момента .
11
3
 
4
 
! Отговори
18 годишно sexy boy преди 11 години
Оууу тоя на снимката не знам кой е, но е много секси ммм.
10
4
 
7
 
! Отговори
Плебей преди 11 години
Абе "Българин / Император" ли ли къв си? Пак ли изпълзя от дупката си да ръсиш простотии?!Я марш!
9
12
 
14
 
! Отговори
фен преди 11 години
кривия много бързо взе да прави коментари и то по адрес на футболисти с минало и постиженияабсолютен *** е кривия,селянин и дупедавец
8
9
 
15
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
"Ми, пуньеже, тъковото, аз нали вече съм дирьектор, ш'тряя *** уважаат, няя начин."Автентично изказване на Кривия за новините, по-просто нещо не е издигано скоро за директор в пародията "БГ футбол".
7
18
 
5
 
! Отговори
Лумпеней преди 11 години
Скоро ордите с жълто-черни отново ще започнат да бродят из България и да пребиват, рушат и палят.Мислете му момченца, не знаете за какво става въпрос, но можете да питате батковците си, те знаят, да, много добре знаят...
6
21
 
27
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Малко смехотворно изказване по адрес на бивш играч, играл полуфинал за КЕШ, отстрана на бивш играч, чийто най-големи геройства (поне в България и в подуене) са отпаданията от Копенхаген и Слован Братислава...Очаквам утре и Христо Йовов )Гърбавото) да се изцепи, че Стоичков не знае от коя страна се рита топката.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
obicham da qm dini ot lubimec
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпрос :аз длъжен ли съм да знам кой е Кривия, пък кой е Майкала ... и кой е Джексъна ?И след като очевидно иде реч за прости, селски тюфлеци - защо ни занимавате с тях ?