Вратарят на Левски пред трансфер в Англия

Чарлтън се интересува сериозно от Пламен Илиев
Обновена: 30 апр 2013 15:18 | 30 апр 2013 15:15, Георги Пешев
9
Вратарят на Левски пред трансфер в Англия
Пламен Илиев е пред трансфер в чужбина. Снимка: Булфото

Вратарят на Левски Пламен Илиев може да заиграе в Англия. Представители на Чарлтън, който се състезава в Чемпиъншип, са наблюдавали изявите на Илиев по време на вечното дерби с ЦСКА и са останали очаровани от изявите му.

Както е известно, скаути на Чарлтън не за първи път гледат на живо мачове на Илиев, като преди време дори се стигна до официално запитване. Мераци към Илиев имат и отборите на Наполи, Лил и Генк.

Ако през лятото Левски получи добра оферта за Пламен Илиев, не е изключено той да бъде продаден, защото "сините" разполагат и с друг млад и талантлив вратар - Михаил Иванов, твърди "Тема спорт".

В същото време се разбра, че от Левски обмислят да се разделят с дефанзивния халф Роман Прохазка. Словакът така и не може да се пребори за титулярно място, като дори бе пробван като десен бек, където обаче си личи, че не е неговата позиция.

Все пак сините виждат потенциал в Прохазка и са готови да го дадат под наем, като му плащат 70% от заплатата, докато някои клуб поеме останалите 30%. До момента Прохазка е изиграл 28 мача за Левски, като не е отбелязал попадение.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Пламен Илиевлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
1
 
! Отговори
сп1994 преди 11 години
Да го вземат,ама се съмнявам никои сериозен отбор няма да вземе вратар с такъв ръст особедно в Англия и честно казано не виждам някаква класа в него.Виж за Ники Михайлов съм по съгласен ,че може да играе в голям отбор .БГ играчите които може да пробият в Европа за момента са Тонев,Миланов,Делев,Неделев.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dano ima kasmet!
3
4
 
2
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
ТИГЪРА ГО ИСКАМЕ В БАРСА !!!!!!!!!!!!!!!ВАЛДЕСА И ПИНТО СЕ МАХАТ И ПАЦО МОЖЕ ДА МУ ДАДЕМ НОМЕР ЕДНО !
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква е ползата като заиграе в най-грозното и нагласено първенство в света -английското ! Ама не може в по-бяла държава да ходят посредствените играчи - затова хоп на острова при диваците! ха ха
1
2
 
7
 
! Отговори
кк преди 11 години
Продавайте го, след ката го искат, да не му провалите кариерата като на Георги Петков - един голям вратар, който от ината на левскарското ръководство остана в България.