Атанас Курдов подписва с Левски до дни

Нападателят ще е опция на Жоао Силва в атака
15 апр 2013 15:34, Георги Пешев
0
Атанас Курдов подписва с Левски до дни
Атанас Курдов (вляво) ще заиграе в Левски. Снимка: Булфото

Треньорското ръководство на Левски най-вероятно още тази седмица ще предложи договор на Атанас Курдов, който вече десет дни се готви със "сините".

Както е известно, звездата в атаката на Левски Базил де Карвальо се контузи лошо срещу Локомотив София и ще е аут от терените около месец.

Това налага търсенето на нов нападател, тъй като единствената опция в атака остава Жоао Силва. Именно това се очаква да бъде решаващо за предлагането на договор на Курдов.

Очаква се до дни да има развитие по случая. Ако се стигне до контракт между Левски и Курдов, то той по всяка вероятност би бил до края на сезона.

В същото време бившият президент на Левски Томас Лафчис се изказа доста остро за управлението на "сините", както и за факта, че не се знае кой каква власт има на „Герена". „

"Тази мистика около клуба дразни хората и те вече не вярват на това, което им се казва. Не може да се обвини само треньорът Илиан Илиев, че отборът не играе добре".

"Това са комплексни въпроси, които трябва да се разглеждат от съвсем друг ъгъл. Това, което се случва в момента, е породено от най-високите върхове - собственици, президенти, нови имена в ръководството", каза Лафчис пред bTV Action.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: левскиАтанас Курдов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари