Матеус категоричен: Дортмунд ще стане шампион

"Байерн не е абониран за титлата", смята легендата на баварците
Обновена: 3 авг 2013 22:00 | 3 авг 2013 16:26, Друми Георгиев
1
Матеус категоричен: Дортмунд ще стане шампион
Матеус залага на Дортмунд. Снимка: Ройтерс

Бившият национален селекционер на България по футбол Лотар Матеус смята, че Борусия Дортмунд ще успее да стане шампион на Германия през този сезон.

Рекордьорът по брой мачове за германският национален отбор по футбол е една от легендите на мюнхенци, изигравайки 302 мача за тима в Бундеслигата и спечелвайки цели шест титли.

"Кой ще бъде на второ място след Байерн?! Един момент! Все още не сме стигнали толкова далеч. Байерн Мюнхен не се е абонирал за сребърната салатиера. Според мен Борусия Дортмунд ще грабне титлата този сезон", направи изненадваща прогноза бившият ас на баварците пред телевизия "rtv".

"Изключително позитивното развитие на Бундеслигата го бях предвидил още прди няколко години. Изцяло германският финал на Уембли бе официалното потвърждение на възхода на първенството."

"Фактът, че треньор като Пеп Гуардиола и футболист като Тиаго Алкантара идват в германия са знаци, че Бундеслигата е оценена подобаващо и на международната сцена."

"Една от приятните изненади през новия сезон ще бъде Волфсбург. Отборът мина през труден период, но през новия сезон вълците ще бъдат много по-силни", добави още Лотар Матеус.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Лотар Матеус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
München преди 10 години
Матеус знае какво говори - Гуардиола го дебнат твърде много "змии", както се изрази преди време Гочето за Армията, тука е още по-опасно.

Спонсорирани публикации