Реал обърна десет от Юнайтед

Мадридчани победиха с 2:1 "Червените дяволи"
Обновена: 6 мар 2013 09:43 | 5 мар 2013 23:40,
71
Реал обърна десет от Юнайтед

Реал Мадрид елиминира Манчестър Юнайтед на осминафиналите на Шампионската Лига, след като успя да победи с 2:1 в реванша на "Олд Трафорд" и с общ резултат 3:2 се класира напред.

Мачът бе белязан обаче от редица спорни съдийски отсъждания. Първо Манчестър Юнайтед откри резултата след автогол на Серхио Рамос в началото на второто полувреме, но мадридчани имаха претенции за засада на Ван Перси.

След това обаче Луиш Нани бе изгонен с директен червен картон за влизане с бутоните в ребрата на Алваро Арбелоа.

Минута по-късно съдията не забеляза игра с ръка на голлинията на Рафаел.

Последва натиск на испанците и първо Лука Модрич изравни със страхотен удар от 20 метра, а след това Роналдо вкара победния гол след асистенция на Гонсало Игуаин.

В другия мач от вечерта Борусия разгроми Шахтьор с 3:0 на реванша в Дортмунд и с общ резултат 5:2 също се класира напред.

 

Подробности за Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид прочетете тук

Подробности за Борусия Дортмунд - Шахтьор прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
с. преди 11 години
С пожелания за ужасна и мъчителна смърт от рядък вид рак на двамата *** джагали под мен приключвам темата!
59
1
 
1
 
! Отговори
Башибозук преди 11 години
Гордея се че Турчин води такъв важен футболен мач.*** сте зависливи и нагли.Приемете го Турчина раководи перфектно мача.
58
9
 
6
 
! Отговори
Айдън преди 11 години
*** никога няма да има съдия в ШЛ. *** сте. Точка.
57
2
 
6
 
! Отговори
dadaо преди 11 години
И какво като плюят МЮ. Като много хора и аз не ги харесвам- като свирят за тях всичко е ОК нали? Нищо че уеб прееба сезон на челси (като се игра мача челси водеха с 8 точки). Нека малко и да се погърчи тоя дърт ***. И освен това Реал е светлинни години напред от класата на тоя смешен отбор- само рууни и Ван Перси са играчи там. И това ще го каже всеки безпристрастен.
56
1
 
10
 
! Отговори
ALONSO преди 11 години
ДЪРТОТО *** Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗКАРА ОТ ТАМ ... ВСИЧКИ ГРЕШКИ СА НЕГОВИ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ ... САМО ТОЙ НЕ РАЗБРА , ЧЕ ТОЗИ НАНИ НЕ Е ИГРАЧ , А *** , ПРОВОКАТОР , СИМУЛАНТ , ИНДИВИДУАЛИСТ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ ...ТОЙ НЕ Е ЗА СЪСТЕЗАТЕЛ В ОТБОРЕН СПОРТ ...ДОБРЕ , ЧЕ ГО НЯМА БЕЛБАТОВ , ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТОЙ ВИНОВЕН ... МНОГО МИ Е КЕФ , ЧЕ ПАДНАХА ...
55
1
 
6
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
До 59:Гледам пишеш на български много грамотно... мисля си, че си българин и то интелигентен. Защо се учудваш тогава, че всички плюват. В България с всичко е така. Всеки плюва за щяло и нещяло. Все друг му виновен, все му криво нещо... под всяка статия се плюва... мила родна картинка :). С две думи... злобни хора
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо? Защо злобеете? Имаше мач игра се единия отбор победи - така е в елиминационната фаза. Игра е и не винаги по-добрият печели и това е интересното! Няма смисъл да пишете срещу едните или срещу другите. Вижте какво казват победителите в мача - "Чаби Алонсо: Червеният картон ни помогна" Съдията леко развали мача ама някои хора тук го обръщат на плювалня. Сигурно щеше да е същото и ако МЮ бяха победили. А хората просто отиват на следващия мач и играят колкото могат като професионалисти.
53
7
 
2
 
! Отговори
варненка преди 11 години
Да, съгласна съм: Съдията развали хубавия мач и удоволствието на феновете.
52
4
 
4
 
! Отговори
славчо преди 11 години
Барса където и когато играят срещу ман-юнайтед им пълнят кошницата.
51
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм фен нито на Ман.Юн, нито на Реал.Безпристрастното ми мнение е, че съдията развали мача.Реал бяха супер слаби, но все пак са Реал и с човек повече бяха длъжни да победят. Имаха и доза късмет, разбира се.Ако не беше съдията, обаче, щяха да паднат с два чисти гола.Но, това е футбола...А всички хейтъри по-долу...то е доказано, че футболните фенове, поне в България, са най-големите профани и ***.Не го доказвайте. Бъдете по толерантни и се учете на джентълменство.
50
3
 
5
 
! Отговори
.. преди 11 години
Гледам отпадането на Юнайтед от ШЛ дава доста храна на хейтърите.Давайте поплювковци сега е вашият момент :) . Пожелавам ви да сте живи и здрави да доживеете до 71 годишна възраст и тогава да прочетете коментарите си за Фъргюсън.
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това са двамата най-*** треньора, ако загубят плачат от съдията, ако спечелят устите им големи
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
откакто е съществува футбола на загубилите отбори винаги им са виновни съдии,терени... браво на съдията появи смелоста да покаже червен картон на м.ю насред олтрафорд
47
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кофти е когато не ти свири Хауърд Уеб
46
5
 
23
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Най-обичам *** англичани!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кристиано Роналдо трябва да реши в крайна сметка футболист ли е или манекен. Прическата му не се развали цял мач. Къде е истинския футбол. Онзи футбол от времената когато не играеха за пари а за любов към играта.
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
съра щеше да пометне.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми от белобалетска тенденциозност.
42
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че беше червения картон, Иначе Реал щяха да гледат четвърт финалите през крив макарон. И въпреки че бяха с човек по-малко Ман Ю пак играха по-добре.
41
3
 
12
 
! Отговори
гацо преди 11 години
хм,тази игра се играе на голове независимо че свирчото развали мача.