БФС изхвърли още един съдия след мач на Левски

Николай Йорданов е наказан за неопределено време
22 апр 2013 17:48, Георги Пешев
5
БФС изхвърли още един съдия след мач на Левски
БФС изхвърли Николай Йорданов от съдийството. Снимка: Булфото

Съдийската комисия към БФС изхвърли още един съдия след мач на Левски. Става въпрос за Николай Йорданов, който свири срещата на "сините" с Литекс.

Както е известно, Левски победи с 2:1, но Йорданов сериозно поряза Литекс, след като не отсъди явна дузпа за "оранжевите" и не показа червен картон на Ромен Ели от състава на "сините".

Реферът е получил ниска оценка за работата си по време на мача. Ето и официалното съобщение, публикувано от комисията:

„За получена ниска оценка от съдийския наблюдател на футболната среща от XXIII на „А” ФГ между отборите на „Литекс”и „Левски”, СК при БФС  лишава от съдийски права за неопределен период от време съдията Николай Йорданов, съгласно чл. 51, т. 5 от „Правилник за футболното съдийство в Република България”.

Йорданов става поредната жертва след мач на Левски. Поради същата причина бяха изхвърлени от съдийството Ахмед Ахмед, Ивайло Стоянов-Сватбата и Стефан Спасов-Пастата.

Съдийската комисия към БФС обяви и имената на съдиите, които ще свирят полуфиналните реванши Левски-Локомотив София и Берое-Славия за Купата на България. Това са Никола Попов и Георги Кабаков.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: БФСНиколай Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Апостол преди 11 години
Като са толкова невинни реферите,да пуснат честотата на която си комуникират по време на срещата,без право на изключване през почивката.Да върви заедно с коментара,който понякога е дразнещ.Не е конфиденционална,нито пък се въртят такива пари както във F 1 , там може да се слуша радиото на отбора,а тук не.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яко плащане от страна на Уефски на съдии с риск за кариерата им. Смешни подуенски ***. Първо се научете на футбол , която се играе на запад от Калотина , а не на Подуяне с Перуки, Батковци и Чорневци.
2
0
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
След мач на Левски но свири за Литекс!
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо съдиите? карайте наред , *** Батков, Тонев, ПЕРУКАТА,и целокупно " Левски"