Йовов: Левски е фаворит срещу ЦСКА

"Ще има поводи за радост и празници", смята директорът на "сините"
16 окт 2013 15:58, Друми Георгиев
12
Йовов: Левски е фаворит срещу ЦСКА
Ще има ли Йовов повод да празнува след мачовете с ЦСКА за Купата? Снимка: Булфото

Спортният директор на Левски Христо Йовов остана спокоен след тегления днес жребий за 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

Двата най-успешни български клуба ЦСКА и Левски се паднаха един срещу друг, но Бижутера е на мнение, че "сините" само могат да спечелят от това.

"Жребият не е тежък. Трябва да се срещаме с тези отбори рано или късно. Ще има поводи за радост, празници. Ще има заряд", сподели Йовов.

"Вярвам, че и феновете се радват на този жребий. Гледаме напред. Няма да делим феновете и няма да гледаме какво се е случило в миналото. Всички сме Левски. Това дерби с ЦСКА ще е една стъпка към обединението."

"Целта е да се придвижим по-напред в първенството и да продължим за Купата на България. Ще сме мотивирани да спечелим. Стил и игра се гради дълго време и два мача не са критерий. За мен Левски е фаворит."

"Рецептата за успех над ЦСКА? Хладен ум и горещо сърце", добави Йовов, който коментира и представянето на националния отбор.

"Поздравявам националния отбор и треньора Любо Пенев за това, което направиха вчера. Тези 30 хиляди зрители на стадиона... Отново се появи искрата, че България е футболна държава", добави Йовов.

Още спортни новини може да видите в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Христо ЙововЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Elas преди 10 години
Фаворит в събличането, това е... Простотия и неграмотна игра. Така става, когато даден състезател, реши че е толкова добър, че няма какво да научи и понеже спорта е колективен, все другите са ***-ли мача. Те от Левски тичаха 2-3ма човека, а времето на позиционния футбол беше преди 50 години !
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Poduene rules! Poduene is The Power! Komatevo is second best.
9
3
 
3
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 години
ХАХАХАХАХАХ ТИЯ АРТИСТИ ПАК СЕ ГЛАСЯТ ЗА КУПА, ТИТЛА И ШАМПИОНСКА ЛИГА! ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХХАА
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм превърженик на ЦСКА но хайде стига толкова изхвърляне, че при една загуба пак ще има някои да си тръгне от Левски.
7
4
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Няма по-просташка публика от тази на ФК Уефски София. На 15.10.2013 /сега в сряда/ бях на мача на България с Чехия на Националния стадион. Докато феновете на ЦСКА, откъм сектор Г и половината на сектор В откъм Г викаха "Напред, напред за България", докато феновете на Берое /бяха в края на Б сектор откъм А/ викаха: "За България" - и червените фенове на ЦСКА им отвръщаха "Свобода или смърт", то откъм цялата останала част на сектор Б и половината на сектор В откъм Б се чуваше "Червени ***".
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Един БългаринВасил Иванов Кунчев-Левски, принадлежи на всички Българи! Това са отнася и за Христо Ботев! Дали Подуене ще победи цска или не, няма никакво значение!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Директоре, по леко. Не се изхвърляй като шефа си. После ще изглеждаш смешно.
4
8
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 10 години
Само ЛЕВСКИ, пичове!
3
6
 
8
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Въпрос : Каква е разликата между гърбушкото от Нотр'Дам и Христо Йовов?Отговор: Единият е ***, на когото всеки се присмива, а другият е герой от новела на Виктор Юго.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама цска не ги ли закриха вече?
1
5
 
1
 
! Отговори
Fight преди 10 години
Ако все още съществува такъв отбор до деня на мача.